Ionuț Nedelcearu, un exemplu de implicare!

În ciuda tuturor problemelor cu care se confruntă Dinamo București, suporteri, jucători, staff-ul tehnic, dar și foști jucători în Ștefan cel Mare, au făcut front comun și s-au pus ZID în fața tuturor problemelor care se abat asupra echipei noastre.

După ce ieri, fostul căpitan a lui Dinamo, Cosmin Moți a completat formularul 230, a venit rândul câinelui adevărat, Ionuț Nedelcearu. Fundașul central a celor de la Palermo, a răspuns și el prezent și a completat formularul 230, după cum a anunțat PCH în această seară pe pagina de Facebook.

”Avem nevoie de BĂRBAȚI DE NECLINTIT, de oameni cu demnitate!

Atunci când cei din jurul lui s-au plecat pe genunchi, pentru un motiv care chiar nu are legătură cu România, Ionuț Nedelcearu și Nicolae Stanciu au rămas în picioare. Ambii sunt membri DDB Elite.

N-am colonizat pe nimeni și nici n-am vândut sclavi din Africa.
Într-o lume plină de fățărnicie și neo-marxism, oamenii cu coloană vertebrală și demnitate sunt tot mai rari.

Caracterul lui Nedelcearu se vede și atunci când Dinamo, clubul care l-a format, trece prin greutăți. Când am apelat la el, n-a stat deloc pe gânduri și a semnat formularul 230 pentru a redirecționa 3,5% din impozitele oprite în România anul trecut.

Trebuie să înțelegem că nu e vorba de bani pe care să-i dăm din buzunar, să-i rupem din bugetul familiei. Sunt bani care au fost luați deja de Stat, odată cu impozitele de anul trecut. Acum, avem dreptul să-i cerem Statului să direcționeze o mică parte din acele sume către o asociație pe care o indicăm noi, în cazul nostru vorbim despre Asociația Peluza Cătălin Hîldan.

Prin acest ajutor, punem umărul la întărirea Centrului de Copii și Juniori, care va putea descoperi alți jucători precum Nedelcearu, Radu Ștefan, Cătălin Hîldan, Florentin Petre sau alții.

https://programddb.f230.ro/28xx”, a transmis Peluza Cătălin HÎldan, pe Facebook.

Dovada supremă de unitate la Dinamo: ”Fii ca Moți!”

Cosmin Moți, actualul oficial al bulgarilor de la Ludogorets, a redirecționat cei 3.5% din impozitul pe venit către Dinamo, iar suporterii din PCH și din DDB Italia au apreciat gestul și nu au uitat cum fostul fundaș a eliminat-o pe FCSB din play-off-ul Champions League, în sezonul 2014/2015.

Cosmin Moți (38 de ani), a fost numit de către dinamoviști drept ”Unul din cei mai talentați „goalkeeperi” pe care i-a dat fotbalul românesc”.

”CÂINE PÂNĂ LA MOARTE! Unul din cei mai talentați „goalkeeperi” pe care i-a dat fotbalul românesc, Cosmin Moți, membru DDB Elite, pune umărul la ridicarea lui Dinamo și prin redirecționarea a 3,5% din sumele care i-au fost oprite de Stat, din veniturile obținute în România anul trecut.

Fii ca Moți! Rupe-ți un minut și completează formularul 230 direct de pe platforma DDB!”, a transmis Peluza Cătălin HÎldan, pe Facebook.

În schimb prietenii noștri de la DDB Italia, au transmis un mesaj mai ironic și mai detaliat: ”Cosmin le-a deșertat tot frigiderul!”

”RESPECT, COSMIN MOȚI!

Pe Arena Națională, în meciul tur, l-au înjurat încă de la încălzire. Apoi, pe tot parcursul meciului, de câte ori era la minge, îl huiduiau și îl înjurau. Nu le-a răspuns în niciun fel. Îi era doar scârbă de ei. La final a aruncat o privire spre PM (Peluza Monștrilor) și parcă a vrut să le spună: ”Vă aștept în retur, căcărezelor!”

Echipa, care pe-atunci avea și nume, câștigase cu proverbialul noroc, printr-un gol în min. 88.

La meciul retur, Cosmin le-a deșertat tot frigiderul. A jucat cu nerv, dar impecabil.
În prelungiri, portarul bulgarilor a fost eliminat. Câinele s-a dus fără ezitare, i-a luat mănușile și a apărat tot până la sfârșitul celor 120 de minute. La penaltiuri, Ludogorets părea victimă sigură, având în poartă un fundaș.
Dar Moți știa că trebuie să apere, nu doar pentru echipa lui, ci și pentru trei sferturi din România. S-a făcut dreptate!

Ca să nu lase Dinamo la greu, a completat formularul 230 și a redirecționat 3,5% din impozitul pe veniturile din România, către Dinamo.

Poți face și tu asta, pentru că nu te costă nimic.

Cosmin Moți este membru DDB Elite. Cotizează cu 1948€/an.
Tu nu trebuie să plătești atât. Poți cotiza cu 48€/AN. Adică 20 de lei pe lună.

Scriem împreună istoria lui Dinamo. Pune și tu umărul!”, se arată în postarea de pe pagina de Facebook, al celor de la DDB Italia.

În sezonul 2014/2015, FCSB a fost eliminată din play-off-ul Champions League de către Ludogorets, la loviturile de departajare, iar în poarta bulgarilor a fost fundașul român Cosmin Moți, care a intevenit decisiv la 11 metri.

În meciul tur de la București, FCSB se impusese cu scorul de 1-0, după o reușită semnată de Alex Chipciu.

Mesajul lui Dinamo: ”Asta putem face fiecare dintre noi”

”Că îți place sau nu, Statul îți ia o parte din bani pe care i-ai câștigat prin munca ta. Apoi, tot Statul decide ce va face cu acei bani. De multe ori, sunt cheltuiți altfel decât am vrea noi. Pentru o mică parte din acești bani, ai însă posibilitatea să decizi tu unde să ajungă. E vorba de 3,5% din impozitul de anul trecut.

Tu poți decide destinația acelor sume. Nu îi dai tu din buzunar, pentru că e vorba de o sumă care ți-a fost oprită deja pe anul care s-a încheiat. Partea și mai interesantă este că dacă nu te implici să-i indici Statului unde să direcționeze acei bani, Statul îi va trimite oricum, dar nu unde vrei tu, ci unde vrea el”, se arată în comunicatul transmis de Dinamo pe pagina oficială de Facebook a clubului.

”Studenții” din Cluj sunt solidari cu Dinamo: ”Durează două minute să ajuți un club cu o istorie de 75 de ani”

”Lansăm o invitație către suporterii Universității care nu și-au redirecționat încă cei 3.5% din impozit, să o facă si să îi redirecționeze către ASPCH. Nu îți afectează bugetul, nu cheltui nimic. Acești 3,5% din impozitul tău sunt deja plătiți.

Dacă nu alegi să îi redirecționezi către ASPCH/DDB, ei vor fi trimiși în conturile Statului Român. Îți ia 2 minute! 2 minute din timpul tău ajută 75 de ani de istorie ai lui Dinamo! Prin acest gest simplu, vrem să îi ajutăm pe frații noștri în lupta lor de a-și ține în viață clubul favorit!”, au scris cei de la U Cluj Fans, pe pagina de Facebook care au 18.000 de urmăritori în mediul online.

CITESTE SI:

Demers fără precedent! Suporterii români cer excluderea lui Sepsi din Liga 1

CSM Slatina explică anularea meciului amical cu Dinamo

O nouă plecare de la Dinamo

Publicitate

3 gânduri despre &8222;Ionuț Nedelcearu, un exemplu de implicare!&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s