Vlad Iacob: ”Avem nevoie de niște sume mari în viitorul apropiat”. Ce spune despre posibilii investitori

Dinamo nu trece printr-o perioadă foarte bună din punct de vedere administrativ, însă pe plan sportiv ”câinii” se află în lupta pentru play-off din Liga 2.

Pentru redresarea problemelor financiare, în această perioadă se depun eforturi pentru strângerea unui număr cât mai mare de formulare 230.

Redirecționarea impozitului pe venit realizat în 2022 poate fi calea către salvarea clubului în această perioadă. Chiar dacă banii vor intra în vară, aceste formulare pot reprezenta un mecanism de strângere de bani mai rapid, după cum a explicat și administratorul special al clubului, Vlad Iacob.

În momentul de față sunt peste 6000 de formulare depuse, incluzând și cele depuse fizic la ANAF, o veste foarte bună pentru club.

”Pentru club e o veste foarte bună, eu înțeleg că suporterii vor încerca inclusiv să se crediteze în baza acestor formulare, pentru că banii vin abia în vară. Nu vin acum. Suporterii spun că au posibilitatea să se crediteze în baza acestor formulare și să obțină niște sume de bani pe care să le trimită către club cât mai repede. Inițiativa este lăudabilă. Eu sper să se strângă un număr cât mai mare de formulare, dar noi avem nevoie de niște sume de bani foarte mari în viitorul apropiat. Avem nevoie de ele înainte de licențiere, adică în martie-aprilie cel târziu.

Eu țin legătura permanent cu cei din DDB, ei spun că se vor credita, că vor găsi resursele necesare ca să se crediteze, în funcție de cuantumul strâns în acele formulare. Dacă ei calculează că vor strânge un milion de euro prin intermediul acestor formulare, se vor credita de un milion de euro și vor vira banii cât mai repede către club. Eu, personal, nu știu dacă se va ajunge la un număr atât de mare de formulare. Sper ca, orice suporter dinamovist, să se ajungă. În calitate de administrator special al clubului, fac toate eforturile ca să mergem pe scenarii certe.

După părerea mea, este foarte, foarte riscant să ne bazăm doar pe contribuțiile suporterilor. Sunt apreciabile, lăudabile și eu știu că ei fac toate eforturile posibile ca să strângă bani. Dacă ne vom baza doar pe asta, riscăm foarte, foarte mult. În opinia mea, singura soluție este cooptarea de urgență a unui investitor”, a explicat administratorul special al clubului, Vlad Iacob, pentru sport.ro.

Despre investitori Iacob a afirmat: ”Eu am speranțe, au existat niște momente foarte importante pe parcursul mandatului meu. Au existat negocierile cu domnul Șerdean care au picat, se știe foarte bine care au fost motivele. A existat șansa obținerii unui plan de reorganizare aprobat, și acesta a picat. Investitorii există și sunt pregătiți, dar ei au cerut un lucru foarte simplu.

Adică un hair-cut, acea tăiere a datoriilor. Și controlul asupra pachetului majoritar de acțiuni. Din păcate, aceste elemente nu depind de mine. Eu am administrat clubul în niște condiții foarte dificile, am identificat niște investitori care sunt gata să vină și să preia activitatea clubului imediat ce le sunt îndeplinite aceste două condiții”, a mai spus administratorul special.

CITESTE SI:

Avancronică I FC Porto – Dinamo București

Muscelul Câmpulung – Dinamo București, al patrulea meci de pregătire din 2023. Cum ar putea arăta echipa de start

DDB, invitație publică pentru Ionuț Lupescu: „Să vină acum, la greu”

Publicitate

4 gânduri despre &8222;Vlad Iacob: ”Avem nevoie de niște sume mari în viitorul apropiat”. Ce spune despre posibilii investitori&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s