Video I Ousmane N’Doye nu a uitat de câinii roșii: ”Dinamo este echipa mea!”

Retras din activitate, Ousmane N’Doye s-a apucat de antrenorat și și-a luat licența de antrenor.

Fostul mijlocaș al lui Dinamo, în cadrul emisiunii dedicate suporterilor ”Dinamo 7/9” de la Play Sport, a retrăit amintiri spumoase din perioada petrecută în Ștefan cel Mare.

Mai mult, senegalezul în vârstă de 44 de ani, spune că visează să pregătească o echipă în România și că este pregătit pentru orice provocare.

”Nu era în drumul meu să fiu antrenor, dar apoi s-au întâmplat multe lucruri de care nici eu nu am știut. M-am gândit să am viață de familie, dar apoi totul s-a schimbat. De ce nu pot să merg pe drumul ăsta? Am venit în Senegal să fac licență și mulțumesc lui Dumnezeu că am diploma și să merg pe drumul asta, de antrenor.

Anul viitor România o să fie pe Schengen, pe toată Europa. Se schimba multe lucruri. Fotbalul poate să fie foarte dezvoltat. Am fost în multe țări, dar ce am văzut în România…parcă este casa mea. Oamenii sunt foarte bine, sunt foarte fericit acolo. Mi-am zis de ce nu aș sta în România pe viață, se poate.

Când eram la Vaslui, mă uitam la Steaua, la Dinamo. Dinamo era mai mult cu inima. Mie îmi plac echipele cu presiune, eu sunt pregătit să dau viață mea. Așa e în fotbal, face parte din viață mea. Mor pe teren pentru echipa mea. Am văzut că Dinamo e echipa mea. Oriunde merg în România, sunt mândru de mine. Nu am cum să răsplătesc suporterii lui Dinamo. Le doresc doar să revină mai repede în Liga 1.

Dinamo e un club care se bate pentru primul loc. Dar la Vaslui… locul 5,6. Când eram acolo, ne băteam pentru locul 4.

Eu, când m-am născut, am avut drumul meu. Înainte să merg pe drumul cuiva, o să merg pe drumul meu. Trebuie să facem un proiect, să vedem cum este. Dacă e bine, mergem, dacă nu e bine, nu mergem. Nu pot să bag banii mei și sa mergem la faliment”, a declarat Ousmane.

CITESTE SI:

Handbal I Valentin Ghionea, i-a atitudine și trage un semnal de alarmă: ”Sper ca cei în măsură să facă asta să fie atenți”

DDB, o nouă infuzie de capital în club: ”Noi mai avem soluții!”

Video I Nicu Negru, mesaj către suporteri, înaintea duelului cu Veszprem

3 gânduri despre &8222;Video I Ousmane N’Doye nu a uitat de câinii roșii: ”Dinamo este echipa mea!”&8221;

Lasă un răspuns