APCH atacă decizia judecătorului sindic

La Dinamo nu este liniște deloc în această perioadă, din cauza problemelor financiare.

Echipa noastră se confruntă cu probleme serioase, după ce planul de reorganizare a clubului a fost respins de către instanță. Deși avem două viziuni diferite în momentul de față, Vlad Iacob a exprimat un punct de vedere diferit față de ce al administratorului judiciar, se pare cel puțin la prima vedere că ne îndreptăm către apel, deși nu a fost stabilit un termen.

Avocații APCH au făcut apel împotriva sentinței prin care instanța de fond a respins, la 13 decembrie 2022, Planul de reorganizare modificat, considerând că nu s-a respectat legea.

Avocații de la Țuca Zbârcea & Asociații susțin că modalitatea de majorare a capitalului social propusă prin conversia în acțiuni a creanțelor deținute de APCH este legală:

”Judecătorul fondului a demonstrat o analiză superficială și o incoerență clară în argumentațiile sale, care sunt în fapt preluări ale susținerilor părților cu interese contrare.

Operațiunea de majorare a capitalului social al Dinamo 1948 prin conversia în acțiuni a unor creanțe lichide și exigibile a subscrisei împotriva societății insolvente este o specie a aportului în numerar, iar nu un aport în creanțe”, se arată cererea avocaților APCH.

Administratorul judiciar, Răzvan Zăvăleanu a propus instanței reducerea capitalului social subscris vărsat, în prezent în valoare de 41.000.000 lei, al SC Dinamo 1948 SA, prin reducerea valorii de la 100 lei per acțiune la 0,22 lei per acțiune.

În Apelul formulat, avocații APCH susțin că: ”instanța de fond reține în mod nejustificat inexistența unui tratament corect și echitabil” și apreciază că Planul modificat nu dezavantajează Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice (DGRFP), celălalt creditor din categoria ”garantați”.

Explicația: DGRFP a votat Planul modificat, care prevede că își va primi 100% din datoriile admise la masa credală. ”Planul modificat asigură un tratament corect și echitabil”

”Întreaga analiză a judecătorului sindic este excesivă, inutilă și nefondată”, au concluzionat avocații APCH.

Oficial I Trei jucători părăsesc ”haita”

Ovidiu Burcă taie în carne vie la Dinamo, iar clubul va rezilia contractele mai multor jucători.

Așa cum am anunțat, miercuri 18 ianuarie, conducerea clubului, s-a descotorosit de PUCIȘTII: atacantul Vasile Buhăescu, portarul Ștefan Fara, fundașul Alin Dudea, iar lista poate continua.

Anunțul a fost făcut și oficial de administratorul special Vlad Iacob, pe rețelele de socializare.

”Dinamo 1948 București anunță încheierea raporturilor contractuale, pe cale amiabilă, cu jucătorii Vasile Buhăescu, Ștefan Fara și Alin Dudea.

3 goluri în 13 etape de Liga 2 a marcat Vasile Buhăescu pentru Dinamo în acest sezon. A mai jucat trei meciuri în Cupa României.

Format la Academia Dinamo, la grupa 2001, portarul Ștefan Fara a apărat în acest sezon doar în meciurile amicale ale echipei noastre și a mai evoluat în carieră pentru Dinamo 2 și Farul Constanța.

11 meciuri a jucat Alin Dudea pentru Dinamo în prima parte a sezonului, 9 în Liga 2 și două în Cupa României.
Mult succes în carieră!”
, a transmis Dinamo.

În următoarele zile se vor purta discuții pentru rezilierea contractelor lui Marius Tomozei, dar și Bogdan Gavrilă, care încă nu au reziliat cu Dinamo.

Dinamo se bate la play-off!

Dinamo are 24 de puncte și este la un singur punct distanță de următoarea clasată, Csikszereda Miercurea Ciuc. Gloria Buzău este pe locul șase, cu 26 de puncte, iar Unirea Dej ocupă locul cinci, cu 27 de puncte și fără victorie în ultimele cinci etape.

În 2023, Dinamo va juca două meciuri ”acasă”, cu ultimele două clasate, Unirea Constanța și Politehnica Timișoara, și un singur meci în deplasare, cu CSC 1599 Șelimbăr, unde antrenor este Claudiu Niculescu.

Dinamo a stabilit programul de pregătire din 2023

Dinamo este una dintre echipele din Liga 2 care și-au oprit vacanța de iarnă.

Dinamo se bate la play-off!

În 2023, Dinamo va juca două meciuri ”acasă”, cu ultimele două clasate, Unirea Constanța și Politehnica Timișoara, și un singur meci în deplasare, cu CSC 1599 Șelimbăr, unde antrenor este Claudiu Niculescu.

Dinamo are 24 de puncte și este la un singur punct distanță de următoarea clasată, Csikszereda Miercurea Ciuc. Gloria Buzău este pe locul șase, cu 26 de puncte, iar Unirea Dej ocupă locul cinci, cu 27 de puncte și fără victorie în ultimele cinci etape.

Iată, mai jos, adversarii dinamoviștilor în perioada de pregătire:

21 ianuarie: CS Păulești;
25 ianuarie: CSO Plopeni;
28 ianuarie: Progresul Spartac;
1 februarie: CSM Slatina;

4 februarie: Gloria Buzău;
8 februarie: Muscelul Câmpulung Elite;
10 februarie: Unirea Slobozia;
11 februarie: Farul Constanța;
18 februarie: FC Brașov.

Dinamo, a ales Săftica și Buftea

De mâine vor începe antrenamentele, dar Ovidiu Burcă a explicat de ce preferă ca antrenamentele să nu se desfășoare în baza de pregătire de la Săftica:

”Vom rămâne pe plan local, vom rămâne la Săftica. Începând de săptămâna această vor veni și ploi, e diferență între temperaturile dintre noapte și zi. Tot ce am făcut, să dăm cu îngrășământ pe teren, am distruge total gazonul dacă am face antrenamente la Săftica. Va fi îngheț în primele ore ale dimineții, varianta cea mai viabilă este să facem pe teren sintetic.

Am discutat pentru Buftea, antrenamentele tehnico-tactice vor fi la Buftea, partidele amicale încercăm să le facem pe terenuri sintetice. La Buftea este un teren de nouă generație, de bună calitate. La volumul de antrenamente din această perioadă, suprafața de teren este foarte importantă. Nu este bine să schimbi suprafețele de teren, orice schimbare deasă, poate să aducă accidentări dese, cum ar fi tendinita”, a explicat Ovidiu Burcă.

CITESTE SI:

Oficial I Trei jucători părăsesc ”haita”

Video I Dorin Șerdean dezvăluie ce oferte a avut pentru Dinamo

Video I Primele declarații ale lui Dorin Șerdean din 2023

3 gânduri despre &8222;APCH atacă decizia judecătorului sindic&8221;

Lasă un răspuns