Dorin Mateuț trece prin momente complicate de sănătate. Medicii se luptă să îl salveze pe simbolul lui Dinamo

Fostul mare atacant al lui Dinamo, Dorin Mateuț (57 de ani), are grave probleme de sănătate, fiind internat de urgență la Spitalul Clinic de Urgență din București.

Finalul de an aduce vești îngrijorătoare în Șos. Ștefan cel Mare, unde suflarea alb-roșie se roagă acum pentru Dorin Mateuț. Câștigătorul trofeului ”Gheata de Aur” a Europei în 1989 este internat în spital, cu probleme serioase de circulație.

Unul dintre picioarele lui ”Mateo” este afectat serios, iar medicii fac tot posibilul ca membrul să nu îi fie amputat.

Fiica lui Dorin Mateuț, Natalia Mateuț (32 de ani), a explicat care este starea de sănătate a fostului internațional.

”Tata și-a pus o proteză la genunchi și acum a mers la un control. A fost la spital, e adevărat. L-a durut în aceste zile piciorul, dar am înțeles că este în regulă. Nu se pune problema de amputare, din ce știu.

Am vorbit cu mama și nu știu exact toate detaliile, dar tata era OK”, a declarat Natalia Mateuț, fiica fostului mare fotbalist.

Dorin Mateuț a debutat în Liga 1 în 1981 pentru Corvinul Hunedoara, pentru care a jucat 132 de meciuri și a marcat 36 de goluri. În 1986 avea să se transfere la Dinamo București, unde avea să atingă apogeul carierei.

În sezonul 1988-1989, Mateuș a marcat 43 de goluri în campionatul intern și a primit premiul Gheata de Aur. Un an mai târziu, Mateuț a ajuns cu clubul din Ștefan cel Mare în semifinalele Cupei Cupelor, fiind eliminați de Anderlecht.

CITESTE SI:

Handbal I România, rezultat neașteptat cu Slovacia. Cum arată finala

Saeid Heidaridad, despre primele sărbători pe care le petrece ca și cetățean român

Video I Ioan Andone a rupt tăcerea la 17 ani după golul anulat lui Dinamo din meciul cu Marseille

3 gânduri despre &8222;Dorin Mateuț trece prin momente complicate de sănătate. Medicii se luptă să îl salveze pe simbolul lui Dinamo&8221;

Lasă un răspuns