Vlad Iacob anunță revenirea lui Dinamo pe ”Arcul de Triumf”! Când se va produce

Dinamo și Sepsi sunt primele echipe de club care au jucat pe noul stadion Arcul de Triumf, unde, marți seară, suporterii lui Dinamo au creat o atmosferă încinsă, într-un meci din etapa a doua a grupei A a Cupei României.

Vlad Iacob, administratorul special al clubului Dinamo a anunțat că echipa noastră va reveni pe stadionul Arcul de Triumf din primăvară. Atunci când se vor debloca lucrurile, crede oficialul, care spune că vor fi schimbări și din punct de vedere administrativ.

”Eu fac tot ceea ce ține de mine. Conducerea clubului face tot ceea ce poate că să asigure noi meciuri pe Arcul de Triumf, inclusiv pentru partidele din liga a doua.

Sperăm ca din primăvară să jucăm acolo cât mi des cu putință. Trebuie să vedem situația juridică. Din primăvară s-ar putea să se schimbe. Știu că vă urma o hotărâre de guvern, doar o parte din complexul sportiv Arcul de Triumf va rămâne acestui CSN nou înființat.

Stadionul, vestiarele și tot ceea ce ține de organizarea de meci va trece înapoi din nou la Federația de Rugby. Această trecere nu este finalizată.

Semnătură finală a aparținut conducerii CSN – Arcul de Triumf, dar avizul a venit de la domnul Ministru Eduard Novak. Am discutat în permanență și cu dommnul Petrache, știu că și ei țin la acel stadion. Conform legii sportului, echipa națională de rugby are prioritate acolo. Federațiile naționale au prioritate acolo în fata cluburilor. E normal că ei să joace acolo cu prioritate.

Dar, eu consider că putem evolua împreună pe acest stadion. Evident, numărul de evenimente și de meciuri ar trebui limitat. Gazonul…. Am mai spus, noi la nivel național nu avem respect pentru acest element esențial pentru fotbal, gazonul.

Vedem atât de multe stadioane noi, frumoase, dar fără gazon. Există foarte puțini profesioniști care știu să gestioneze un gazon. Nu avem nici tehnologia pe care o vedem în Vest, acele lămpi”, a declarat Vlad Iacob în cadrul emisiuni de la PlaySport dedicată suporterilor dinamoviști, ”Dinamo 7/9”.

Vlad Iacob intervine cu noi detalii din scandalul pagubelor de pe Arcul de Triumf: ”Lucrurile au fost exagerate!”

Vlad Iacob spune că pagubele provocate de fanii lui Dinamo au fost exagerate și a dezvăluit că este vorba doar de 20 de scaune, iar suma s-ar ridica la 10 mii de lei.

Totodată, oficialul ”câinilor” spune că clubul își va asuma pagubele.

”Am discutat cu cei de la FRR și cu cei de la stadion. Așteptăm încă factura, vom achita pagubele, ni le asumăm. În niciun caz nu a fost un dezastru, nu a arătat deplorabil. Este vorba de 20 de scaunde care necesită înlocuire și încă câteva care necesită reparații.

Suporterii au sărit pe ele și le-au îndoit. Nu au fost scaune de care s-a tras sau care au fost aruncate. În niciun caz! Lucrurile au fost exagerate! Nu știu suma în acest moment, cred că s-ar putea să fie undeva la câteva mii de lei, poate 10 mii de lei, dar nu undeva mai sus.

Nu au fost foarte multe scandări în acest sens, atmosfera a fost extraordinară, ne dorim să revenim pe Arcul de Triumf cât mai repede. Personal, consider că și cetățenii de origine maghiari sunt români.

În opinia mea, nu clubul ar trebui să își asume. Suntem în 2022. Dacă au existat scandări, ar trebui identificate persoanele respective. Noi am informat suporterii, i-am rugat să se abțină de la scandări, să nu genereze probleme. I-am informat că clubul va avea de suferit, pe care ei îl țin în viață. Am făcut tot ceea ce a ținut de noi. De aici, nu putem face mai mult. Nu putem să îi educăm noi. Nu cred că aceste lucruri ar trebui să se resfrângă asupra clubului.

Suntem la limită, sunt oameni care muncesc de dimineața până seara. Avem poate 1 milion de suporteri, nu avem noi cum..”, a spus administratorul special al clubului.

CITESTE SI:

Video I Ali Zein a tras primele concluzi după primele luni în ”haită” + Mesaj pentru suporteri

LPF intervine în cazul abuzurilor comise asupra suporterilor din SuperLiga

Constantin Anghelache, anunț de ultima oră: ”Pot divulga că am fost și sunt în contact”

3 gânduri despre &8222;Vlad Iacob anunță revenirea lui Dinamo pe ”Arcul de Triumf”! Când se va produce&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s