Dezvăluiri I Cum a fost demis, de fapt, Mircea Rednic de la Dinamo: ”Riscai să îți apară suporterii nemulțumiți prin față pe la club”

În luna decembrie a anului 2021, demiterea lui Mircea Rednic de pe banca tehnică a lui Dinamo a stârnit un cutremur în jurul echipei din Ștefan cel Mare.

Totul după ce fostul fostul administrator special, Iuliu Mureșan (67 de ani) a publicat un comunicat oficial pe site-ul clubului.

În cadrul noi emisiuni de la PlaySport dedicată suporterilor dinamoviști, ”Dinamo 7/9”, fost purtător de cuvânt la vremea aceea, în cadrul programului socios ”Doar Dinamo București”, Daniel Șendre a dezvăluit cum s-a produs îndepărtearea ”Puriului” de pe banca tehnică a ”câinilor”.

Întrebat dacă DDB avea informații despre planul conducerii de a-l demite pe Rednic, Daniel Șendre a spus răspicat:

”Am aflat că Rednic va fi dat afară în momentul în care a fost dat afară. Vreau să înțeleagă toți suporterii. Dacă se afla înainte ceva, mișcarea nu mai putea fi făcută.

Riscai să îți apară suporterii nemulțumiți prin față pe la club și nu știu dacă domnul președinte Mureșan (n.r. – Iuliu Mureșan) mai avea tăria să facă lucrurile astea. De aceea această schimbare a lui Rednic s-a făcut intempestiv. Oamenii au fost puși în fața faptului împlinit.

Dacă Mircea Rednic ieșea și spunea niște lucruri, situația ar fi fost și mai tensionată. Vorbim de Dinamo, suporterii lui Dinamo care chiar au dat foc la un hotel. Tot legat de nemulțumirile lor față de înlocuirea lui Mircea Rednic, pe vremea lui Negoiță (n.r. – Ionuț Negoiță).

Oamenii să înțeleagă, în momentul în care la Dinamo a venit o conducere, DDB i-a lăsat pe oamenii ăia să își facă treaba”, a declarat Daniel Șendre, la emisiunea ”Dinamo 7/9”.

Daniel Șendre a comentat și cele mai aprinse subiecte care se învârt în jurul echipei noastre. Fostul membru în departamentul de comunicare al DDB, afirmă că așteaptă cu nerăbdare ca suporterii lui Dinamo să preia pachetul majoritar de acțiuni de la Dorin Șerdean, deoarece este convins că acest lucru va reprezenta, în proporție de 99%, salvarea echipei.

”Pe Dinamo o văd unde este. E un club foarte mare, care trece prin probleme existențiale, un club în insolvență, în Liga 2. Pretențiile nu mai pot fi la fel de mari cum erau odată. Dinamo în Liga 2 are un buget care permite suporterilor să susțină mult mai simplu decât ne-a fost nouă atunci când echipa era în prima ligă.

Ce vor suporterii? Nu asta? Să salvăm clubul asta odată? Și DDB este aproape să facă lucrul acesta. Eu cred că atunci când se vor clarifica lucrurile in acționariat, șansele lui Dinamo sunt de 99% să fie salvată. Pentru că atunci va fi mult mai simplu să vină un investitor”, a mai declarat Daniel Șendre.

CITESTE SI:

Dinamo, privată două penalty-uri. Alexandru Pop a explicat ce s-a întâmplat la ultima fază

Video I Răzvan Zăvăleanu confirmă, Vali Lazăr va pleca de la Dinamo! Ce îl așteaptă pe mijlocaș

Probleme pentru Gabriel Torje. Mijlocașul a dat cu subsemnatul la DIICOT

3 gânduri despre &8222;Dezvăluiri I Cum a fost demis, de fapt, Mircea Rednic de la Dinamo: ”Riscai să îți apară suporterii nemulțumiți prin față pe la club”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s