Handbal I Valentin Ghionea, i-a atitudine și trage un semnal de alarmă: ”Sper ca cei în măsură să facă asta să fie atenți”

Dinamo se pregătește de marele meci cu Veszprem, unul extrem de important pentru ”dulăi”, în tentativa de a avansa în Liga Campionilor la handbal masculin.

Partida dintre Dinamo și Veszprem se va disputa de la ora 19:45, în sala ”Polivalentă” din București. Actuala sală din Capitală, împărțită de Dinamo, Dinamo și Rapid, e veche de 48 de ani, inaugurată pe vremea regimului comunist, pe 10 august 1974.

Căpitanul echipei noastre, premiat la ”Gala Sportului Dinamovist 2022”, a vorbit despre anomalia din București, singurul oraș din Europa care dă 3 echipe în grupele Ligii Campionilor, dar nu beneficiază de nicio sală modernă.

Extremă dreapta a lui Dinamo, afirmând că este nevoia de investiții în infrastructura sportivă.

”Așteptăm acea arenă în București, și nu numai. În toată România ar trebui să fie construite arene, infrastructură pentru sportivi, pentru cei mici, pentru că de acolo vor veni pe viitor talentele.

Avem nevoie de infrastructură la toate categoriile de vârstă. Ne dorim asta, sper ca cei în măsură să facă asta să fie atenți la acest detaliu, iar în cel mai scurt timp să avem sălile de sport.

Handbalul este un sport important de foarte mulți ani, acest lucru se vede. A creat emulație mai ales sezonul acesta, prin cele 3 echipe din grupele Ligii, toate cu șanse să ajungă în fazele superioare. Cred că putem numi handbalul un posibil sport național, este iubit de mulți oameni din România”, a precizat Ghionea.

Ridicarea unei săli noi este blocată de politicieni, toate procedurile fiind paralizate de birocrație. E nevoie de o singură semnătură, care întârzie de 3 ani și jumătate! Apoi de încă 3 ani pentru construcția efectivă a sălii.

Biletele pentru meciul cu Telekom Veszprem din Liga Campionilor

În parteneriat cu Eventim, CS Dinamo le oferă suporterilor, patru tipuri de bilete care pot fi comandate prin eventim.ro.

PREȚURI BILETE:

VIP: 150 de lei;

Categoria 1: 60 de lei;

Categoria 2: 50 de lei;

Categoria 3: 30 de lei.

Tichetele se vor putea achiziționa, în limita permisă și de la casele de bilete ale sălii Polivalente, în ziua meciului, începând cu ora 17:45.

Mesajul ”Peluza Cătălin Hîldan-Dinamo”

”Joi, ora 19:45, la Polivalentă, ultimul meci al acestui an, DINAMO – Veszprem. Băieții au nevoie de noi toți, iar împreună scriem istorie! Biletele rezervate pentru galerie se vor găsi la case, începând cu ora 17:45. Veniți din timp și îmbrăcați doar în ROȘU, ALB sau NEGRU. Se preconizează sold out, așa că nu o lăsați în ultima clipă.

IMPORTANT! În minutul 8 al partidei, vom păstra un moment de reculegere în memoria lui Marian Cozma”.

CITESTE SI:

DDB, o nouă infuzie de capital în club: ”Noi mai avem soluții!”

Video I Nicu Negru, mesaj către suporteri, înaintea duelului cu Veszprem

Avancronică I Dinamo București – Telekom Veszprem

3 gânduri despre &8222;Handbal I Valentin Ghionea, i-a atitudine și trage un semnal de alarmă: ”Sper ca cei în măsură să facă asta să fie atenți”&8221;

Lasă un răspuns