Vlad Iacob, noi informații despre restanțele salariale către jucători

Dinamo a început recent antrenamentele, marți, 10 ianuarie, iar primul meci amical va avea loc la 21 ianuarie, cu formația de divizie a treia CS Păulești.

Până la primul duel oficial din 2023, ”câinii” vor mai întâlni opt formații, printre care cinci din Liga 2, Progresul Spartac, CSM Slatina, Gloria Buzău, Unirea Slobozia și FC Brașov.

Din cauza problemelor financiare, Dinamo este printre puținele din Liga 2 care nu vor pleca în cantonamentul de iarnă în afara localității. În mare parte, ședințele de pregătire vor avea loc la baza proprie de la Săftica.

Situația financiar precară a fost recunoscută și de conducerea clubului. Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, a afirmat că situația de la echipă se va regla și că jucătorii își vor primi banii pe care îi au de încasat.

Iacob a promis că în câteva zile vor începe alimentarea conturilor jucătorilor, pentru că atunci Dinamo va încasa anumite sume de bani, din diverse surse, poate chiar și de la fanii din DDB.

Astfel, Dinamo ar trebui să rezolve, probabil, în mare măsură situația plăților restanțelor către jucători până la prima partidă din Liga 2 din acest an, până când se va relua campionatul.

”Jucătorii sunt nemulţumiţi ca orice angajat sau ca orice fotbalist care nu îşi primeşte drepturile salariale. Evident că sunt nemulţumiri, situaţia nu este una plăcută, dar nu au existat până acum certuri sau probleme din acest punct de vedere.

Sigur vom plăti o parte din restanţe. Facem toate eforturile. Mai sunt şi încasări pe care le vom primi săptămâna viitoare şi, bineînţeles, vom debloca şi plăţile”, a spus Vlad Iacob pentru fanatik.ro.

Dinamo a stabilit programul de pregătire din 2023

Dinamo este una dintre echipele din Liga 2 care și-au oprit vacanța de iarnă.

Dinamo se bate la play-off!

În 2023, Dinamo va juca două meciuri ”acasă”, cu ultimele două clasate, Unirea Constanța și Politehnica Timișoara, și un singur meci în deplasare, cu CSC 1599 Șelimbăr, unde antrenor este Claudiu Niculescu.

Dinamo are 24 de puncte și este la un singur punct distanță de următoarea clasată, Csikszereda Miercurea Ciuc. Gloria Buzău este pe locul șase, cu 26 de puncte, iar Unirea Dej ocupă locul cinci, cu 27 de puncte și fără victorie în ultimele cinci etape.

Iată, mai jos, adversarii dinamoviștilor în perioada de pregătire:

21 ianuarie: CS Păulești;
25 ianuarie: CSO Plopeni;
28 ianuarie: Progresul Spartac;
1 februarie: CSM Slatina;

4 februarie: Gloria Buzău;
8 februarie: Muscelul Câmpulung Elite;
10 februarie: Unirea Slobozia;
11 februarie: Farul Constanța;
18 februarie: FC Brașov.

Dinamo, a ales Săftica și Buftea

De mâine vor începe antrenamentele, dar Ovidiu Burcă a explicat de ce preferă ca antrenamentele să nu se desfășoare în baza de pregătire de la Săftica:

”Vom rămâne pe plan local, vom rămâne la Săftica. Începând de săptămâna această vor veni și ploi, e diferență între temperaturile dintre noapte și zi. Tot ce am făcut, să dăm cu îngrășământ pe teren, am distruge total gazonul dacă am face antrenamente la Săftica. Va fi îngheț în primele ore ale dimineții, varianta cea mai viabilă este să facem pe teren sintetic.

Am discutat pentru Buftea, antrenamentele tehnico-tactice vor fi la Buftea, partidele amicale încercăm să le facem pe terenuri sintetice. La Buftea este un teren de nouă generație, de bună calitate. La volumul de antrenamente din această perioadă, suprafața de teren este foarte importantă. Nu este bine să schimbi suprafețele de teren, orice schimbare deasă, poate să aducă accidentări dese, cum ar fi tendinita”, a explicat Ovidiu Burcă.

CITESTE SI:

Deian Sorescu, ”taxat” de o legendă dinamovistă, după ce a semnat cu FCSB: ”Eu n-am putut să merg, am onoare!”

Tenis I Raluca Olaru, plan de viitor: ”Întotdeauna am simțit că mi-ar plăcea să fac asta”

Reacția lui Cosmin Moți după transferul lui Deian Sorescu la FCSB: ”Nu-l mai voiau!”

3 gânduri despre &8222;Vlad Iacob, noi informații despre restanțele salariale către jucători&8221;

Lasă un răspuns