Amical I Dinamo București – CS Tunari. Cum arată primul 11 trimis de Ovidiu Burcă

Dinamo dispută în această dimineață un nou meci amical, al 6-lea test de pregătire al perioadei de vară.

Dinamo a pierdut primele 3 meciuri de pregătire, împotriva divizionarelor secunde, Concordia Chiajna (0-1), Unirea Slobozia (0-5) și Fcsb II Clinceni (1-3). Odată cu numirea noului staff tehnic: Ovidiu Burcă (42 de ani), antrenor principal, care îi va avea alături de el pe Sorin Colceag și Iulian Mihăescu, ca ”secunzi”, în funcția de antrenor cu portarii, pe Vicențiu Dragomir și pe Florin Marin, pe postul de consilier, ”haita” a început să câștige.

După ce a câștigat primul amical sub comanda lui Ovidiu Burcă, 2-1 cu CS Plopeni, Dinamo s-a impus miercuri, 27 iulie, pe terenul celor de la SC Popești Leordeni, grație unui gol marcat de Vali Lazăr.

În această dimineață, începând cu ora 10:00, Dinamo va dispută încă un meci de pregătire, tot cu o echipă de liga a treia, CS Tunari. Meciul va fi un ultim prilej pentru Ovidiu Burcă să testeze jucătorii, să își facă o idee mai clară asupra primului 11.

Meciul se va juca în baza de pregătire de la Săftica, însă nu va fi permis accesul spectatorilor pe stadion.

Primul 11 trimis de Ovidiu Burcă

DINAMO: Denis Oncescu- Gabriel Moura, Deniz Giafer, Dudea Alin, Costin Amzar, Alin Buleica, Nelut Rosu, Ahmed Bani, Valentin Lazar, Antonio Bordusanu, Vasile Buhaescu;

REZERVE: Stefan Fara, Geani Cretu, Tone David, Cune Yanis, Alin Serban, Claudiu Stan, Iulian Rosu, Bobea Ionut, Cristian Ionescu, Andrei Florescu, Alexandru Pop.

Video I Dani Iglesias la Dinamo!

Dinamo a bifat al doilea transfer din „era Vlad Iacob”, după cel al lui Vasile Buhăescu, cu mai puțin de o săptămână înainte de startul sezonului din Liga 2.

Oficialii clubului l-au anunțat oficial pe Dani Iglesias (27 de ani), fotbalist trecut în cariera sa pe la Deportivo La Coruna sau Alaves. Ultima oară, mijlocașul spaniol, care poate evolua și pe postul de atacant, a evoluat pentru SKF Sered, în Slovacia.

”Dinamo 1948 București anunță transferul mijlocașului spaniol Dani Iglesias la clubul nostru.

Ultima oară la Sered, în prima ligă a campionatului din Slovacia, Dani Iglesias (27 de ani) și-a început cariera la Deportivo La Coruna și a mai evoluat în Spania pentru Alaves și Guadalajara.

În 2018, Dani Iglesias a făcut pasul în campionatul Croației, a jucat pentru Istra și Rijeka, iar în ultimele două sezoane competiționale a evoluat în Slovacia pentru Spartak Trnava și Sered”, a anunțat Dinamo pe Facebook.

24 de meciuri a jucat Dani Iglesias, sezonul trecut, pentru Sered, în campionatului Slovaciei.

32 de partide e adunat Dani Iglesias în prima ligă din Croația pentru Istra și Rijeka. În tricoul croaților de la Rijeka a jucat 3 meciuri în Europa League.

2 selecții la reprezentativa sub 17 ani a Spaniei are Dani Iglesias.

27 de ani a împlinit Dani Iglesias în această lună, pe 17 iulie.

Video I Dani Iglesias, noul mijlocaș ofensiv al lui Dinamo

CITESTE SI:

Dezmințire I Vlad Iacob: ”Jucătorii au fost aduși înainte ca eu sau Ovidiu Burcă să ajungem la club”

Dinamo, un ultim meci de pregătire înaintea startului din Liga 2

Video I Dani Iglesias la Dinamo!

3 gânduri despre &8222;Amical I Dinamo București – CS Tunari. Cum arată primul 11 trimis de Ovidiu Burcă&8221;

Lasă un răspuns