Dinamo așteaptă modificarea planului de reorganizare, care ar putea fi aprobat la finalul acestui an.

Dacă acest lucru se va întâmpla, procesul ar putea fi urmat de alte vești bune pentru Dinamo, care trece, în continuare, printr-o perioadă delicată din punct de vedere financiar.
În primul rând, datoriile ar putea fi diminuate, astfel că proiectul poate prezenta mai mult interes pentru potențialii investitori, care sunt în continuare în contact cu oficialii clubului nostru.
Cu toate acestea, Dorin Serdean încearcă pe toate căile să blocheze planul de reorganizare. Omul care în martie a preluat pachetul majoritar al acțiunilor clubului Dinamo 1948 S.A, deținut de Pablo Cortacero.
Acesta s-a adresat Tribunalului București și cere, în numele său și prin firma Lotus, nici mai mult nici mai puțin decât dizolvarea APCH. Asta din cauză că, dacă planul de reorganizare va fii probat, Asociația Peluza Cătălin Hîldan poate deveni acționar majoritar, cu peste 99% cotă socială, în schimb firma Lotus (administrată de Dorin Șerdean) și Asociația Clubul Sportiv Dinamo (Dinamo- Badea) vor fi reduse la sub 1%.
Decizia este la judecătorul sindic, iar la termenul din 24 Octombrie, avocații lui Dorin Șerdean, respectiv ACS FC Dinamo au depus contestații și obiecțiuni pentru a bloca planul. În acest context, Instanța a acordat noi termene, pe 7, respectiv 21 Noiembrie.
Potrivit prietenilor noștri de la PlaySport, frontului Badea – Șerdean, pare că se intensifică. Ultimul asalt îi aparține administratorului Lotus, în prezent acționar majoritar al SC Dinamo 1948 SA cu o cotă de 72,8%, după ce acesta s-a adresat Tribunalului Sectorului 2 și a cerut, atât în nume propriu, cât și în cel al firmei care i-a aparținut, în trecut, lui Pablo Cortacero, nici mai mult nici mai puțin decât dizolvarea Asociației Peluza Cătălin Hîldan!
”Este vorba de scopul asociației. Ei, conform celor menționate, nu ar fi avut dreptul să dețină acțiuni într-o societatea comercială. Mai mult, nu puteau oferi împrumuturi, scopul lor este clar, puteți să-l consultați. De exemplu eu, cât timp am fost în funcția de președinte executiv, am refuzat să semnez aceste contracte de împrumut către SC Dinamo 1948 SA.
După un meci pe care l-am câștigat cu Viitorul, o partidă din Cupa Rămâniei, au propus un împrumut de 15.000 euro, sub forma de primă acordată jucătorilor. Nu am vrut să semnez, nici eu nici Couto. Apoi pe el l-au dat afară, la fel au procedat și cu mine și, prin semnătura lui Constantin Eftimescu, președintele Consiliului de Adminsitrație, au înregistrat împrumutul. pe 14 Decembrie 2020 s-a întâmplat asta.
Ca exemplu, președintele Senatului sau Camerei Deputaților semnează hotărâri de guvern. Nulitatea acestor contracte trebuia să fie constatată de administratorul judiciar odată cu deschiderea procedurii de insolvență, cu atât mai mult cu cât cele mai multe dintre aceste contracte de împrumut au fost semnate de debitoarea SC Dinamo1948 SA cu Asociația PCH în ultimele șase lui premergătoare deschiderii procedurii de insolvență. Paractic erau semnate tocmai cu un creditor, Asociația PCH, care a solicitat intrarea lui Dinamo în insolvență și astfel existau interese directe și implicații decisive în procedură”, a precizat fostul președinte executive de la Dinamo, potrivit playsport.ro.
CITESTE SI:
Video I Ovidiu Burcă, a tras concluziile după remiza albă de la Miercurea Ciuc
3 gânduri despre &8222;Război pe toate fronturile între Dinamo și Dorin Șerdean&8221;