Video I Răzvan Zăvăleanu aduce noi informații despre modificarea planului de reorganizare

Planul de reorganizare modificat a fost aprobat la Adunarea Generală a Creditorilor, în data de 14 octombrie.

La începutul acestei săptămâni, 24 octombrie, a avut loc primul termen în ceea ce privește modificarea planului de reorganizare. Așa cum era de așteptat, au fost depuse contestații din partea lui Dorin Serdean și Nicolae Badea.

Din partea lui Dinamo, în instanță s-a prezentat Claudiu Balog, practician în insolvență al administratorului judicar, RTZ& Partners SPRL. Acesta nu a fost singur în fața judecătorului sindic.

Dorin Șerdean, Nicolae Badea dar și Cornel Țălnar au fost reprezentați de avocați care au depus contestații și obiecțiuni la adresa modificărilor din planul de reorganizare.

Judecătoarea a luat cunoștință de acesta și a stabilit termenul pe 21.11, pentru a se decide dacă noul plan va fi aprobat.

Faptul că au apărut ulterior contestații din partea celor doi acționari nu l-au surprins pe Răzvan Zăvăleanu. Administratorul judiciar al lui Dinamo a oferit detalii importante despre procesul în care societatea Dinamo 1948 vrea să refacă planul de reorganizare.

”Nu a fost nimic surprinzător pe data de 24, au fost lucruri la care ne-am așteptat, contestațiile, obiecțiunile, persoanele care le-au adresat. Au fost lucruri la care ne-am gândit, nu ne gândeam că în termenul din 24 se va putea rezolva ceva. Acesta este mersul, lucrurile nu se petrec de pe azi pe mâine, nici foarte încet, procedura insolvenței se desfășoară cu anumită rapiditate, dar nu a fost nimic surprinzător în ce s-a întâmplat, suntem pe un drum corect.

Toți suntem precauți, ne confruntăm cu o luptă juridică, unde niciodată nu știi care va fi rezultatul, chiar dacă dreptatea este de partea ta. Atunci este mai bine să fii precaut, să te gândeșți la ce se poate întâmpla și să te bucuri doar după ce vezi decizia judecătorului sindic pentru a-ti fi consfiintite eforturile”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, la emisiunea ”Dinamo 7/9”.

Contestațiile lui Dorin Serdean, legată de planul de reorganizare, dar și de datoriile APCH: ”Practic, se contestă decizia HG a creditorilor de modificare a planului de reorganizare. Referitor la termene, nu stă în puterea noastră, chiar dacă ne dorim să se întâmple mai devreme, contestatarii doresc să ne obstrucționeze această dorință, dar din punct de vedere al unui judecător termenele sunt corecte și nu avem de făcut niciun reproș nimănui.

Din punctul nostru de vedere, analizăm la rece și obiectiv să luăm măsurile legale, contestația legată de creanțele APCH este absolut neîntemeiată, avem toate argumentele ca datoria să fie înscrisă la rubrica la care a fost înscrisă.

Nu cred că ar trebui să avem emoții, mă gândesc că mi se pare ciudat, o astfel de contestație ce finalitate ar avea și de ce și-ar dori Dorin Serdean să fie în afara rubricii creditorilor garantați. Fiecare face ce crede, APCH și-a înscris dreptul de creanță. Acest lucru este atacat acum la un an și jumătate după deschiderea procedurii de insolvență, acest lucru a fost stabilit încă de la primul tabel de creditori. Sunt jocuri, însă nu aș vrea să le dau mai multă importantă decât este cazul”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu.

Aprobarea planului, dacă este optimist: ”Nu sunt nici mai optimist, nici pesimist, încercăm să fim profesioniști. Dinamo nu ne-a lăsat să fim persoane detașate, suntem suporteri ai acestei echipe și ne dorim cu tot dinadinsul că această procedură să se finalizeze cu succes în primul rând pentru masa de suporteri care stă în spatele acestei echipe, emoția noastră este legată de emoția dinamovistilor decât de emoția juridică. Dreptatea este de partea Dinamo 1948, lucrurile s-au făcut legal, corect, dar trebui să aștepți decizia judecătorului sindic”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu.

Ce se întâmplă dacă planul nu trece: ”Dacă modificarea nu trece, înseamnă că primul plan rămâne în vigoare, rămân de achitat sume mult mai importante de achitat. Nu aș vrea să intrăm pe teren speculativ, în ciuda eforturilor, nu avem investitor cu care să fi bătut palma. Nu aș vrea să speculez, este o necunoscută. Eu cred că lucrurile făcute pentru modificarea planului au fost făcute corect, creditorii au votat și nu văd de ce nu s-ar modifica”.

Schimbarea acționariatului și posibilitatea de a atrage investitori: ”Eu văd două avantaja majore, înainte de a coopta un nou investitor, calitatea de acționar a PCH este importantă, deja s-a creat o emulație în rândul fanilor, sumele care vin dinspre DDB sunt mult mai mari și de natură a ajuta în fiecare zi clubul Dinamo. Este exclus să se mai întâmple ce a fost cu Cortacero, suporterii sunt interesați și vor fi atenți cu cei care cu vor strânge mâna pentru a preda acțiunile”.

”Nu este niciun dubiu cu privire la continuitatea clubului, îi invit pe fani să între pe site-urile UEFA și FIFA, unde Dinamo1948 are un ranking începând de la înființare, nu este niciun dubiu, continuitatea este aici, performanțele sunt aici, principiul stabilit de organismele de reglementare sunt acestea ale continuității și performanței, toată lumea recunoaște această echipă, elementul primoridial îl constituie suporterii”, Răzvan Zăvăleanu la emisiunea ”Dinamo 7/9” de la Playsport Live.

Dacă planul va trece și de Tribunal, Asociația Peluza ”Cătălin Hîldan” va deveni oficial noul acționar majoritar al lui Dinamo 1948, cu nu mai puțin de 99% din pachet.

CITESTE SI:

”Tricolorii” mici, eșec usturător pe teren propriu

Dezvăluiri I Cum a fost demis, de fapt, Mircea Rednic de la Dinamo: ”Riscai să îți apară suporterii nemulțumiți prin față pe la club”

Dinamo, privată două penalty-uri. Alexandru Pop a explicat ce s-a întâmplat la ultima fază

3 gânduri despre &8222;Video I Răzvan Zăvăleanu aduce noi informații despre modificarea planului de reorganizare&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s