DDB, invitație publică pentru Ionuț Lupescu: “Să vină acum, la greu”

Suporterii acționari din cadrul programului socios ”Doar Dinamo București” au lansat o invitație publică lui Ionuț Lupescu să se alăture clubului în calitate de Director Executiv.

Reprezentanții Peluzei Cătălin Hîldan au recunoscut că, de când clubul a fost preluat de suporteri, s-au făcut unele greșeli, însă au ținut să sublinieze că întotdeauna s-a dorit doar binele formației din Ștefan cel Mare.

În acest context, Ionuț Lupescu este chemat alături de ei pe cel care le-a fost idol pe vremea când era jucător.

”INVITAȚIE LA SALVARE

De câțiva ani buni, Dinamo este într-o continuă luptă pentru supraviețuire. În această luptă, cu un Dinamo epuizat și supt de toate resursele, multe căpușe au găsit un moment oportun pentru a mai suge din corpul și așa slăbit tot ce se mai putea suge. S-au luptat hienele și pentru măduva din oase în timp ce pozau în adevărați dinamoviști. A fost multă miere în vorbe, dar și mai mult venin în fapte. (…)

În ultimul timp, auzim din prea multe părți acuzații nefondate conform cărora Asociația Peluza Cătălin Hîldan, cea care a creat Program Doar Dinamo București, este responsabilă pentru decăderea clubului. De multe ori, le ignorăm, mai ales când vin din partea rivalilor cărora le înțelegem intenția de a provoca haos în rândul suporterilor dinamoviști.

În schimb, ne doare când le auzim din partea unora pe care i-am idolatrizat în trecut și o facem și acum pe bună dreptate. Vorbim aici despre Ionuț Lupescu, un nume cu greutate în istoria clubului Dinamo și idol al copilăriei pentru mulți dintre noi. Acesta a susținut în repetate rânduri că cei din cadrul Programului Doar Dinamo București au condus clubul spre eșec și că aceștia sunt vinovați pentru situația în care a ajuns acest club la ora actuală.

Nu putem nega acest lucru, poate că am avut alegeri neinspirate și am dat în anumite rânduri dovadă de amatorism. Dar tot ce am făcut, am făcut din dragoste pentru Dinamo. Dorim să nu se uite faptul că am fost singurii care au venit alături de Dinamo financiar (căci emoțional eram de când am apărut pe lume) atunci când alții fugeau de responsabilitatea de a ajuta clubul care i-a consacrat. Am făcut cu 10% din acțiuni, mai apoi cu 20% ce n-a făcut acționarul majoritar, cel care deține 70% din acestea. E drept că nici nu era nevoie de mare lucru, mai ales când contribuția acestuia a fost egală cu 0.

Cu toate astea, noi ne-am asigurat că Dinamo trăiește, respiră, ba chiar dă semne că poate renaște. În schimb, Ionuț Lupescu a ales să ne scoată țapi ispășitori în mod public! Cu toate acestea, nu îl contrazicem. Îl considerăm în continuare un dinamovist adevărat de la care avem multe de învățat. De aceea, profităm de această ocazie și îl invităm în mod oficial, deschis și public să vină să conducă destinele clubului Dinamo din poziția de Director Executiv. Pe teren am văzut ce poate și îl vom respecta pentru acest lucru toată viața.

Acum e timpul să vină să ajute Dinamo să redevină acea echipă puternică din anii ’90-2000 unde Ionuț Lupescu făcea legea la mijlocul terenului”, se arată în comunicatul remis de Asociația Peluza Cătălin Hîldan.

Ionuț Lupescu, chemat să fie Directorul Executiv al lui Dinamo

DDB îi oferă lui Ionuț Lupescu postul de Director Executiv al lui Dinamo și îi transmite că, astfel, are ocazia „să arate că este cu adevărat un idol, iar numele său să fie direct legat de renașterea echipei”.

”Astfel, biroul este pregătit, iar Ionuț Lupescu are 2 variante:

1. Să rămână acel jucător care a fermecat generații întregi de câini cu magia sa, dar care a fost alături de Dinamo când aceasta era o forță.

2. Să vină acum, când Dinamo este la greu și să lupte alături de cei care îi cântau numele acum 20 de ani să arate că este cu adevărat un idol, iar numele său să fie direct legat de renașterea echipei.

Invitația este deschisă, iar noi îl așteptăm cu brațele deschise ca să «LE ARĂTĂM ĂSTORA CE ÎNSEAMĂ DINAMO!».

Pentru noi, misiunea rămâne aceeași: https://programddb.f230.ro/28xx, se mai arată în comunicatul remis de PCH.

CITESTE SI:

Handbal I Robert Militaru, înaintea duelului cu FC Porto din Liga Campionilor

Detalii de ultimă oră despre termenul de astăzi din dosarul insolvenței

Handbal I ”Dulăii” revin în Liga Campionilor! Xavier Pascual a prefațat duelul cu FC Porto

4 gânduri despre &8222;DDB, invitație publică pentru Ionuț Lupescu: “Să vină acum, la greu”&8221;

Lasă un răspuns