Video I Xavi Pascual, după egalul cu Veszprem: ”Suntem o echipă dificilă pentru oricine”

Dinamo a remizat, pe teren propriu, cu formaţia maghiară Veszprem HC, scor 31-31, în etapa a 10-a din grupa A din Liga Campionilor.

Principalii marcatori pentru Dinamo au fost Akimenko 7 goluri, Zeinelabedin 6, iar de la oaspeţi s-a remarcat Vailupau 7 reuşite. La pauză, maghiarii conduceau cu 16-13, însă dinamoviștii au revenit spectaculos.

”Dulăii” au încheie anul 2022, pe locul 4, după un parcurs fantastic. La finalul partidei de joi seară, Xavi Pascual s-a declarat mândru de jucători, de puterea de luptă, lucruri transmise în cadrul conferinței de presă de la finalul partidei cu Veszprem.

”Sunt foarte fericit azi, am o echipă care luptă, nu contează dacă suntem conduși cu 4-5-6 goluri. Am pierdut în prima parte, am fost din nou conduși și am revenit. Este incredibilă puterea de revenire a băieților, nu este vorba despre un singur jucător, este vorba de întreaga echipă.

Sunt mândru să fiu antrenorul acestor băieți, nu doar cei care joacă, dar cei care sunt in afara lotului, ajută echipa în fiecare zi. Sunt mulțumit de acest punct, un cadou incredibil pentru fani. A fost o atmosferă fantastică, când jucăm acasă, suntem greu de învinși.

Ei au jucat bine în prima repriză, am făcut ceva greșeli în atac, am început incredibil partea a doua, am schimbat multe lucruri în atac și apărare, sunt mândru de jucători. Cheia a fost la ultima acțiune din prima repriză. Aveau 4 goluri avantaj, am recuperat mingea, am marcat și am putut să le spun de ce nu credeți în ceea ce facem, să urmărească planul tactic pregătit înainte de meci.

Startul reprizei secunde a fost incredibil. Sunt momente când comiți erori, joci împotriva unei echipe de top. Această echipă când crede în ce face, poate să câștige împotriva oricărei echipe. Suntem o echipă dificilă pentru oricine, facem lucruri diferite în atac și apărare, încercăm să schimbăm și asta le-am spus.

Dacă îmi spuneați înainte de startul competiției că noi vom avea 11 puncte înainte de finalul anului, ți-aș fi spus a ești nebun. Dar văzând cum joacă echipa, nu ești nebun. Luptăm în toate meciurile, asta este mentalitatea noastră, avem nevoie de odihnă și în februarie când vom reveni, vom continua munca”, a spus Xavi Pascual la conferința de presă.

CITESTE SI:

DDB reacționează după ”demascarea” lui Șerdean

Amenzi drastice pentru Dinamo, după partidele cu Unirea Slobozia și FC Brașov

Handbal I Khalifa Ghedbane, eroul lui Dinamo: ”A fost multă presiune pe mine”

3 gânduri despre &8222;Video I Xavi Pascual, după egalul cu Veszprem: ”Suntem o echipă dificilă pentru oricine”&8221;

Lasă un răspuns