Reacția lui Zăvăleanu, după ce s-a scris că Varga l-a chemat la Cluj

Răzvan Zăvăleanu, administratorul special al lui Dinamo, elucidează misterul insolvenței lui CFR Cluj.

După ce a apărut informația că Neluțu Varga vrea să bage echipa în insolvență și să-l aducă pe Răzvan Zăvăleanu la CFR Cluj, administratorul judicial al lui Dinamo a ținut să lămurească lucrurile.

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, susține că nu a discutat nimic cu Neluțu Varga despre o posibilă intrare în insolvență a celor de la CFR Cluj.

În plus, Zăvăleanu exclude o plecare a sa de la Dinamo, acolo unde are încă foarte multe lucruri de pus la punct.

”Nu se pune problema să mă ocup eu de insolvența celor de la CFR Cluj. Nu am vorbit cu Neluțu Varga de peste 6 luni, nici nu mai știu exact când a avut loc ultima convorbire, atât de multă vreme a trecut. O singura dată am comunicat cu el în această perioadă, atunci când i-am dat un SMS și i-am urat însănătoșire grabnică, după ce am aflat că are acele probleme.

Chiar dacă s-ar pune problema ca o echipă precum CFR să intre în insolvență eu nu m-aș ocupa pentru că sunt implicat sută la sută la Dinamo și nu aș lăsa lucrurile începute. Avem de făcut foarte multe la Dinamo și este exclus ca eu să plec de aici”, a spus Răzvan Zăvăleanu.

”Am aflat cu surprindere, în ediția de astăzi a cotidianului Gazeta Sporturilor, că numele meu este asociat cu viitorul clubului CFR Cluj, mai exact cu o nouă «insolvență» pentru campioana României. În numele tuturor reprezentanților RTZ & Partners, pentru că suntem o echipă în această activitate de practician în insolvență și, în același timp, o societate de top în România, precizez pe această cale că vorbim de un «fake news».

Informațiile referitoare la problemele financiare ale clujenilor din Gruia sunt niște speculații fără bază reală, nu credem că se pune problema ca acest club să intre în insolvență, fapt dezmințit de altfel și de CFR printr-un comunicat de presă.

Poate că cele cinci titluri câștigate de această echipă dupa o perioadă de frământări și reorganizare deranjează, dar cu certitudine lupta ar trebui să fie una pur sportivă, nu atrasă într-un noroi al falselor zvonuri, bazate pe «surse» inexistente.

Cu Domnul Varga nu am mai discutat de foarte multe luni, singurul mesaj pe care i l-am transmis în urmă cu câteva săptămâni a fost de încurajare, pentru a trece peste problemele de sănătate. Nu în ultimul rând, ba dimpotrivă, eu și RTZ & Partners ne-am asumat un obiectiv față de Dinamo și față de toți suporterii echipei, să reorganizăm această societate pentru a readuce clubul în elita fotbalului românesc.

Nu vom renunța sau, dacă acceptați termenul, nu vom ceda indiferent cât de mult își doresc unii să vadă sfârșitul lui Dinamo. Istorie, performanță, suporteri, acestea sunt valorile clubului din 1948 până astăzi, iar datoria noastră este să salvăm Dinamo!”, a mai precizat Zăvăleanu.

CONTEXT: Surse din anturajul lui Neluțu au povestit pentru GSP că el l-a contactat pe Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, căruia i-a transmis că îl vrea înapoi la Cluj pentru încă o insolvență.

CFR Cluj a ieșit din insolvență în vara anului 2017, în urma unei decizii luate de Curtea de Apel Cluj, iar de reorganizarea clubului din 2015 până în 2017 s-a ocupat Răzvan Zăvăleanu, actualul administrator judiciar de la Dinamo.

CITESTE SI:

Alexandru Pop, o soluție pentru atacul lui Dinamo: ”Am reziliat contractul de comun acord cu Viitorul Dăești”

Ovidiu Burcă, nemulțumit după victoria din ultimul amical. Mesaj transmis conducerii

Obiectiv asumat de Răzvan Zăvăleanu înaintea debutului în Liga 2

3 gânduri despre &8222;Reacția lui Zăvăleanu, după ce s-a scris că Varga l-a chemat la Cluj&8221;

Lasă un răspuns