Ovidiu Burcă intervine în scandalul în care a fost implicat Gabi Tamaş la Petrolul

În ziua în care ”lupii galbeni”, s-au impus cu scorul de 1-0 în fața celor de la FC Voluntari, în etapa a 16-a din Liga 1, Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, a analizat partida.

Victoria petroliștilor a fost adusă de Gicu Grozav, printr-un gol superb. Atacantul Petrolului alături de un alt fost dinamovist, Mirko Ivanovski sunt nelipsiți din tribunele sălii polivalente la meciurile ”dulăilor” în Liga Campionilor. Cei doi interacționând amiabil și neexistând divergențe cu suporterii dinamoviști.

”E o victorie importantă a Petrolului. Grozav a reuşit o execuţie foarte frumoasă, Voluntari după au început un asediu. Seto a avut o bară foarte importantă. Pe final s-au precipitat”, a fost analiza lui Ovidiu Burcă la finalul partidei din Ploiești.

La câteva zile de la despărțirea de Petrolul, în mass-media a apărut o înregistrare audio cu Tamaş protagonist, în care, printre altele, fotbalistul a avut un derapaj grosolan la adresa suporterilor grupării ploieştene.

Ovidiu Burcă, a vorbit și despre nefericitul eveniment de la Petrolul.

”A fost un moment greu pentru echipă pentru că Tamaş aşa cum era el era un lider, a venit după scandalul ăsta. Dar Nae Constantin a ştiu să gestioneze bine situaţia, nu a fost uşor. Nu ştiu dacă putem să punem noi degetul pe miezul problemei, când apar poate că şi dintr-o parte şi din alta, cred că Tamaş şi-a depăşit puţin rolul de jucător”, a mai declarat Ovidiu Burcă la Orange Sport.

Ce a spus Tamaș în înregistrare

”Hai să spun, dacă vrei să spunem pe românește. Și azi la ședință, las-o în p**a mea. Că am dezamăgit suporterii… Mă c*c pe suporteri, până la urma urmei, în p**a mea. Eu vreau să câștig. Eu, ca fotbalist, vreau să câștig, pentru că așa câștig bani. Lăsați-mă, frate, că toată lumea… La Petrolul câștig de suporteri… Dar cine p**a mea sunt suporterii ăștia, mă?”, se aude Gabi Tamaș pe înregistrare.

”Mă, cine sunt suporterii ăștia? Nu înțeleg românește. Eu, pe mine… Cum p**a mea nu înțeleg? Mai dați-vă în p**a mea… Sunt 50.000? Aduc 100.000 de prieteni și îi acopăr. Mai dați-vă în p**a mea de aici… M-au disperat suporterii ăștia. Toată lumea numai de suporterii… Mă c*c pe ei eu. Eu chiar mă c*c pe ei. I-am chemat de fiecare dată și le-am spus «Mă c*c pe voi».

Nu e prima dată când am spus. Am chemat de fiecare dată galeriile astea. Sunt 3 galerii, 3 șefii de la galerie am chemat și am spus «Mă c** pe voi». Dar ce p*** mea fac mă eu? Eu joc fotbal pentru galerie? Mai lăsați-mă în p**a mea în pace”, se aude spunând Gabi Tamaș în înregistrare.

CITESTE SI:

Video I Acuzat de Antoni Ivanov: ”Are și Zăvăleanu vina lui, mulți spun și asta zic și eu”. Răzvan Zăvăleanu îl contrează: ”E o minciună sfruntată!”

Egal între contracandidate în Moldova și rămânem aproape de play-off

Handbal I S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu Wisla Plock din Liga Campionilor

3 gânduri despre &8222;Ovidiu Burcă intervine în scandalul în care a fost implicat Gabi Tamaş la Petrolul&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s