Handbal I Robert Militaru, înaintea duelului cu FC Porto din Liga Campionilor

În drumul spre Final Four-ul, Ligii Campionilor, ”dulăii” au un prim popas în Portugalia.

Dinamo și Porto se vor duela miercuri, 8 februarie, de la 21:45 ( 19:45, ora din Portugalia) în sala ”Dragao Arena”.

Supercampionii vor pleca mâine către Portugalia, iar înaintea partidei din etapa a 11-a, din EHF, Robert Militaru (29 de ani), a prefațat primul duel european din 2023, pentru clubul nostru.

”Porto este pe ultima poziție în grupa noastră, cu un singur punct, dar asta nu înseamnă nimic în EHF Champions League.

Ne așteptăm la un meci dur. Ei sunt pe creștere, iar acasă joacă foarte bine. Dar noi vom avea suporterii noștri în tribune, iar ei ne vor da energie.

Vom face totul pentru a câștiga, așa cum s-a întâmplat și sezonul trecut la Porto”, a spus interul dinamovist, pentru pagina de facebook CS Dinamo Handbal.

Xavier Pascual a prefațat duelul cu FC Porto

Tehnicianul din Ștefan cel Mare, Xavier Pascual a vorbit despre primul meci din Liga Campionilor, în 2023.

”Meciul cu Porto este unul special, pentru că este greu de știut cum se vor prezenta echipele după pauza avută din decembrie până acum. Noi ne așteptăm la un meci dificil, deoarece Porto a arătat în ultimele meciuri că este o echipă foarte puternică.

De exemplu, în ultimele partide a fost foarte aproape de oponenți și merita un rezultat mai bun decât a fost la final. Dar noi vom încerca să prezentăm cea mai bună variantă a noastră la Porto și să câștigăm cele două puncte puse în joc”, a declarat antrenorul lui Dinamo.

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu GOG din Liga Campionilor

Joi, 23 februarie 2023, ora 19:45, Dinamo și GOG se vor duela în sala Polivalentă din București.

În parteneriat cu Eventim, CS Dinamo le oferă suporterilor, patru tipuri de bilete care pot fi comandate prin eventim.ro.

PREȚURI BILETE:

VIP: 150 de lei;

Categoria 1: 60 de lei;

Categoria 2: 50 de lei;

Categoria 3: 30 de lei.

Tichetele se vor putea achiziționa, în limita permisă și de la casele de bilete ale sălii Polivalente, în ziua meciului, începând cu ora 18:00.

”Dulăii” se întăresc serios pentru Champions League

Campioana la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, este activă pe piața transferurilor, deoarece are de gând să prindă Final Four-ul, Ligii Campionilor.

Așa cum ne-am obișnuit la handbal, transferurile sunt realizate încă din plin sezon pentru stagiunea următoare.

Așa cum am anunțat la începutul lunii ianuarie, Dinamo l-a transferat pe Vladimir Cupara. Portarul naționalei Serbiei va veni la Dinamo, transfer confirmat de președintele CS Dinamo, Ionuț Popa. Mai mult, clubul nostru s-a înteles și cu Tudor Bugulet pentru postul de extremă dreapta.

Ionuț Popa, președintele CS Dinamo a anunțat că din vară, în cadrul echipei noastre de handbal va face parte și un jucător de la Mondial. Susținând că nu îi poate face în momentul de față, numele public.

”Vladimir Cupara este semnat, Bugulet este confirmat, Cumpănici nu este încă semnat. Antrenorul știu că și l-a dorit și anul trecut, ținând cont că avem nevoie de români, este o opțiune. Am mai semnat pentru vara aceasta, nu putem să îl anunțăm, este în sferturi, este un jucător foarte bun. Un jucător tânăr, foarte bun, a marcat o grămadă de goluri la Mondial, este uriaș. Vreau să spun că mă bucură feedback-ul jucătorilor buni, de perspectivă, vor să vină să lucreze cu Xavi Pascual”, a transmis președintele CS Dinamo, Ionuț Popa.

Din ce am reușit să deducem din declarațiile oferite, jucătorul menționat de președintele CS Dinamo ar fi pivotul Miklos Rosta de la Pick Szeged, pivotul naționalei Ungariei, care a marcat multe goluri la acest Mondial aflat în desfășurare. A marcat 13 goluri în primele 3 meciuri din faza grupelor. În partida cu Suedia din următoarea faza a competiției a marcat 7 goluri. Ungaria a pierdut recent împotriva Danemarciei în faza sferturilor de finală la diferență mare, 40-24.

Un pivot în vârstă de 24 de ani, 2.03 înălțimea pivotului maghiar, Rosta a început handbalul la Tatabanya și în ultimele 3 sezoane a evoluat pentru Szeged, a doua forță a Ungariei, echipă pe care o putem întâlni în faza următoare a competiției în Champions League. În actuala stagiune a Champions League, Miklos Rosta a marcat 22 de goluri.

Programul ”dulăilor” în 2023

Liderul campionatului național, Dinamo București se va deplasa în Portugalia, în data de 8 februarie, pentru a le arăta colții și celor de la FC Porto. După aceea, ”dulăii” revin în Ștefan cel Mare, pentru partida din data 10 februarie, cu CSM Odorhei. Urmând să își facă bagajul pentru Paris. PSG fiind gazda supercampionilor noștri, în data de 16 februarie.

Din Paris, dinamoviștii vor vizita frumoasa Moldovă. CSM Focșani, fiind gazdă BUNĂ, în dat de 19 februarie.

Câinii vor reveni în capitală, pentru a accede în play-off-ul Ligii Campionilor, unde în sala Polivalentă din București, se va juca partida cu GOG. Partida este programată la ora 19:45.

”Dulăii” vor închide luna februarie, cu derby-ul, Dinamo-Steaua în sala Dinamo, în data de 26.

MAI SUNT DE DISPUTAT

08.02.2023 Porto-Dinamo;
16.02.2023 PSG-Dinamo;
23.02.2023 Dinamo-GOG Gudme;
02.03.3023 Magdeburg-Dinamo.

MECIURILE JUCATE DE DINAMO

Dinamo-Magdeburg 28-30;
GOG Gudme-Dinamo 38-38;
Veszprem-Dinamo 33-30;
Dinamo-FC Porto 32-27;
Dinamo-PSG 29-36;
PPD Zagreb-Dinamo 28-29;
Dinamo-Wisla Plock 32-27;
Wisla Plock-Dinamo 26-28;
Dinamo-PPD Zagreb 27-27;
Dinamo-Veszprem 31-31.

* este posibil să fie modificate datele de disputare a partidelor din Liga Zimbrilor

CITESTE SI:

Detalii de ultimă oră despre termenul de astăzi din dosarul insolvenței

Handbal I ”Dulăii” revin în Liga Campionilor! Xavier Pascual a prefațat duelul cu FC Porto

Dorin Șerdean și-a făcut planul la Dinamo

4 gânduri despre &8222;Handbal I Robert Militaru, înaintea duelului cu FC Porto din Liga Campionilor&8221;

Lasă un răspuns