Lucian Bode, anunță noi detalii despre reconstrucția stadionului Dinamo

Lucian Bode a anunţat că sunt făcuţi paşi importanţi pentru materializarea proiectului de construire a noii arene multifuncţionale din Complexul Sportiv Dinamo.

Ministrul de Interne, a venit, astăzi (20/01), cu noi detalii despre stadiul proiectului construcției noii arene multifuncționale din Complexul Sportiv Dinamo.

Alături de Ștefania Ferencz – secretarul general al Ministerului Afacerilor Interne, de Ionuț Popa – Președintele CS Dinamo și vicepreședintele Adrian Popescu și de reprezentanții ai Companiei Naționale de Investiții s-au întalnit cu conducerea companiei de proiectare “Lucian Simion Arhitectura” pentru a analiza stadiul proiectului construcției noii Arene multifuncționale din Complexul Sportiv Dinamo.

”Am avut astăzi o întâlnire de lucru foarte bună la care am participat alături de secretarul general al Ministerului Afacerilor Interne, de reprezentanţi ai CS Dinamo, ai Companiei Naţionale de Investiţii şi ai companiei de proiectare pentru a analiza stadiul proiectului construirii noii arene multifuncţionale din Complexul Sportiv Dinamo, care va avea ca piesă centrală un stadion ultramodern de fotbal.

Anul trecut am pus piatra de temelie pentru acest proiect major de dezvoltare a infrastructurii sportive a CS Dinamo şi continuăm să facem paşi importanţi pentru materializarea lui. S-au stabilit câteva detalii importante, precum facilităţile din cadrul arenei şi căile de acces, în conformitate cu cerinţele forurilor internaţionale de fotbal”, a scris Lucian Bode, vineri, pe Facebook.

Ministrul de Interne a adăugat că elementele de noutate sunt faptul că stadionul va avea două inele şi va fi înconjurat de o platformă pentru distribuţia fluxurilor de spectatori.

”Ca elemente de noutate, stadionul va avea două inele şi va fi înconjurat de o platformă pentru distribuţia fluxurilor de spectatori, situată la cota străzilor adiacente. Va fi cu siguranţă un proiect emblematic pentru MAI si pentru sportul românesc.

Clubul Dinamo este un simbol al tradiţiei şi al performanţei şi ne-am angajat cu toţii să consolidăm acest parcurs al modernizării instituţionale. Performanţa se face cu investiţii. Iar sportul românesc are nevoie de investiţii consistente”, a completat Bode.

Rugby I Dinamo activă pe piața transferurilor

Conducerea secției de rugby Dinamo, le-a pregătit o surpriză iubitorilor acestui spor și anunță, prelungirea contractului cu doi ”buldogi”.

După prelungirea contractului cu doi ani a pilerului, Alexandru Gordaș, oficialii secției de rugby, ne anunță că și pilierul Sergiu Puescu, a semnat un nou acord pentru a-și prelungi șederea în Ștefan cel Mare.

”Linia întâi este o parte critică a unei echipe de rugby, iar poziția de talon pe care activez este o una în care am nevoie de colegi alături cu care mă pot dezvolta și pot construi competiție.

Sunt bucuros ca pot face asta alături de Ovidiu Cojocaru și Florian Ciocoiu.
În ultimele sezoane, s-a dezvoltat un grup de jucători cu abilități care pot aduce cu toții ceva diferit echipei și cred ca asta se va vedea curând”
, a declarat Sergiu Puescu, potrivit paginii oficiale Dinamo Rugby.

Totodată, directorul secției de rugby, Sosene Anesi se arată bucuros de a continua cu rugbyst-ul focșănean.

”Sergiu și-a arătat calitatea prin aparițiile sale, în special în momentele critice în care au existat accidentari dar și din poziția de titular.

Resemnarea acestuia este un mare atu pentru echipă. Este un exemplu de determinare și implicare.

Consider cu tărie că va avea oportunitatea din ce în ce mai mult să își arate punctele forte pentru care a fost selectat de catre Dinamo încă de la început”, a transmis directorul secției de rugby, Sosene Anesi.

Conducerea lui Dinamo nu s-a oprit aici

Directorul secției de rugby, Sosene Anesi ne informează că și Bogdan Neacșu consolidează pachetul de înaintare al buldogilor pentru încă un an, după ce a semnat un nou contract pentru a rămâne în Stefan cel Mare.

”Ne oferă multe lucruri pozitive resemnarea lui Bogdan, nu doar în joc, implicarea lui fiind simțită în mai multe aspecte ale echipei.

Mă bucură alegerea lui și contează mult să menținem un nucleu de sportivi seniori lângă care tinerii se pot dezvolta.

Sper ca Bogdan și restul băieților să își asume sezonul care urmează și să fie din ce în ce mai responsabili”, a fost anunțul lui Sosene Anesi.

Stâlpul de 31 de ani a evoluat pentru CS Dinamo Rugby în 15 partide sezonul trecut și reprezintă culorile alb roșii cu mândrie de mai bine de 7 ani: ”Buldogii sunt clubul meu preferat, mă identific cu emblema, culorile și cultura echipei.

Avem un grup grozav de băieți și îmi place pur și simplu să fac parte din el.
CS Dinamo este unicul club profesionist la care am activat unde am simțit plăcerea continuă de a juca rugby.

Am avut multă implicare anul trecut, ceea ce este fantastic. Simt că mă îmbunătățesc treptat și că este loc de mai mult.

Știu că am progresat ca echipă si lucrul ăsta se vede de la an la an”, a declarat Bogdan Neacșu, pentru paginii oficiale Dinamo Rugby.

CITESTE SI:

Rugby I Dinamo activă pe piața transferurilor

APCH atacă decizia judecătorului sindic

Oficial I Trei jucători părăsesc ”haita”

3 gânduri despre &8222;Lucian Bode, anunță noi detalii despre reconstrucția stadionului Dinamo&8221;

Lasă un răspuns