Dinamo, doar egal la Miercurea Ciuc

Csikszereda și Dinamo au deschis etapa a 13-a a Ligii 2 cu un rezultat de egalitate înregistrat joi seară, pe stadionul Municipal din Miercurea Ciuc.

0-0 s-a terminat partida care a avut un joc mai atractiv în parte a doua a sa, cu Dinamo periculoasă pe contraatac, însă deloc precisă la finalizare.

La Miercurea Ciuc, gazdele au avut prima mare ocazie cu Dinamo. Stoperul Giafer a fost aproape de autogol, dar a avut noroc, mingea ocolind de puțin poarta. Apoi, Dinamo a trecut la control, a avut posesia, și a fost aproape de deschiderea scorului. La o centrare venită din partea dreaptă, portarul Gyenge a fost depășit, iar balonul s-a plimbat pe linia porții, înainte de a fi degajat.

Csikzereda a răspuns, dar Oncescu, portarul lui Dinamo, a fost la post și a respins în lateral un șut de la distanță. Gorka, mijlocașul lui Burcă, a ratat două ocazii mari, cu 5 minute înainte de pauză. Mai întâi, a trimis cu capul pe lângă poartă. Apoi, portarul Gyenge a trimis greșit de la 6 metri, direct în piciorul lui Gorka, dar mijlocașul central s-a grăbit și a șutat mult peste poarta goală.

Csikszereda a contolat startul reprizei secunde, însă Dinamo a fost mai aproape să marcheze, pe contraatac. Buhăescu a primit o centrare din dreapta, a încercat o execuție acrobatică cu călcâiul, însă mingea a șters bara stângă. Apoi, Oncescu a ieșit la rampă.

A intervenit la șutul de la distanță a lui Apro, apoi a respins la mingea trimisă din apropiere de El Sawy.

Ghezali a rata cea mai mare ocazie a lui Dinamo în minutul 86. A scăpat singur cu portarul, dar a intrat în unghi și a fost blocat.

Astfel, partida de la Miercurea Ciuc s-a terminat la egalitate, la scorul de 0-0, rezultat pe care cele două echipe l-au înregistrat și în runda trecută.

Cu 18 puncte Dinamo ocupă locul 9, riscând să se îndepărteze de locurile de play-off la finalul etapei a 13-a.

Etapa următoare, Dinamo are meci duminică, 13 noiembrie, de la ora 11:00, acasă, la Giurgiu, cu CSC Dumbrăvița.

Până atunci, Dinamo joacă marți, 8 noiembrie, pe Arcul de Triumf, cu Sepsi OSK, în faza grupelor Cupei României.

CITESTE SI:

Video I ”Dulăii” le dedică suporterilor, victoria de la Zagreb: ”Luptăm împreună cu fanii, până la capăt!”

Dinamo deschide porțiile stadionul ”Arcul de Triumf”! Răzvan Zăvăleanu, reacționează și aduce noi detalii despre stadionul Dinamo

Csíkszereda – Dinamo I Cum vede Răzvan Patriche întâlnirea de la Miercurea Ciuc

3 gânduri despre &8222;Dinamo, doar egal la Miercurea Ciuc&8221;

Lasă un răspuns