Rugby I Dinamo activă pe piața transferurilor

Conducerea secției de rugby Dinamo, le-a pregătit o surpriză iubitorilor acestui spor și anunță, prelungirea contractului cu doi ”buldogi”.

După prelungirea contractului cu doi ani a pilerului, Alexandru Gordaș, oficialii secției de rugby, ne anunță că și pilierul Sergiu Puescu, a semnat un nou acord pentru a-și prelungi șederea în Ștefan cel Mare.

”Linia întâi este o parte critică a unei echipe de rugby, iar poziția de talon pe care activez este o una în care am nevoie de colegi alături cu care mă pot dezvolta și pot construi competiție.

Sunt bucuros ca pot face asta alături de Ovidiu Cojocaru și Florian Ciocoiu.
În ultimele sezoane, s-a dezvoltat un grup de jucători cu abilități care pot aduce cu toții ceva diferit echipei și cred ca asta se va vedea curând”
, a declarat Sergiu Puescu, potrivit paginii oficiale Dinamo Rugby.

Totodată, directorul secției de rugby, Sosene Anesi se arată bucuros de a continua cu rugbyst-ul focșănean.

”Sergiu și-a arătat calitatea prin aparițiile sale, în special în momentele critice în care au existat accidentari dar și din poziția de titular.

Resemnarea acestuia este un mare atu pentru echipă. Este un exemplu de determinare și implicare.

Consider cu tărie că va avea oportunitatea din ce în ce mai mult să își arate punctele forte pentru care a fost selectat de catre Dinamo încă de la început”, a transmis directorul secției de rugby, Sosene Anesi.

Conducerea lui Dinamo nu s-a oprit aici

Directorul secției de rugby, Sosene Anesi ne informează că și Bogdan Neacșu consolidează pachetul de înaintare al buldogilor pentru încă un an, după ce a semnat un nou contract pentru a rămâne în Stefan cel Mare.

”Ne oferă multe lucruri pozitive resemnarea lui Bogdan, nu doar în joc, implicarea lui fiind simțită în mai multe aspecte ale echipei.

Mă bucură alegerea lui și contează mult să menținem un nucleu de sportivi seniori lângă care tinerii se pot dezvolta.

Sper ca Bogdan și restul băieților să își asume sezonul care urmează și să fie din ce în ce mai responsabili”, a fost anunțul lui Sosene Anesi.

Stâlpul de 31 de ani a evoluat pentru CS Dinamo Rugby în 15 partide sezonul trecut și reprezintă culorile alb roșii cu mândrie de mai bine de 7 ani: ”Buldogii sunt clubul meu preferat, mă identific cu emblema, culorile și cultura echipei.

Avem un grup grozav de băieți și îmi place pur și simplu să fac parte din el.
CS Dinamo este unicul club profesionist la care am activat unde am simțit plăcerea continuă de a juca rugby.

Am avut multă implicare anul trecut, ceea ce este fantastic. Simt că mă îmbunătățesc treptat și că este loc de mai mult.

Știu că am progresat ca echipă si lucrul ăsta se vede de la an la an”, a declarat Bogdan Neacșu, pentru paginii oficiale Dinamo Rugby.

CITESTE SI:

APCH atacă decizia judecătorului sindic

Oficial I Trei jucători părăsesc ”haita”

Video I Dorin Șerdean dezvăluie ce oferte a avut pentru Dinamo

3 gânduri despre &8222;Rugby I Dinamo activă pe piața transferurilor&8221;

Lasă un răspuns