Ovidiu Burcă, promite că va redresa situația

Dinamo și Steaua s-au duelat, pe Arena Națională, vineri seară, de la ora 21:30. ”Militarii” s-au impus, scor 2-1.

Antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă (42 de ani), susține că echipa a pierdut din cauza ghinionului, dar promite dar promite că va redresa situația și că înțelege frustrarea suporterilor.

”Sunt un pic trist pentru că în pofida faptului că am făcut un meci foarte bun, l-am controlat în proporție de 90%, dar nu am reușit să îl câștigăm. Au fost două momente de neatenție și așa s-a scris soarta meciului.

Rămân cu impresia unui joc bun, cu ocazii ratate. Suntem amărâți pentru că nu am câștigat puncte. Cred că este o problemă de omogenitate. Jucătorii cu experiență ar trebui să țină jocul în mână. Cei cu maturitate trebuie să intervină. Sunt mulți jucători noi, comunicare nu e cea mai bună. Am întâlnit o echipă bună, cu jucători experimentați.

Suporterii sunt dezamăgiți, s-au săturat să piardă. Să vadă Dinamo de atâta timp în situația asta. Sunt de înțeles dacă privești din perspectiva lor. Eu trebuie să rămân cu picioarele pe pământ, să rezolv situația”, a spus Ovidiu Burcă la Orange Sport.

VIDEO GOL GHEZALI 1 – 0

În urma acestui rezultat, Dinamo ocupă locul 12, cu doar șase puncte acumulate în tot atâtea meciuri.

Vlad Iacob, noi detalii despre viitoarele transferuri din Ștefan cel Mare

Vlad Iacob, administratorul special al clubului din Ștefan cel Mare, a anunțat că va mai aduce jucători doar dacă un investitor potent ar ajunge la club.

Mai mult, acesta afirmă că există discuții directe cu potențiali investitori, care din informațiile noaste, au fost prezenți în tribunele, Arenei Naționale la meciul cu Steaua.

”Avem nevoie de un investitor alături de noi. Vom mai aduce jucători doar dacă vom avea un investitor lângă club. Da, suntem în discuții în continuare cu cineva. Nu vreau să ofer niciun fel de detalii, pentru că ultima dată când am oferit detalii s-au insinuat tot felul de oameni care au distrus lucrurile.

Există speranțe ca Dinamo să renască. Mi-e greu să vă spun dacă putem promova în acest sezon.

E adevărat, asta am văzut și eu (n.r. că echipa este într-o creștere). Creștem de la meci la meci, exact ce am spus și la ce se aștepta staff-ul tehnic. În seara asta a câștigat echipa mai pragmatică și care a avut mai multă șansă. Suporterii noștri sunt extraordinar, iar acest lucru este cunoscut. Suporterii noștri sunt cei mai frumoși din țară.

Lucrurile sunt simple. Toată lumea se așteaptă la minuni. Noi am venit cu două săptămâni înainte de începutul campionatului, ne-a fost foarte greu să găsim jucători, iar cei de la club nu erau pregătiți fizic. Moralul lor era la pământ. Staff-ul de dinainte a făcut tot ceea ce a putut cu resursele de dinainte. Nu a fost un preparator fizic… Nu vreau să arăt cu degetul pe nimeni. Am suferit la nivel de omogenitate, încă nu suntem acolo unde trebuie”, a spus Vlad Iacob, pentru un trust de presă.

CITESTE SI:

Vlad Iacob, noi detalii despre viitoarele transferuri din Ștefan cel Mare

A venit și nota de plată după Dinamo – Steaua

Rugby I Dinamo, parteneriat istoric!Rugby I Dinamo, parteneriat istoric!

3 gânduri despre &8222;Ovidiu Burcă, promite că va redresa situația&8221;

Lasă un răspuns