Obiectiv asumat de Răzvan Zăvăleanu înaintea debutului în Liga 2

În perioada de incertitudini în care Dinamo nu avea administrator special, dar nici antrenor principal confirmat, Răzvan Zăvăleanu era cel care mai putea oferi informații utile dinspre echipă.

Acum lucrurile au început să se miște la Dinamo. Vlad Iacob a fost instalat în funcţia de administrator special, iar, următoarea zi, Ovidiu Burcă a fost prezentat oficial ca noul antrenor. Acesta i-a adus alături de el pe Sorin Colceag și Iulian Mihăescu, ca ”secunzi”, în funcția de antrenor cu portarii, pe Vicențiu Dragomir și pe Florin Marin, pe postul de consilier.

Astfel, Răzvan Zăvăleanu, a făcut un pas în spate în ceea ce înseamnă prezența sa în mass media. Cu mai puțin de o săptămână înaintea startului în noul sezon din Liga 2, administratorul judiciar a anunțat că unicul său obiectiv este acela pe care și l-a asumat, de a salva Dinamo!

De asemenea, Zăvăleanu anunță că este deplin mulțumit de implicarea noului administrator special, Vlad Iacob.

”Ne-am asumat ceva față de Dinamo. Credem că avem o datorie față de Dinamo și față de suporterii acestei echipe și pot să-i asigur că vom încerca să ne ducem misiunea la capăt.

Salvăm Dinamo! Ne-am asumat acest lucru. Și cine nu a înțeles că pe primul plan nu sunt banii în această procedură, ci salvarea unui club istoric al României, poate că o să înțeleagă în momentul acesta”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, pentru fanatik.ro.

Acesta a vorbit și despre situația actuală a clubului, după sosirea unui nou administrator special, Vlad Iacob, și instalarea lui Ovidiu Burcă pe banca tehnică.

”Dacă vorbim despre implicarea noului administrator special, Vlad Iacob, o văd drept una de 100%. Mulțumit voi fi în momentul în care vom avea necesarul de bani pentru a acoperi nevoile societății. Lucru care deocamdată nu s-a întâmplat.

Dar se fac în continuare eforturi în acest sens și să sperăm că vor fi încununate de succes. Fiecare dintre noi, separat, sau împreună, încercăm să găsim sursele necesare supraviețuirii”, este de părere administratorul judiciar a lui Dinamo.

În ceea ce privește transferurile, sau, mai exact, implicarea sa în aceste probleme, Răzvan Zăvăleanu a fost tranșant. ”Din fericire pentru mine, perioada în care a trebuit să ne asumăm și lucruri de natură sportivă a trecut. Avem administrator special care se ocupă. Noi ne ocupăm acum doar de ceea ce trebuie să ne ocupăm. Respectiv, supravegherea financiară a societății.

Dar văd că noul administrator special se preocupă serios de latura sportivă”, a conchis Zăvăleanu.

Video I Dani Iglesias la Dinamo!

Dinamo a bifat al doilea transfer din „era Vlad Iacob”, după cel al lui Vasile Buhăescu, cu mai puțin de o săptămână înainte de startul sezonului din Liga 2.

Oficialii clubului l-au anunțat oficial pe Dani Iglesias (27 de ani), fotbalist trecut în cariera sa pe la Deportivo La Coruna sau Alaves. Ultima oară, mijlocașul spaniol, care poate evolua și pe postul de atacant, a evoluat pentru SKF Sered, în Slovacia.

”Dinamo 1948 București anunță transferul mijlocașului spaniol Dani Iglesias la clubul nostru.

Ultima oară la Sered, în prima ligă a campionatului din Slovacia, Dani Iglesias (27 de ani) și-a început cariera la Deportivo La Coruna și a mai evoluat în Spania pentru Alaves și Guadalajara.

În 2018, Dani Iglesias a făcut pasul în campionatul Croației, a jucat pentru Istra și Rijeka, iar în ultimele două sezoane competiționale a evoluat în Slovacia pentru Spartak Trnava și Sered”, a anunțat Dinamo pe Facebook.

24 de meciuri a jucat Dani Iglesias, sezonul trecut, pentru Sered, în campionatului Slovaciei.

32 de partide e adunat Dani Iglesias în prima ligă din Croația pentru Istra și Rijeka. În tricoul croaților de la Rijeka a jucat 3 meciuri în Europa League.

2 selecții la reprezentativa sub 17 ani a Spaniei are Dani Iglesias.

27 de ani a împlinit Dani Iglesias în această lună, pe 17 iulie.

Video I Dani Iglesias, noul mijlocaș ofensiv al lui Dinamo

CITESTE SI:

Victorie pentru Dinamo în ultimul amical!

Amical I Dinamo București – CS Tunari. Cum arată primul 11 trimis de Ovidiu Burcă

Dezmințire I Vlad Iacob: ”Jucătorii au fost aduși înainte ca eu sau Ovidiu Burcă să ajungem la club”

Publicitate

3 gânduri despre &8222;Obiectiv asumat de Răzvan Zăvăleanu înaintea debutului în Liga 2&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s