Fost jucător la FCSB și Rapid, impresionat de fanii dinamoviști: ”Aceasta este realitatea, am toată aprecierea pentru ei”

Fanii dinamoviști continuă să impresioneze pe mulți, datorită devotamentului, față de Dinamo.

Iulian Roșu (28 de ani), unul dintre puținii jucători care au avut un randament satisfăcător la Dinamo, a vorbit despre relația pe care o are cu suporterii dinamoviști și afirmă că ”sunt unici în peisajul sportului românesc, prin ceea ce fac”.

”Când jucai împotriva lui Dinamo, simțeai o răutate, o implicare emoțională puternică, ce se vedea din afară, mi se păreau agresivi, oarecum răi. Îți dai seama când vii aici, este agresivitate ce vine din dorința aproape de a fi în teren ,asta am simțit. Nu am de ce să spun cuvinte mari, sunt niște fani care m-au impresionat indiferent de rezultate. Aceasta este realitatea, am toată aprecierea pentru ei.

Nu am întâlnit la nicio echipă până acum ce fac dinamoviștii, suporterii au toată aprecierea, este inedit să vezi alt nume pe tricou decât al tău, la Brașov cel care a avut numele pe tricoul meu, Alin Diac, a avut o surpriză, i-am respectat dorința de a marca. Sper să continue această campanie, este inedită, frumoasă, cred că este o plăcere pentru cei care au numele pe tricou, este ca și cum ai face parte din meci și din echipă.

Poate este neașteptat având în vedere trecutul meu, am rămas surprins de lucrurile întâlnite aici, ținând cont de lucrurile vehiculate în presă, numai negativism, dezastre. Am văzut altceva, suporterii sunt alături de noi indiferent de rezultate, cei din conducere ne asigură tot ce pot, situația este cunoscută, dar încearcă și simțim susținerea lor.

Toată lumea tânără din conducere, antrenori, încercăm să o scoatem la capăt. Sperăm să ne ajute și cu decizia, să vină înainte de Crăciun, să avem sărbători, dacă tot Moș Crăciun este alt roșu, să fie și sărbătorile la fel”, a spus Iulian Roșu.

Prin intermediul prietenilor noștri de la Radio Dinamo1948, Iulian Roșu a avut un mesaj de apreciere față de suporterii dinamoviști: ”Să fie sănătoși, îmi doresc ca în noul an să ne bucurăm de multe rezultate pozitive împreună, îi simțim aproape.

Nu mai suntem divizați, suntem pe același drum. Îmi doresc pentru tot ce înseamnă Dinamo, să avem rezultatele dorite, cele mai importante trei meciuri. Îmi doresc să vină alături de noi, oriunde am juca, sper să ne bucurăm împreună în finalele din anul următor.”

CITESTE SI:

Video I Florentin Petre, ”intervenție” împotriva fiului său

Iulian Roșu, despre programul dinamoviștilor în pauza competițională

”Dulăii” revin în sala Dinamo, după remiza cu Zagreb. Vezi costul biletelor la meciul cu Suceava

3 gânduri despre &8222;Fost jucător la FCSB și Rapid, impresionat de fanii dinamoviști: ”Aceasta este realitatea, am toată aprecierea pentru ei”&8221;

Lasă un răspuns