Contestație după Dinamo – Steaua: ”Tu nu-ți dai seama ce scoți pe gură”

Derby-ul dintre Dinamo și CSA Steaua, a fost unul intens din toate punctele de vedere. Din păcate pentru echipa noastră, elevii lui Ovidiu Burcă, au trebuit să își recunoască eșecul, scor 1-2.

La finalul meciului a fost plin de incidente, dar și de o declarație care instigă la ură.

Antrenorul echipei CSA Steaua, Daniel Oprița, a fost criticat pentru afirmațiile făcute după meciul câștigat: ”Când am venit aici, suporterii asta m-au rugat, să promoveze mai repede echipa pentru că le este dor de o bătaie”.

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, a fost vehement, după această declarație.

”Tu nu-ţi dai seama ce scoţi pe gură şi peste câteva luni să pui această declaraţie. Dacă nu se întâmplă nimic, trec lucrurile mai uşor, dar la ce am văzut acolo e posibil să se întâmple o nenorocire.

Acum sunt din ce în ce mai multe bătăi şi ne putem îndrepta spre un pericol iminent. Dacă te ajută intelectul, nu faci astfel de declaraţii. Din păcate, microfonul ajunge prea uşor prin anumite părţi. Unii nu ştiu lucruri de bază de comunicare, lucruri de bază de fotbal.

Tu trebuie să fii manager, nu mai spun lider. Ai soarta a 30 de oameni apropiaţi ţie şi dacă nu ştii să vorbeşti şi ajungi să faci astfel de declaraţii… Uitaţi-vă ce se întâmplă pe bancă”, a spus Vochin.

Mai mult, și Jandarmeria Română a transmis un comunicat prin intermediul purtătorului de cuvânt.

”Dezaprobăm orice formă de susţinere sau încurajare a confruntărilor violente între suporteri, mai ales din partea reprezentanţilor oficiali ai cluburilor de fotbal, cum este cazul ultimei declaraţii făcute de antrenorul echipei CSA Steaua”, spune reprezentantul Jandarmeriei Capitalei.

Chiar dacă unii nu l-au considerat un derby, cele două galerii au făcut spectacol în tribune la începutul meciului, duelându-se în scenografii.

Peluza Cătălin Hîldan a afișat cu alb mesajul ”Câinii” pe un fundal roșu.

În cealaltă peluză, nu ne interesează ce au afișat. De asemenea, galeria noastră a avut și multe mesaje ironice la adresa rivalilor.

Ultrașii dinamoviști au afișat mesajul: „Partea istoriei pe care azi o renegați //
E cea care v-a făcut de club să vă atașați”, „Cocalarii de la han//
Își fac loc toți la Vacarm”, „Sacrificiu, unitate, demnitate//
Din solda forțelor armate”
;

„Nu riști niciun sacrificiu // Când duci steagul cu mașina de serviciu”, ”10% fenomen, 40% anturaj // De restul nu vorbim că intrăm la ultraj”, „Uniforme, șepci, bocanci //
Și mentalitate canci”
;

„Efectul mandela l-ați contactat // Povestiți doar ce ați visat”, ”Azi locală // Mâine rurală”, ”Mamele voastre au ținut în utere // Doar târfe ce vor să sufere”, ”Cumpărați istoria și trofeele-n instanță // Asta până când, se supără Mustață”, ”Orgolioși și plini de îngâmfare // Voi ați dus Steaua, mândri, la înmormântare”;

”Noi suntem Dinamo și asta este cel mai important // Preferăm să aducem bani de acasă, decât să mâncăm de la stat”, De la Gigi sau Talpan // Tot mai pică… câte un ban”.

CITESTE SI:

Ovidiu Burcă, promite că va redresa situația

Vlad Iacob, noi detalii despre viitoarele transferuri din Ștefan cel Mare

A venit și nota de plată după Dinamo – Steaua

3 gânduri despre &8222;Contestație după Dinamo – Steaua: ”Tu nu-ți dai seama ce scoți pe gură”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s