Duel între FC și CS Dinamo în sezonul viitor? Ipoteză comentată de Răzvan Zăvăleanu

Dinamo a avut un start modest de sezon în primul an din istorie în Liga 2, dar pe parcurs ”câinii” s-au regrupat în ”haită” și au ajuns la șapte meciuri consecutive fără înfrângere în toate competițiile și atacă acum calificarea în play-off.

Cu 17 puncte acumulate, elevii lui Ovidiu Burcă ocupă locul 11, la egalitate cu CSC 1599 Șelimbăr și Concordia Chiajna. Poli Iași este echipa de pe locul șase, ultimul care asigură prezența în play-off, cu 21 de puncte.

Chiar dacă, președintele Clubului Sportiv Dinamo, Ionuț Popa a explicat existența echipei de fotbal a CS Dinamo (pentru a se putea construirea noului stadion Dinamo), au apărut tot felul de ipoteze. Una dintre acestea fiind, un posibil duel între cele două echipe.

”Echipa noastră din Liga 4 a fost înființată pe fondul construcției stadionului, pentru a avea echipă de fotbal și pentru a crea o continuitate a academiei de fotbal, fiindcă avem copii la U16, U17 și U18 pe care-i debutăm la Liga 4. Am făcut asta pe modelul unor echipe cu mai mare experiență decât noi. Speculații pot fi”, a fost anunțul președintelui CS Dinamo în luna mai.

Răzvan Zăvăleanu, a comentat ipoteza în care echipa de fotbal a Clubului Sportiv Dinamo va promova în Liga 2, iar SC Dinamo 1948 va rămâne în eșalonul secund, urmând ca cele două echipe să se întâlnească în sezonul următor. Administratorul judiciar a lui Dinamo, excluzând această posibilitate.

”Eu sper că nu, pentru că ar fi o prostie, în primul rând. Putem vedea ce se întâmplă la Craiova, la Timișoara, ba chiar și la București.

Este important să păstrezi unită masa de suporteri, istoria nepartajată în niciun fel și cred că interesele mici, meschine, personale, nu trebuie să primeze în fața a ceea ce înseamnă simbolistica unor branduri precum Dinamo sau celelalte”, a spus Răzvan Zăvăleanu, la Pro Arena.

Programul lui Dinamo din sezonul regulat al Ligii 2:

Csikszereda – DINAMO

DINAMO– CSC Dumbrăvița

Poli Iași – DINAMO

FC Brașov – DINAMO

DINAMO– Unirea Constanța (partidă ce se va disputa în 2023)

CSC 1599 Șelimbăr – DINAMO (partidă ce se va disputa în 2023)

DINAMO– Politehnica Timișoara (partidă ce se va disputa în 2023)

CITESTE SI:

Video I Vlad Iacob a făcut calculele pentru accederea în play-off

Avancronică I AFK Csikszereda – Dinamo București

Video I Victorie senzațională, obținută în ultima secundă de campioana României

3 gânduri despre &8222;Duel între FC și CS Dinamo în sezonul viitor? Ipoteză comentată de Răzvan Zăvăleanu&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s