IRONIE ÎN ALB ȘI ROȘU I DDB, mesaj cu dedicație pentru Dorin Șerdean: ”De trei zile-n coace, porumbul nu-i mai place”

În dimineța zilei de vineri, 14 octombrie, creditorii SC Dinamo 1948 SA au votat aprobarea modificării planului de reorganizare întocmit de Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar al clubului Dinamo, RTZ & Partners SPRL. A fost penultimul pas în procesul de preluare a pachetului majoritar de acțiuni de către suporteri, prin APCH, entitate care a fondat și care administrează programul DDB.

Singurul pas care a mai rămas de făcut este reprezentat de aprobarea noului plan de către judecătorul sindic. O decizie în acest sens va fi luată pe data de 24 octombrie la Tribunalul București. Cel mai probabil, până la acel moment, vor fi depuse și câteva contestații în legătură cu votul de vineri.

După aprobarea noului plan de reorganizare, singurul care are de pierdut, este Dorin Șerdean, prin firma pe care o administrează: ”Lotus Perfect Products”. Aceasta se ”prăbușește” de la 72,87% din acțiuni în prezent la 0,7558 %.

Asociația socios ”Doar Dinamo București” a transmis un mesaj ironic la adresa lui Dorin Șerdean, care pentru moment este încă acționar majoritar.

”PIZZA CON PROSCIUTTO

Evenimentele din ultimele zile au făcut să treacă neobservat cel mai important lucru legat de clubul Dinamo.

Lumea a vorbit mult despre zecesb, despre scorul istoric al danezilor, despre sifoanele lui Tamaș sau despre sifoanele de pe Centură.

Toate aceste lucruri au făcut ca strigatul ignatian al lui Dorin să treacă neobservat.
De trei zile-n coace, gura nu-i tace, porumbul nu-i mai place. Omul vrea direct mălai.
„Am ajuns să fiu furat LA MINE ÎN CASĂ?!”, țipă nervos, cu referire la mutarea realizată de suporteri, împreună cu Zăvăleanu, prin care cele 72% acțiuni la Dinamo ar ajunge să valoreze mai puțin decât găleata de tărâțe.

Adică, îți intră noaptea în casă, distruge tot, se îmbracă cu hainele tale (cu însemnele clubului), îți ia cheile de la mașină… și tot e cu gura mare.

Tu vii și plătești facturile, gazul, apa, lumina, jucătorii, gazonul și când îi ceri socoteală intrusului, începe să țipe că-l furi LA EL ÎN CASĂ.

Prin toate poveștile înșirate în ultima vreme, în care aruncă toată vina pe Cortacero, nu face decât să confirme ceea ce noi am susținut de la început: Cortacero este doar paravanul de care aveau nevoie, care să dea lovitura și în capul căruia să se spargă toate, astfel încât adevărații făptași să poată poza în fete mari și basmale curate cu miros de coccolino.

Dacă tot a trecut atâta timp de când a preluat acțiunile de la paravanul spaniol, de ce n-a băgat niciun leu în club?

Pe cine încearcă să manipuleze? Pe banii cui vrea să fie acționar majoritar?
Cu ce tupeu vine să dea sfaturi și să spună că se putea face mai bine, că Zăvăleanu greșește, că el avea soluții? Bămălași?

FAZA CU PIZZA

Dorin era mare șef la Dinamo. O ardea prin club toată ziua. La un moment dat, l-a rupt foamea. A comandat pizza prin telefon. A venit băiatul cu bicicleta, i-a adus pizza și a cerut banii, 25-30 de lei, cât era pizza aia.

Dorin a scos o carte de credit, a încercat să plătească. Nimic. Fonduri insuficiente. Zice, „mai încercăm o dată, dar pune doar 15 lei.”

A mers. Apoi, a scos alt card… „Hai să vedem dacă merge.” Nimic. Cardul era gol.
A scos al treilea card și a reușit să-și plătească pizza aia de porc.

ĂSTA E OMUL CARE VREA SĂ FIE PATRONUL LUI DINAMO!
ACELAȘI CARE NI L-A ADUS PE CAP PE CORTACERO.

Orice dinamovist, cât de cât interesat de situația clubului, știe că absolut tot ce a debitat prin presă zilele astea au fost manipulări grosolane. Părți de adevăr (pentru credibilitate), ambalate în minciuni, ca sa dea aparenta unui om înșelat. În realitate, Cortacero-Gurita-Șerdean-Săpașu-Melero, formează echipa care a distrus Dinamo cu bună știință.

A fost președintele Clubului în vremea de tristă amintire. El a fost cel care nu și-a permis un bilet de tren sau de avion să plece acasă în decembrie 2020. A plecat cu mașina Clubului, mașină pe care a abandonat-o în parcarea unui mall din Alba Iulia. Nu înainte de a-și plăti propriul salariu, din banii adunați de suporteri.

Acum cere salariu pentru funcția de președinte-gropar, pentru luni de zile în care nu a mișcat un deget pentru binele clubului. A cerut chiar și repunerea in funcție, pentru că ar vrea să mai fie plătit din banii suporterilor.

IERI S-A FĂCUT DREPTATE: Acțiunile nu pot fi deținute de cineva care nu bagă niciun leu,
PE 24 OCTOMBRIE, DREPTATEA TREBUIE SĂ FIE BIRUITOARE: Acționari trebuie să fie cei care au ținut clubul în viață.

În timp ce el își dădea ultimul ban pe pizza aia cu prosciutto, suporterii își dădeau ultimul leu pe carduri DDB sau pe bilete, pentru ca Dinamo să mai existe”, este mesajul transmis de DDB.

Prima reacție a președintelui DDB, după aprobarea planului de reorganizare modificat al lui Dinamo

Președintele asociației socios ”Doar Dinamo București” a reacționat pentru prima dată după ce planul de reorganizare a lui Dinamo a fost aprobat. Eduard Galan anunță că numărul membrilor cu drept de vot a crescut cu aproape 1000, iar siguranța financiară a clubului nu este pusă în pericol.

Președintele DDB a vorbit despre noua situație în care se găsește Dinamo.

”Am primit cu foarte mare încredere. Le mulțumesc celor care au votat azi pentru un viitor mai luminos al lui Dinamo. Vreau să le mulțumesc pentru că într-adevăr cred că acest proiect poate merge mai departe.

O să apară oricum datele, în doua zile vor fi publice. Important este că creditorii bugetari au votat in proportie covarsitoare pentru plan, asta înseamnă că planul le-a dat încredere. PCH a votat, da!

Da, mă aștept la contestații. Aș dori să subliniez este că un plan de reorganizare al unei societati in insolventa se referă în primul rând la creditori și nu la acționari. Daca actionarii sunt si creditori, e alta discutie. Iar justiția se face în faza de tribunal, nu…

Mă aștept că proiectul să meargă înainte și cei care își doresc binele clubului să meargă mai departe cu noi. Chiar dacă acționarii consideră într-un fel că sunt nedreptățiți, pot venit oricând cu sume proporționale, astfel încât să fie repuși în drepturi.

Pot să vă spun că noi suntem deschiși la absolut orice partener care ar putea veni alaturi de noi. Credem în suporterii noștri, ei au ținut Dinamo în viață. Dar în același timp știu că și noi, împreună, putem găsi parteneriate puternice, ca să putem duce clubul mai departe.

Cred că da (dacă APCH poate ține Dinamo în viață prin DDB – n.r.) Pot să vă spun că sunt emise 16.500 si ceva de carduri, dintre care membri cu drept de vot sunt cred că 5.400. Au crescut de la 4.480, cât au fost. Lucrăm la platforma online, încă nu e, dar va fi.

Am simțit o creștere a entuziasmului. Este o speranță. Dar sperăm ca împreună toti cei care suntem suporteri dinamovisti să reușim să scoatem clubul și să îl ducem acolo unde îi e locul. Noi nu avem interese personale, toți care suntem în PCH – DDB suntem voluntari.

Eu cred că toți cei care au declarat până acum că sunt dinamoviști de mici vor ajuta clubul să ajungă acolo unde trebuie. Dacă vrem să ducem clubul acolo unde îi este locul, trebuie să lucăm la un proiect care este viabil”,a spus Eduard Galan la Playsport Live.

Președintele DDB a vorbit și despre schimbarea statutului, astfel ca membrii DDB să devină membri în APCH:

”Este în lucru, conform programului meu electoral. Membrii DDB vor deveni membri cu drept de vot, asa cum de fapt si sunt. Vorbim de un ONG aici, care a compus din membri.

Este în plan, avem niște termene stabilite, atât cu statutul și modificarea lui, includerea și adeziunile, cu platforma cu tot. Sunt acolo termenele, cred că o să ne ținem de ele. Cel mai importante erau urmatoarele teremene:

1. Modificarea statutului, plus comisia de cenzori, plus organigrama intre 2 și 4 luni
2. Platforma noastră pusă la punct in maxim 8 luni
3. Restul, în următorul an.

Îmi pare rău că domnul Badea a ieșit din programul DDB. Orice membru DDB care părăsește Dinamo îmi lasă un gol în suflet. Eu aș dori să vorbesc cu fiecare membru în parte care părăsește programul să îl întreb cu ce îl putem ajuta, astfel încât să revină în program. Se formează echipa de comunicare”, le-a transmis Eduard Galan, suporterilor dinamoviști.

CITESTE SI:

Video I ”Tricolorii”, victorie uriașă în drumul spre Campionatul European de handbal masculin

Liga a 2-a, un campionat imprevizibil! Rezultate surprinzătoare

DDB, mesaj direct pentru Dorin Șerdean: ”Gândul că rămâne fară acțiuni a provocat o metamorfoză teribilă”

3 gânduri despre &8222;IRONIE ÎN ALB ȘI ROȘU I DDB, mesaj cu dedicație pentru Dorin Șerdean: ”De trei zile-n coace, porumbul nu-i mai place”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s