CS Păulești, noi măsuri aspre după gestul lui Valentin Lazăr din amicalul cu Dinamo: ”Mi-a făcut comuna de râs!”

În timpul amicalului dintre CS Păulești și Dinamo, încheiat la egalitate, scor 0-0, fostul jucător al lui Dinamo, Valentin Lazăr (33 de ani), a fost protagonistul unui gest lipsit de maturitate.

În urma gestului infect, care a atras numai antipatie și care a fost aspru criticat în lumea fotbalului din România, i-a adus o amendă din partea clubului, precum și pierderea unui post în cadrul clubului.

Asta nu este tot, Valeriu Răchită a dezvăluit că oficialii echipei CS Păulești au mai luat o serie de măsuri dure asupra lui Vali Lazăr.

Vivi Răchită a dezvăluit că a fost sunat de directorul sportiv de la CS Păulești, iar acesta i-a transmis că Vali Lază a fost amendat cu trei salarii, iar în vară îl va da afară de la echipa din Liga 3. Mai mult, fostului angajat în Ștefan cel Mare i s-a luat dreptul de a mai pregăti grupa de copii și juniori pe care o primise la Păulești.

”Mi-a făcut comuna de râs. Eu acolo m-am mutat, în Păulești, la 7 km de Ploiești. Directorul sportiv m-a sunat și pe mine, chiar o să-l dea afară pe Vali Lazăr. Din ce mi-a spus directorul sportiv, nu puteau să-l dea afară din cauza contractului.

Nu exista în regulametul de ordine interioare a echipei din Păulești denigrarea imaginii publice, dar l-au amendat cu salariul pe 3 luni. Avea și o grupă de copii și juniori, nu mai este antrenorul acelei grupe.

Vali Lazăr și-a pus cenușă în cap, din ce mi-a spus, și-a asumat gestul. Avea boală pe Burcă, de când l-a dat afară de la Dinamo și a racționat într-un fel care nu s-ar cuveni.

Dacă și ‘Rebelul fotbalului românesc’, Gabi Tamaș, care numai băiat cuminte nu este, condamnă acest gest”, a declarat Vivi Răchită, conform PRO Arena.

Gabi Tamaș a vorbit despre gestul lui Vali Lazăr

Gabi Tamaș nu l-a menajat pe Vali Lazăr și a recunoscut că a fost surprins negativ de gestul mijlocașului.

”Și pe mine m-a luat prin surprindere. Nu credeam că un jucător de fotbal poate să facă așa ceva. Zic că este prea mult pentru fotbal, e ca și cum nu respecți meseria.

Nu e vorba de gest, că și pe mine m-au dat unii afară, m-au luat înapoi, m-au trimis nu știu unde, dar n-aș putea să-mi permit să fac un gest așa cum a făcut el.

Treaba lui, trebuie să își asume ce a făcut. Îmi pare rău pentru el, era un jucător bun, cu calități. Păcat că alege să facă aceste gesturi”, a spus Gabi Tamaș.

Dinamo îl duce pe Vali Lazăr la Comisia de Disciplină din cadrul FRF

După gestul făcut de Vali Lazăr la adresa lui Ovidiu Burcă, oficialii lui Dinamo a luat decizia să se adreseze la Comisia de Disciplină și Etică din cadrul FRF și a solicitat sancționara fotbalistului.

”București, 23 ianuarie 2023. Dinamo 1948 București, prin administratorul special Vlad Iacob, clubul nostru condamnă ferm gestul și declarațiile jucătorului Valentin Lazăr și va sesiza Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal cu privire la comportamentul reprobabil al acestuia din timpul și de la finalul meciului amical Dinamo București vs CS Păulești, desfășurat sâmbătă, 21 ianuarie 2023, la Centrul Național de Fotbal de la Buftea.

Jucătorul celor de la CS Păulești a avut un comportament incalificabil, mediatizat în presa centrală de reprezentanții mass-media prezenți la Buftea, pe care nu îl consider demn de a fi expus în amănunt în prezentul comunicat.

Avem încredere în factorii responsabili din Federația Română de Fotbal și sperăm că aceștia vor lua atitudine și vor decide să condamne ferm gesturi de asemenea factură, dând dovadă de toleranță zero față de astfel de comportamente.

Consider că astfel de manifestări sunt intolerabile și nocive pentru fotbalul românesc, un fotbal care ar trebui să promoveze valori precum respectul, integritatea și fair-play-ul”, a fost anunțul conducerii lui Dinamo București.

CITESTE SI:

Ionuţ Negoiţă cu gândul la Dinamo: ”Nu regret că am dat clubul spaniolilor”. Două condiții pentru a reveni la Dinamo

A fost dezvăluit numele pe care îl va purta noul stadion Dinamo

Ovidiu Burcă, despre viitorul lui Dinamo: ”Viitorul îl văd alături de clubul mama”

Publicitate

3 gânduri despre &8222;CS Păulești, noi măsuri aspre după gestul lui Valentin Lazăr din amicalul cu Dinamo: ”Mi-a făcut comuna de râs!”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s