Video I Răzvan Zăvăleanu, noi informații despre viitorul plan al lui Dinamo

Decizia judecătorului sindic, de a respinge planul de reorganizare modificat al lui Dinamo, i-a luat prin surprindere pe fanii dinamoviști și se află într-o stare de incertitudine.

Acest lucru se pare că i-a cuprins și pe cei din fruntea clubului, care ”au fost luați din oală” și nu știu în ce direcție să va meargă. Fie la apelului, fie să refacă cu totul planul de reorganizare.

Administratorul judiciar a lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu a oferit noi informații despre planurile de viitor ale clubului, în cadrul emisiunii dedicate suporterilor ”Dinamo 7/9” de la Play Sport:

”Ne-a fost respinsă cererea de modificare a planului de reorganizare. O direcție ar fi ca actionarii ar trebui să își facă datoria de acționari, ar fi varianta cea mai firească. Actionarii sunt cu societatea la bine, dar și la rău. Când este o masă a datoriilor, actionarii ar trebui își facă treaba.

De ce nu luați în considerare o înțelegere cu contestatarii, mai există și alte variante. Noi, cei care contăm din punct de vedere al deciziei, nu am luat o decizie în ceea ce privește modul în care acționăm.

DDB a făcut din nou un efort major financiar, au fost plătite salariile angajaților și jucătorilor pe luna octombrie, sunt restanțe pe noiembrie, se fac eforturi să fie plătite până la finalul anului.

(n.r. – despre faptul că planul a fost respins) De ce credeți că trebuie să se fi introdus o greșeală neapărat? Rămâne de văzut, mai este o instanță, rămâne de văzut dacă am greșit, noi am făcut în litera și spiritul legii, știu despre ce este vorba acolo și de ce a fost respins. Când vorbesc despre lucruri ce țîn de bucătăria internă, nu vorbesc doar despre dinamoviști, pentru oameni de bună credință, vorbesc și pentru dușmanii lui Dinamo, nu vreau să deconspir ceea ce dorim să facem.

Calea dialogului a existat tot timpul, trebuie să se materializeze în ceva practic, în investitori, în bani. Noi putem sta la masă, să discutăm, nu există orgolii dincolo de interesul lui Dinamo, nu am refuzat vreodată dialogul.

(n.r. – espre planul actual și plățile prevăzute) Până la finalul lunii martie trebuie plătită o sumă de 1,4 milioane de lei, există și perspective legale pentru plata respectivă, dar nu întru în detalii. Nu a fost niciodată de la deschiderea procedurii până azi, vreo zi lipsită de tensiune. S-au găsit oameni care au susținut activitatea curentă a societății. Există o presiune permanentă, dar acești oameni se mobilieaza când este greu și să țină Dinamo pe linia de plutire. Când nu reușesc 100%, mai suntem și noi câțiva înși care putem ajuta.

Am făcut echipă cu cei care au dovedit că vor să salveze Dinamo, mă gândeam azi că pentru fanii dinamoviști, pentru toți cei care încercăm să salvăm Dinamo, pare o cruce grea de dus. Ar trebui să ne uităm puțin mai mult, să vedem cu ce comparăm. Dacă salvarea lui Dinamo este Golgota noastră, nu este nimic prea greau, în pofida greutăților, a piedicilor care ni se pun. Vom face tot ce depinde de noi pentru a salva Dinamo. Energia oferită de fani va fi salvatoare, indiferent de piedici.

Veștile alarmiste și apocaliptice ar trebui să înceteze. Din cunoștința mea e a patra oară când se cântă prohodul pentru Dinamo, nu se va întâmpla. Avem implicare deosebită din partea suporterilor, vom găsi soluția astfel încât echipa să meargă dpdv sportiv în același trend și cred că dacă vom reuși să ne îndeplinim obiectivele sportive, va exista o emulație care va duce la o sustenabilitate a strângerii de fonduri. Noi ne dăm interesul juridic, fie că va fi o luptă sau rezolvate la masa verde, ele vor fi rezolvate.

Am trăit situații dificile și am reușit cu abnegație, cu sârguință, cu inima, să le depășim”, a spus Răzvan Zăvăleanu, pentru prieteni noștri de la playsport.ro.

CITESTE SI:

Video I Xavi Pascual, după egalul cu Veszprem: ”Suntem o echipă dificilă pentru oricine”

DDB reacționează după ”demascarea” lui Șerdean

Amenzi drastice pentru Dinamo, după partidele cu Unirea Slobozia și FC Brașov

3 gânduri despre &8222;Video I Răzvan Zăvăleanu, noi informații despre viitorul plan al lui Dinamo&8221;

Lasă un răspuns