Video I Ionel Dănciulescu, înapoi la Dinamo? Anunțul momentului pentru fanii ”câinilor”

Fostul mare atacant al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu a făcut o dezvăluire importanta, joi seară, în cadrul emisiunii ”Dinamo 7/9”.

Fostul mare atacant din Ștefan cel Mare că a vorbit cu Vlad Iacob și că este dispus să revină în cadrul clubului și că nu i-ar întoarce niciodată spatele clubului nostru.

În cadrul noi emisiuni de la PlaySport dedicată suporterilor dinamoviști, ”Dinamo 7/9”, ”Danciu-gol” le-a spus prietenilor noștrii, că ar mai fi putut juca în Ștefan cel Mare și că retragerea din fotbal i-a fost forțată.

Ionel Dănciulescu afirmând că este dispus să mai dea o mână de ajutor clubului și că s-a întâlnit cu administratorul special, Vlad Iacob și că lucrurile ar putea merge către o revenire în ”haită”.

”M-a sunat Vlad Iacob, nu auzisem de el. M-am și întâlnit cu el înainte să ajungă. A fost o tatonare, am vorbit, am spus că îl ajut cu orice are nevoie. Niciodată nu sunt să spun NU lui Dinamo. El nici nu ajunsese la echipă, dar nici acum lucrurile nu sunt în totalitate pe un făgaș normal.

Din punct de vedere sportiv, echipa arată mult mai bine, este meritul special al lui Ovidiu Burcă. Se vede o organizare de joc, o idee a echipei. Dar la nivel administrativ, încă nu e totul ok, cum văd eu lucrurile din exterior. Nu știu care este relația domnului Zăvăleanu cu Vlad Iacob. Nu știu.

Mai este și problema aceea cu chestia de la Tribunal, cu planul de reorganizare. Dacă se aprobă, atunci poți să discuți într-o oarecare măsură, că lucrurile se așează. Continuând așa, eu o văd pe Dinamo intrând în playoff. Ținând cont că sunt câteva echipe care nu au drept de promovare, eu nu văd de ce Dinamo nu ar putea spera.

Când e vorba de Dinamo, niciodată nu o să spun nu. Și nu o să întorc spatele echipei. Depinde ce proiecte sunt la echipă, depinde. Cred că director sportiv m-ar prinde cel mai bine. Faptul de a urmări un jucător, dar a-mi da o opinie, cine ar trebui să vină, cine ar trebui să plece. Cred că mă pricep foarte, foarte bine la lucrul ăsta.

Sunt doi ani de zile de când am ieșit din circuit de la Dinamo. Cred că m-am obișnuit așa, puțin, și cu ideea că nu mai sunt. Urmăresc absolut orice se întâmplă la echipă. Dar niciodată nu o să spun niciodată”, a declarat Ionel Dănciulescu la Dinamo 7/9.

CITESTE SI:

Dinamo, doar egal la Miercurea Ciuc

Video I ”Dulăii” le dedică suporterilor, victoria de la Zagreb: ”Luptăm împreună cu fanii, până la capăt!”

Dinamo deschide porțiile stadionul ”Arcul de Triumf”! Răzvan Zăvăleanu, reacționează și aduce noi detalii despre stadionul Dinamo

3 gânduri despre &8222;Video I Ionel Dănciulescu, înapoi la Dinamo? Anunțul momentului pentru fanii ”câinilor”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s