DDB reacționează după ”demascarea” lui Șerdean

Implicată în lupta pentru play-off în Liga 2, Dinamo a primit, marți, o lovitură grea pe plan administrativ, după ce planul de reorganizare a fost respins de Tribunalului București, iar Dorin Șerdean a avut câștig de cauză.

Imediat după deciazia judecătorului sindic, administratorul special al clubului, Vlad Iacob, l-a “demascat” pe Șerdean și a dezvăluit că acesta acceptase să vândă acțiunile către un investitor puternic, numai că nu a mai apărut la notariat la ora stabilită.

Drept urmare, DDB a postat un comunicat aciod la adresa lui Șerdean.

”Chiar puteți și voi?

Dorin Serdean afirmă că poate. În general orice om crede că poate, puțini sunt însă cei care demonstrează că afirmațiile lor sunt reale.

„Haideți să fac și eu atunci ce fac alții, să iau și eu banii din bilete, să împrumut a doua zi clubul și să spun că vreau să îl salvez”, este afirmația făcută de Dorin Serdean la Digisport.

Nu suntem noi în măsură să judecăm cât de mult sau cât de repede poate domnul Serdean, dar suntem nerăbdători să demonstreze că nu minte.

În acest sens îl provocăm pe Dorin Serdean să ne arate că poate să genereze un eveniment sau orice alta acțiune de marketing și să vireze sumele respective către Dinamo.

Îl invităm și pe domnul Nicolae Badea să facă acest lucru și să ne demonstreze și dânsul că poate.

Nu cerem altceva decât să vedem că ceea ce se afirmă public are acoperire.

Noi am demonstrat ce putem, cifrele spun totul de la sine, 17.408.063,18 lei virați către Dinamo 4.173.200 lei anul 2020, 11.877.073, 53 lei în anul 2021, 1.357.789, 65 lei în anul 2022 plus 400.000 în luna decembrie 2022, am plătit de asemenea contravaloarea tricourilor din campania OM la OM.

Prin efortul membrilor DDB a fost achiziționat sistemul CATAPULT, am contribuit la sala de recuperare de la stadionul Dinamo cu materiale în valoare de 10.000 lei, am contribuit prin acțiuni de voluntariat în activitatea clubului.

Suntem în măsură să demonstrăm tuturor că suporterii lui Dinamo POT și FAC.

Așteptăm cu nerăbdare sumele virate în contul clubului de cel care afirmă sus și tare că poate!”, este mesajul DDB.

”Demascarea” lui Dorin Șerdean

“Domnul Șerdean a avut o ofertă, de la potențialii investitori, valabilă până într-o zi de vineri, eu nu mai țin minte care vineri, când a spus că o acceptă și că vine să semneze.

Nu a mai venit, fără să ne spună că nu mai vine să semneze. Da, e vorba despre One. A fost așteptat la sediul unei case de avocatură foarte recunoscute în București, nici nu a mai anunțat că nu mai vine. L-am așteptat două ore cu avocații. (…)

Erau 200.000 de euro sumă fixă, cu 150.000 banii jos, încă 50.000 în câteva luni și apoi niște sume bazate pe performanțele clubului, 50.000 la promovare, dacă ajungea clubul în Liga 1. Deci erau niște sume.

Domnul Șerdean ar fi luat în jur de 400.000 de euro, iar clubul ar fi fost salvat în momentul acesta, fără probleme și cu un acționariat foarte stabil. În cazul falimentului, el riscă să nu mai încaseze nimic, el riscă să nu mai încaseze bani pe aceste acțiuni, dar iată că el a fost dispus să își asume riscul”, a afirmat Vlad Iacob.

CITESTE SI:

Amenzi drastice pentru Dinamo, după partidele cu Unirea Slobozia și FC Brașov

Handbal I Khalifa Ghedbane, eroul lui Dinamo: ”A fost multă presiune pe mine”

Video I Ousmane N’Doye nu a uitat de câinii roșii: ”Dinamo este echipa mea!”

3 gânduri despre &8222;DDB reacționează după ”demascarea” lui Șerdean&8221;

Lasă un răspuns