Dinamo sancționată de FIFA

Rezultatele din teren încep să fie cele așteptate, iar haita este acum cu gândul la deznodământul în cazul planului de reorganizare. Din păcate se ivesc și piedici în drumul nostru.

Clubul nostru a primit interdicţie la transferuri de la FIFA şi nu vom putea achiziționa niciun fotbalist în această iarnă. Forul mondial a luat decizia din cauza unor datorii pe care Dinamo le are la foști jucători.

Vlad Iacob, a catalogat decizia drept una ”foarte ciudată” și a anunțat că este convins că Dinamo va avea câștig de cauză la recurs.

Administratorul special al clubului a dat vina şi pe foştii şefi din Ştefan cel Mare şi susţine că problemele au apărut înainte de intrarea în insolvenţă.

”Este adevărat. Avem interdicţie la transferuri. E vorba de nişte litigii avute cu nişte jucători, înainte de intrarea în insolvenţă. E o decizie foarte ciudată a FIFA pe care am contestat-o şi aşteptăm un răspuns.

Avem speranţe că se va rezolva. Nu e prima dată când ni se întâmplă asta. Am avut şi vara trecută şi acum două veri. Toate problemele financiare şi manageriale au consecinţe. O s-o rezolvăm până în perioada de transferuri din iarnă”, a declarat Vlad Iacob potrivit as.ro.

Viitorul lui Dinamo, prin ochii lui Vlad Iacob

Rezultatele din teren încep să fie cele așteptate, iar haita este acum cu gândul la deznodământul în cazul planului de reorganizare. Data de 21 noiembrie se poate dovedi vitală pentru viitorul clubului nostru.

Vlad Iacob afirmă că a găsit investitorii pentru echipă, dar că totul depinde de ce se va întâmpla cu planul de reorganizare modificat.

Administratorul special al clubului spune că nu ia în calcul scenariul negru, dar recunoaște că pe planul vechi nu se poate continua.

”În iarnă, totul depinde… lucrurile depind de câteva elemente. Dacă planul de reorganizare trece, atunci vom avea mai multe variante. Noi, cu o echipă extrem de restrânsă de management și cu resurse foarte puține și cu mult ajutor pro bono, am reușit să facem lucruri foarte bune.

Am reușit în plan sportiv să ținem lucrurile la un nivel foarte bun. Dacă am fi venit un pic mai repede la club, chiar și cu două, trei săptămâni, altfel ar fi stat lucrurile în clasament. E nevoie de timp ca să formezi o echipă, transferurile au venit târziu.

Pregătirea fizică nu a fost făcută, noi am dobândit coeziune în primele etape. Sunt convins că situația din clasament era alta (dacă ar fi ajuns mai din timp – n.r.).

În paralel cu lucrurile bune pe care am reușit să le facem în managementul clubului, am reușit să identificăm și și găsim și investitori pentru club, doar că ei vor veni după ce vă trece planul de reorganizare.

Lucrurile se vor rezolva. Nu vreau să intru în niciun fel de detaliu. Eu aș spune că sunt discret. Există soluții. Mingea, acum, este la judecătorul sindic. Aici, Răzvan Zavaleanu și Claudiu Balog s-au ocupat de aceasta parte, mingea e la ei și la judecător. Ei pot aduce toate argumentele în favoarea clubului și în favoarea noului plan.

Nu cred că există o variantă! Dar să luăm și scenariul negru, în care eu nu cred….Să luăm acest scenariu negativ, în care nu trece noul plan de reorganizare. … Atunci ar trebui făcut un altul.

Pe planul vechi nu se poate merge, pentru că datoriile sunt foarte mari. Și urmează și plățile. Am avut și întârzieri salariale, dar nu foarte mari. Suporterii, cei de la RTZ (cine a rezolvat situația -n.r.), a declarat Vlad Iacob în cadrul emisiuni de la PlaySport dedicată suporterilor dinamoviști, ”Dinamo 7/9”.

Programul lui Dinamo din sezonul regulat al Ligii 2:

Meciurile din 2022

Etapa 14: Dinamo – CSC Dumbrăvița

Etapa 15: Poli Iași – Dinamo

Etapa 16: FC Brașov – Dinamo

Meciurile din 2023

Etapa 17: Dinamo – Unirea Constanța

Etapa 18: CSC 1599 Șelimbăr – Dinamo

Etapa 19: Dinamo – Politehnica Timișoara

CITESTE SI:

Vlad Iacob anunță revenirea lui Dinamo pe ”Arcul de Triumf”! Când se va produce

Video I Ali Zein a tras primele concluzi după primele luni în ”haită” + Mesaj pentru suporteri

LPF intervine în cazul abuzurilor comise asupra suporterilor din SuperLiga

3 gânduri despre &8222;Dinamo sancționată de FIFA&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s