Video I Nicu Negru, mesaj către suporteri, înaintea duelului cu Veszprem

Dinamo încheie anul 2022 la handbal cu un duel de gală în Sala Polivalentă din București, astăzi, de la or 19:45.

Înainte partidei din acest an în Liga Campionilor, împotriva lui Veszprem, extrema stânga a lui Dinamo, Nicușor Negru, unul dintre jucătorii care au evoluat foarte bine în ultimele partide din Champions League, a avut un mesaj către suporterii dinamoviști.

”Ne-am pregătit foarte bine pentru partida cu Veszprem și vrem să câștigăm. Este ultimul meci din acest an în Europa și îi așteptăm pe suporteri în număr cât mai mare la sală. Doar alături de ei putem câștiga. Hai Dinamo!”, a declarat pentru pagina de Facebook a clubului noastră.

Dinamo București ocupă locul 4 în Grupa A și caută să rămână invincibilă și în al cincilea meci consecutiv. În ultimele patru partide, elevii lui Xavier Pascual au obținut 7 puncte din 8 posibile, doar liderul PSG acumulând maximum în această perioadă.

După trei victorii, campioana României a terminat la egalitate cu PPD Zagreb, săptămâna trecută, tot în ”Polivalentă”, scor 27-27. A fost un joc pe care îl putea câștiga (a avut două atacuri pe final să se desprindă la 2 goluri), dar și pierde (croații au avut un avans de 4 goluri în repriza secundă).

”Dulăii” sunt bine poziționați azi în lupta pentru calificarea în fazele eliminatorii. Indiferent cum se va termina acest joc, Dinamo va rămâne pe locul 4. Dar cu un succes, poate spera chiar la locul 3 în grupă. Iar calificarea va fi în acest caz ca și rezolvată, cu 4 jocuri care vor mai rămâne de jucat în 2023.

Xavier Pascual a declarat că acest meci cu Veszprem va fi ca o petrecere. Tot antrenorul spaniol a dat și o veste mare la începutul acestei săptămâni. El a refuzat oferta de la PSG și și-a prelungit actualul contract până în 2026. Cu această ocazie, clubul a dat și un semnal că are la dispoziție o echipă de care va trebui să se țină cont tot mai serios. Dinamo și-a propus să ajungă în Final Four până în 2026.

Andrii Akimenko este principalul marcator al echipei, cu 47 de goluri. Să mai spunem că Dinamo a pierdut două din cele cinci meciuri jucate acasă, cu formații mai bine clasate, Magdeburg (28-30) și PSG (29-36).

Biletele pentru meciul cu Telekom Veszprem din Liga Campionilor

În parteneriat cu Eventim, CS Dinamo le oferă suporterilor, patru tipuri de bilete care pot fi comandate prin eventim.ro.

PREȚURI BILETE:

VIP: 150 de lei;

Categoria 1: 60 de lei;

Categoria 2: 50 de lei;

Categoria 3: 30 de lei.

Tichetele se vor putea achiziționa, în limita permisă și de la casele de bilete ale sălii Polivalente, în ziua meciului, începând cu ora 17:45.

Mesajul ”Peluza Cătălin Hîldan-Dinamo”

”Joi, ora 19:45, la Polivalentă, ultimul meci al acestui an, DINAMO – Veszprem. Băieții au nevoie de noi toți, iar împreună scriem istorie! Biletele rezervate pentru galerie se vor găsi la case, începând cu ora 17:45. Veniți din timp și îmbrăcați doar în ROȘU, ALB sau NEGRU. Se preconizează sold out, așa că nu o lăsați în ultima clipă.

IMPORTANT! În minutul 8 al partidei, vom păstra un moment de reculegere în memoria lui Marian Cozma”.

CITESTE SI:

Avancronică I Dinamo București – Telekom Veszprem

Răzvan Zăvăleanu: ”Așteptăm să vedem motivarea hotărârii judecătorului sindic”. Ce ar urma după motivare

David Popovici s-a calificat în finala probei de 100 metri liber. Nou record mondial de juniori

3 gânduri despre &8222;Video I Nicu Negru, mesaj către suporteri, înaintea duelului cu Veszprem&8221;

Lasă un răspuns