Dezmințire I Vlad Iacob: ”Jucătorii au fost aduși înainte ca eu sau Ovidiu Burcă să ajungem la club”

Dinamo a avut săptămâna trecut doi jucători aflați în probe care au fost utilizați în amicalul cu Plopeni.

Noua conducere tehnică, formată din Ovidiu Burcă (42 de ani), antrenor principal, care îi va avea alături de el pe Sorin Colceag și Iulian Mihăescu, ca ”secunzi”, în funcția de antrenor cu portarii, pe Vicențiu Dragomir și pe Florin Marin, pe postul de consilier, au renunțat la Jami Djegherif (fundaș central francez de 23 de ani) și la Guillaume Thiry (mijlocaș central belgian, 22 de ani), după ce au picat testul de la Plopeni.

Însă o parte a presei, au anunțat că jucătorii au fost aduși de Vlad Iacob la Dinamo, însă noul administrator special al clubului a dezmințit acest lucru într-o postare pe pagina personală de Facebook.

”Dezmint categoric informația conform căreia aș fi adus jucători menționați în articol la Dinamo. Aceștia au fost aduși înainte ca eu sau Ovidiu Burcă să ajungem la club.

Totodată, domnul Burcă a avut un singur antrenament la dispoziție pentru a-i evalua pe cei doi fotbaliști menționați în articol, înainte de a-i utiliza în meciul de pregătire.

Recrutarea de la Dinamo se va face doar după analiză atentă și după recomandările pozitive ale departamentului de scouting, respectând opinia și strategia conducerii tehnice.

Dacă îmi voi folosi vreodată rețeaua relațională dobândită în experiențele mele precedente, o voi face exclusiv în interesul clubului”, a spus Iacob.

Video I Dani Iglesias la Dinamo!

Dinamo a bifat al doilea transfer din „era Vlad Iacob”, după cel al lui Vasile Buhăescu, cu mai puțin de o săptămână înainte de startul sezonului din Liga 2.

Oficialii clubului l-au anunțat oficial pe Dani Iglesias (27 de ani), fotbalist trecut în cariera sa pe la Deportivo La Coruna sau Alaves. Ultima oară, mijlocașul spaniol, care poate evolua și pe postul de atacant, a evoluat pentru SKF Sered, în Slovacia.

”Dinamo 1948 București anunță transferul mijlocașului spaniol Dani Iglesias la clubul nostru.

Ultima oară la Sered, în prima ligă a campionatului din Slovacia, Dani Iglesias (27 de ani) și-a început cariera la Deportivo La Coruna și a mai evoluat în Spania pentru Alaves și Guadalajara.

În 2018, Dani Iglesias a făcut pasul în campionatul Croației, a jucat pentru Istra și Rijeka, iar în ultimele două sezoane competiționale a evoluat în Slovacia pentru Spartak Trnava și Sered”, a anunțat Dinamo pe Facebook.

24 de meciuri a jucat Dani Iglesias, sezonul trecut, pentru Sered, în campionatului Slovaciei.

32 de partide e adunat Dani Iglesias în prima ligă din Croația pentru Istra și Rijeka. În tricoul croaților de la Rijeka a jucat 3 meciuri în Europa League.

2 selecții la reprezentativa sub 17 ani a Spaniei are Dani Iglesias.

27 de ani a împlinit Dani Iglesias în această lună, pe 17 iulie.

Video I Dani Iglesias, noul mijlocaș ofensiv al lui Dinamo
Dinamo, un ultim meci de pregătire înaintea startului din Liga 2

Dinamo se pregătește de startul în viitoarea ediție a ligii secunde. Dinamo dispută în această dimineață un nou meci amical, al 6-lea test de pregătire al perioadei de vară.

Astăzi a fost organizat un nou meci de pregătire, împotriva unei echipe de liga a treia, CS Tunari. Meciul se va juca începând cu ora 10:00, în baza de pregătire de la Săftica. Meciul va fi un ultim prilej pentru Ovidiu Burcă să testeze jucătorii, să își facă o idee mai clară asupra primului 11.

Meciul se va juca cu porțile închise.

CITESTE SI:

Dinamo, un ultim meci de pregătire înaintea startului din Liga 2

Video I Dani Iglesias la Dinamo!

Florin Prunea, nemulțumit de discursul lui Vlad Iacob

3 gânduri despre &8222;Dezmințire I Vlad Iacob: ”Jucătorii au fost aduși înainte ca eu sau Ovidiu Burcă să ajungem la club”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s