Victorie pentru Dinamo în ultimul amical!

Dinamo a joacă în această dimineață al șaselea meci amical din pauza competițională de vară.

magazinfcdinamo.ro

După ce a câștigat primele două amicale sub comanda lui Ovidiu Burcă, Dinamo a reușit isprava și în meciul de verificare cu CS Tunari, scor 2-0.

După 2-1 cu CS Plopeni și 1-0 cu SC Popești Leordeni, Dinamo s-a impus azi pe terenul din baza de pregătire de la Săftica, grație golurilor marcate de Gabriel Moura și Alexandru Pop.

A fost o primă repriză echilibrată, cu puține ocazii de poartă, fiind un joc în care posesia a fost împărțită. În partea a doua, Ovidiu Burcă a trimis în teren și jucătorii aflați în probe, la pauză au intrat Alexandru Pop și Ionuț Bobea, amândoi veniți de la Odorheiul Secuiesc.

Dinamo a deschis scorul prin Gabriel Moura, care a marcat după o faza frumoasă lucrată de Ahmed Bani, după cum observați din imaginile realizate de colegă noastră. În ultimele 15 minute a intrat și jucătorul Alin Șerban, fost la Mioveni. Stefan Fara, Cristian Ionescu, Andrei Florescu au intrat si ei in teren.

Dinamo putea face 2-0 în ultimele minute, dar Alexandru Pop a trimis cu capul în bară. Până la urmă s-a făcut 2-0, Alexandru Pop, atacantul, a marcat.

Pe final a intrat Crețu, Dudea a fost urcat la mijloc, iar Alin Șerban a fost folosit fundaș stânga, semn că ar putea fi văzut drept soluție pentru rezervă a lui Costin Amzar. Dinamo s-a miscat mult mai bine in partea a doua.

Dinamo se impune cu 2-0 și astfel ne pregătim pentru partida cu Progresul Spartac de joi, de la ora 18:00! Încă nu se știe sigur pe ce stadion se va juca meciul.

Dinamo în prima repriză: Oncescu- Gabriel Moura, Deniz Giafer, Dudea Alin, Costin Amzar, Alin Buleica, Nelut Rosu, Ahmed Bani, Valentin Lazar, Antonio Bordusanu, Vasile Buhaescu;

Rezerve: Stefan Fara, Geani Cretu, Tone David, Cune Yanis, Alin Serban, Claudiu Stan, Iulian Rosu, Bobea Ionut, Cristian Ionescu, Andrei Florescu, Alexandru Pop.

Antrenor principal: Ovidiu Burcă

Antrenori secunzi: Sorin Colceag și Iulian Mihăescu

Antrenor de portari: Vicențiu Dragomir

REZULTAT FINAL: 2-0 pentru Dinamo!

CITESTE SI:

Amical I Dinamo București – CS Tunari. Cum arată primul 11 trimis de Ovidiu Burcă

Dezmințire I Vlad Iacob: ”Jucătorii au fost aduși înainte ca eu sau Ovidiu Burcă să ajungem la club”

Dinamo, un ultim meci de pregătire înaintea startului din Liga 2

3 gânduri despre &8222;Victorie pentru Dinamo în ultimul amical!&8221;

Lasă un răspuns