Video I Reacția lui Saeid Heidaridad după duelul cu Zagreb

Dinamo a remizat cu RK Zagreb, 27-27, și este în mare proporție calificată între primele 12 formații din Liga Campionilor. Cu remiza din Sala Polivalentă, jucătorii lui Xavi Pascual ajung la patru partide consecutive fără eșec în cea mai importantă competiție europeană.

După o primă repriză controlată de ”dulăi”, partea a doua a fost una de coșmar. Croații au preluat conducerea și au mărit diferența la patru pași. Finalul a fost unul dramatic, dar erorile din atacul echipei lui Xavi Pascual ne-au privat de o nouă victorie.

Principalii marcatori pentru Dinamo au fost Akimenko 6 goluri, Negru şi Zein, câte 5, iar de la oaspeţi s-a remarcat Dibirov 7.

După un meci mai dificil decât estima, Dinamo nu ar fi obţinut acest egal fără intervenţiile excelente ale portarului Saeid Heidaridad, 17 la număr.

Alintat de către fanii dinamoviști cu apelativele ”The King” sau ”Ninja”, Saeid Heidaridad ne-a spus cum a fost văzută partida direct de pe parchetul sălii Polivalente din București.

”Azi a fost un meci foarte complicat pentru noi, cred că am luptat 60 de minute și chiar în ultimele momente, cu o singură schimbare tactică, am reușit să schimbăm soarta partidei, să revenim de la minus 4, am reușit chiar să conducem.

Fanii dinamoviști au fost incredibili. Așa e în handbal, se întâmplă, au meritat și ei un punct, am luptat bine, ne uităm la viitor, la meciul cu Suceava, apoi la meciul cu Veszprem. Luptăm până la capăt”, a declarat portarul dinamovist la finalul meciului.

Seria excelentă a lui Dinamo a început chiar cu Zagreb. În deplasarea din Croația, românii au trecut la limită de rivali. Deși conduși tot meciul, au trecut în avantaj chiar la ultima fază: 29-28.

Cu 10 puncte adunate după 10 meciuri, Dinamo este aproape calificată între primele 12 echipe ale Europei, din Liga Campionilor.

În etapa a 9-a s-au mai jucat meciurile dintre SC Magdeburg – GOG 36-34, FC Porto – PSG 33-35 şi Veszprem HC – Wisla Plock 32-22.

În primele meciuri din grupă, Dinamo a obţinut rezultatele: 28-30 cu SC Magdeburg, 30-33 cu Veszprem HC, 38-38 cu GOG, 32-27 cu FC Porto, 29-35 cu PSG Handball, 29-28 cu HC Zagreb, 32-27 şi 28-26 cu Wisla Plock.

În etapa următoare, Dinamo Bucureşti va juca tot pe teren propriu, cu Veszprem HC, în 15 decembrie.

Doar primele două clasate în fiecare grupă se califică direct în sferturile de finală, iar echipele de pe locurile 3-6 vor disputa meciuri în play-off, în 22 şi 30 martie 2023, urmate de sferturile de finală, în 10 şi 18 mai, respectiv Turneul Final Four, la Koln, în 17-18 iunie.

Video I Magistral între buturile lui Dinamo, Saeid Heidaridad

CITESTE SI:

Xavi Pascual, după remiza cu PPD Zagreb: ”Am obținut un punct într-un moment complicat”

Quentin Bena, anunță promovarea lui Dinamo

Video I Remiză cu RK Zagreb și se amână calificarea în play-off

3 gânduri despre &8222;Video I Reacția lui Saeid Heidaridad după duelul cu Zagreb&8221;

Lasă un răspuns