Iulian Roșu, despre programul dinamoviștilor în pauza competițională

Jucătorii au intrat în pauză competițională odată cu meciul cu Slobozia, din Cupa României.

Urmează o pauză destul de lungă, reunirea este programată la începutul lunii ianuarie, dar asta nu înseamnă că vor avea liber complet.

Iulian Roșu (28 de ani), este de părere că această pauză competițională destul de lungă:

”Avem de la staff un program pregătit pentru perioada asta de pauză, avem câteva zile de refacere, de regenerare, avem 5 antrenamente pe săptămână, ne menținem așa cum ne-au făcut programul, cu antrenamente specifice.

Alimentația este la latitudinea fiecăruia, eu probleme până în 25 nu am, țin postul și mă mențin. Este vorba de responsabilitatea fiecăruia, de a reveni că avem multă treabă, este un start de campionat extrem de important. Nu vor fi probleme, eu voi merge la Cluj, am posibilitatea să accesez condiții foarte bune, mereu. Îmi place pregătirea fizică, să mă mențin, voi respecta programul celor din club.

Preparatorul fizic este cu un an mai mare decât mine, dar este un om deosebit, aș fi crezut că are mult mai multă experiență, dar când am auzit că are 29 de ani am rămas surprins. Totul este axat pe fotbal. Vă dau un exemplu concludent. La majoritatea echipelor când schimbi echipa și nu joacă cei care evoluează în mod constant, se observă o lipsă de ritm ,o decalare în toate fazele.

Cu Craiova am jucat cei care am evoluat mai puțin, a fost un meci foarte bun, gândiți-vă că este greu să fii pus la punct dacă nu joci, dar noi am rezistat în condițiile în care am jucat cu o echipă de Liga I. Toată lumea a fost în ritm, pregătită, nu a fost nicio diferență. Am vorbit cu Mădălin pe această temă, i-am spus să îmi dea anumite sugestii, suntem bine puși la punct, lucrăm cu mingea, ce înseamnă dueluri și posesia mingii.

Când începe pregătirea o iau iar de la zero, trebuie să lucrez mult mai mult, îmi doresc să rămân în echipă, am mulți colegi buni, Bani a făcut un sezon bun, Borcea au marcat, Amzar, Șerban, mulți tineri care își doresc. Este nevoie de concurență, atunci când intră să pună piciorul sănătos la minge”, a spus mijlocașul central în direct la Radio Dinamo1948.

În urmă cu o săptămână, preparatorul fizic al echipei, i-a anunțat pe jucători despre acest program și că vor fi monitorizați.

”Băieții vor intra în vacanță, vor avea 10 zile în care vor fi liberi, apoi le vom da un program pentru a lucra acasă, atunci când facem reunirea să fie la un anumit nivel. Dacă nivelul este bun și lucrează ce au de lucrat, ii vom monitoriza printr-o aplicație dacă au lucrat ce li s-a transmis, dacă vor fi la nivelul pe care noi îl dorim noi să fie, vom începe direct pregătirea integrată, plus câteva momente în antrenament specifice.

Am discutat cu Ovidiu, nu am stabilit exact, dacă trebuie să vină direct cu greutatea optimă sau cu greutatea cu care ei au plecat, nu ne-am hotărât din acest punct de vedere. Vor exista și niște reguli, vor fi și amenzi pentru cei care nu respectă, nu poți da obiective fără reguli”, a spus Mădălin Udrea.

CITESTE SI:

”Dulăii” revin în sala Dinamo, după remiza cu Zagreb. Vezi costul biletelor la meciul cu Suceava

Vlad Iacob, anunță cauza amânării planului de reorganizare

Video I Florentin Petre la un pas să semneze cu rivalii: ”Nu a fost numai zvon”

3 gânduri despre &8222;Iulian Roșu, despre programul dinamoviștilor în pauza competițională&8221;

Lasă un răspuns