”Dulăii” revin în sala Dinamo, după remiza cu Zagreb. Vezi costul biletelor la meciul cu Suceava

Dinamo a remizat joi, cu HC Zagreb, în Liga Campionilor la handbal masculin. ”Câinii”, au scăpat printre degete victoria, cu 40 de secunde înainte de final având avantaj de un gol. Scorul final a fost 27-27 (14-13).

Pentru campioana la handbal masculin, urmează, partida cu CSU Suceava, din etapa a 15-a, din Liga Zimbrilor. Partida este programată, duminică, de la ora 12:00, în sala Dinamo.

Doar suporterii le pot reîncărca bateriile, cu patru zile înaintea FINALEI, cu Veszprem. Așadar, CS Dinamo în parteneriat cu Eventim, le oferă suporterilor, două tipuri de bilete care pot fi comandate online prin eventim.ro.

PREȚURI BILETE:

VIP: 30 de lei;

Categoria 1: 20 de lei.

Tichetele se vor putea achiziționa și de la casele de bilete ale sălii Dinamo, în ziua meciului, începând cu ora 11:00.

Celor care nu vor putea fi prezenți, duminică, în sala Dinamo, îi informăm, că duelul cu Suceava, va putea fi urmărit pe canalul de youtube: CS Dinamo.

S-au pus în vânzare și biletele pentru meciul cu Veszprem din Liga Campionilor

”Dulăii” își pot asigura accederea în play-off, dacă reușesc să obțină victoria cu echipa maghiară Veszprem. Duleul din etapa a 10-a, fiind programat, joi, 15 decembrie, de la ora 19:45, în sala Polivalentă din București.

În parteneriat cu Eventim, CS Dinamo le oferă suporterilor, patru tipuri de bilete care pot fi comandate prin eventim.ro.

PREȚURI BILETE:

VIP: 150 de lei;

Categoria 1: 60 de lei;

Categoria 2: 50 de lei;

Categoria 3: 30 de lei.

Tichetele se vor putea achiziționa, în limita permisă și de la casele de bilete ale sălii Polivalente, în ziua meciului, începând cu ora 17:45.

CITESTE SI:

Vlad Iacob, anunță cauza amânării planului de reorganizare

Video I Florentin Petre la un pas să semneze cu rivalii: ”Nu a fost numai zvon”

Handbal I S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu Veszprem din Liga Campionilor

3 gânduri despre &8222;”Dulăii” revin în sala Dinamo, după remiza cu Zagreb. Vezi costul biletelor la meciul cu Suceava&8221;

Lasă un răspuns