A furat startul și s-a prezentat singur :)

Ionuț Bobea (20 de ani, atacant), originar din Târgoviște, a evoluat în ultima vreme la AFC Odorheiu Secuiesc și Gaz Metan Mediaș, fără să prindă însă vreun minut în Liga 1.

Bobea n-a mai așteptat prezentarea oficială a clubului și a postat pe Facebook o imagine în echipamentul lui Dinamo.

Penibilul, va afla marți, 2 august, care dintre jucătorii aflați în probe în ultimele zile vor rămâne la Dinamo.

Totodată, pe cine se va putea baza Burcă în meciul cu Progresul Spartac de joi, care se va juca pe stadionul din Clinceni. Accesul fanilor va fi permis.

Ovidiu Burcă, renunță la un nou jucător și nu se oprește aici

Antrenorul principal, Ovidiu Burcă încă nu și-a definitivat lotul, iar după perioada de pregătire în care a încercat mai mulți jucători în amical-urile disputate, tehnicianul a luat mai multe decizii importante.

Prima hotărâre majoră este aceea de a renunța la câțiva fotbaliști importanți, în condițiile actuale ale formației.

”Eu trebuie să găsesc jucători care să alerge din minutul 1 în minutul 90, care să fie conectați la maximum la ceea ce se întâmplă în viața echipei.

Ivanov, este clar, nu mă bazez pe el, refuză să joace în Liga 2, nu poate mental, așa că nu trag de nimeni. Nu pot să forțez, are o situație cu clubul, eu, sportiv, nu mă pot baza pe el, mai departe își va rezolva cu Dinamo.

În rest, am dat o listă cu jucători pe care nu mă bazez, le-am explicat motivele mele tuturor. Sunt doar chestiuni sportive, nu extrasportive. Am comunicat conducerii că nu mai fac parte din planurile mele sportive, rămâne să vedem ce soluții se găsesc alături de conducere.

E o situație neplăcută pentru mine, pentru ei, pentru club, dar eu consider că e cea mai bună decizie.

Am încredere că putem redresa situația la Dinamo, sunt jucători care au valoare, au evoluat la un anumit nivel. Sunt și tineri de calitate. Am speranțe, altfel nu mă băgam ca nebunul cu capul înainte.

Condițiile de la Săftica sunt bune, chiar sunt bune… Rămâne de văzut dacă va continua și Iulian Roșu, vor fi discuții. Căpitan? Încă n-am decis total, în ultima perioadă a fost Dudea. Vom lămuri și acest detaliu”, a spus Ovidiu Burcă.

CITESTE SI:

Acestea sunt cele șase companii care și-au depus ofertele pentru construirea noului stadion Dinamo

Anunț oficial I Progresul Spartac – Dinamo urmează să se joace cu spectatori: ”VICTORIE!”

Progresul Spartac – Dinamo se joacă cu spectatori! Preț tichet de acces

3 gânduri despre &8222;A furat startul și s-a prezentat singur :)&8221;

Lasă un răspuns