Repatriere la Dinamo!

Dinamo se pregătește pentru ultimele trei runde din sezonul regular al Ligii 2, obiectivul intermediar accederea în play-off.

Crescu de Dinamo, David Țone, fundașul central de doar 17 ani, a revenit în Ștefan cel Mare, după ce s-a liniștit mental în perioada vacanței de iarnă.

Alungat din echipă, ”puștiul-răzvrătit”, a ajuns să lingă acolo unde a scuipat. După ce tehnicianul lui Dinamo, și-a exprimat părere despre evoluția lui Țone și neutilizare sa în echipa, fundașul central a făcut mai multe declarații, pe care le veți găsi la finalul articolului.

Potrivit unui trust de presă, David Țone a revenit la Săftica, după discuțiile purtate cu Vlad Iacob și Ovidiu Burcă. În acest context, jucătorul lui Dinamo a oferit și o primă reacție.

”Eu m-am întors din SUA și am avut o lună în care m-am gândit ce vreau să fac.

Am apelat la Dinamo, ei sunt obligați să mă primească la antrenament până la vară, când îmi expiră contractul. Am fost la birou și am vorbit cu Vlad Iacob. El mi-a zis să mă întorc la echipă, dar să vorbesc și cu Ovidiu Burcă, să vadă dacă m-am schimbat. Am fost de acord să mă antrenez.

Totuși, planurile mele s-au schimbat între timp. M-au chemat, însă, recent la antrenament. I-am spus domnului antrenor direct că îl stimez foarte mult. Și pe dânsul, și pe domnul Iacob, sunt niște persoane extraordinare.

Îmi pare rău că-l pierd pe Ovidiu Burcă ca antrenor. Nu e vorba nici de probleme financiare sau de probleme cu alți jucători. Totuși, nu-mi doresc să mă duc acolo, nu vreau să mai joc pentru Dinamo, problemele mele nu sunt de ieri, de azi.

Singurul lucru pe care-l vreau e să plec. Am vrut să-mi închei contractul pe cale amiabilă când am fost să discut cu domnul Iacob. Nu a fost de acord. Nu m-au lăsat să plec nici împrumut. Ar fi creat un precedent. Impresarul meu ar fi vrut să dea în judecată clubul, dar i-am zis că nu are rost.

Acum mă duc și mă antrenez cu juniorii până la vară, la Liga de Tineret, la domnul Augustin. Nu cred că se pune problema să fiu chemat la seniori, dacă e nevoie, după conversația pe care am avut-o. Mi-am spus punctul de vedere foarte clar, iar domnul Burcă părea nemulțumit. Dacă joc fotbal fără drag, degeaba joc. Am ceva discuții de afară, pe parte de bursă sportivă, din SUA, dar pentru vară”, a spus David Țone.

Administratorul lui Dinamo, Vlad Iacob ne-a confirmat că David Țone s-a întors la antrenamente, dar la echipa de juniori.

Astfel, din acest moment, până când îi expiră contractul cu Dinamo se antrenează cu echipa antrenată de Ionel Augustin de la Liga de Tineret.

Dinamo are un nou sponsor oficial!

Programul Doar Dinamo București, este printre cei mai activi finanțatori din fotbalul românesc și este deja cunoscut faptul că programul socios al suporterilor dinamoviști, ține clubul de fotbal Dinamo în viață în mare măsură în ultimii ani.

DDB a apărut ca să nu lase Dinamo să dispară. A apărut ca să arate voința, entuziasmul și energia ”câinilor roșii”. Programul a întâmpinat diferite probleme pe parcursul anilor, iar unele personaje din cadrul clubului, le-au simțit răsuflarea în ceafă și au încercat să denigreze, să apostrofeze și să se lipească de ”legende”. Totul pentru a scăpa nevinovați pentru lipsa de interes față de culorile clubului și pentru vechile lor metehne, acelea de a căpușa clubul nostru drag.

Membrii programului DDB au continuat să le răsufle în ceafă și să creeze diferite proiecte pentru finanțarea lui Dinamo. Astfel, cei mai puternici ”căini” s-au alăturat celui mai nou proiect ”Patron la Dinamo” by DDB.

Luni noapte, am avut plăcerea de a fi anunțați că în timp ce acționarul majoritar, Dorin Șerdean refuză invitația publică a Programului Doar Dinamo București, de a își onora partea financiară, Proiectul ”Patron la Dinamo”, a devenit și sponsor oficiali al Dinamo Bucuresti 1948!

Din contribuțiile lunare ale membrilor, a fost cumpărat pachetul partener Bronze, de 2.500€ plus TVA.

Comunicat Patron:

”PATRONII AU DEVENIT SPONSOR OFICIAL Dinamo Bucureşti

Patronilor le merg afacerile! Toți suntem membri activi DDB, dar am decis să marim simbolic sumele cu care contribuim. Grupul, parte din DDB, s-a extins și a inițiat câteva programe de susținere a serviciului administrativ de la Săftica. Doar acolo, Patronii au trimis până acum 1000€. Achităm ratele sistemului de monitorizare Catapult, care ne-a costat 5000€. Mai avem și cardurile DDB Elite și Premium, și nelipsitele tricouri OM la OM.

Vestea bună e că de azi, Patronii au devenit si sponsori oficiali ai Dinamo Bucuresti 1948!

Din contribuțiile lunare ale membrilor, am cumpărat pachetul partener Bronze, de 2500€ plus TVA. Numele nostru va apare pe site-ul oficial al Clubului și la conferintele de presă. Vrem să intrăm în istorie ca un pilon de sprijin pentru DDB!

Pentru că Patronii sunt într-o continuă efervescență, pentru că mai avem și alte idei, te așteptăm lângă noi! Vrem să le punem în aplicare împreună! Vino să faci parte dintr-un grup DDB vesel, cu opinii proprii, loc unde ideile tale prind contur! Vino să lupți pentru Dinamo, alături de lideri: https://t.me/+lOPA9MKt1BwwYTY8?fbclid=IwAR2923B0hUV1eOknMFdAOjEyNJdVh79Ua5D6PeN45XdyCvI3DndP09vcTU4

Comunicat DDB:

”În următoarele zile va fi o nouă scadență pentru achitarea salariilor jucătorilor și angajaților clubului. Suntem conștienți că urmează o perioadă foarte importantă, cu implicare majoră în lupta pentru play-off și pentru promovare.

În acest sens anunțăm membrii programului Doar Dinamo București și persoanele interesate de activitatea clubului Dinamo că în următoarele zile, APCH este pregătită să vireze 20% din suma necesară pentru salariile scadente pe data de 15 februarie, conform procentului pe care APCH îl deține în acționariatul clubului Dinamo București.

Îi invităm public pe ceilalți doi acționari ai clubului , Lotus SRL (reprezentat de Dorin Serdean) societate ce deține 72% din acțiunile clubului Dinamo și ACS FC Dinamo („Dinamo Badea”) societate care deține 7% din acțiuni, să susțină cheltuielile salariale ale clubului conform procentului de acțiuni pe care îl dețin”, se arată pe pagina de Facebook a programului DDB.

PCH, ultimatum pentru Dorin Șerdean!

Suporterii dinamoviști susțin că Dorin Șerdean ar trebui să cedeze rapid acțiunile, întrucât nu a investit niciun ban la Dinamo, sau să se implice financiar. Aceștia i-au adresat și trei întrebări.

„De obicei, este de la sine înțeles faptul că procentul acțiunilor aduce cu sine responsabilitatea de a aduce același procent de investiții. La Dinamo, în schimb, se pare că funcțiile și investițiile sunt 2 lucruri separate care pică în responsabilitatea a două entități care acționează în mod diferit.

De fapt, doar una acționează, în timp ce cealaltă doar cere. Vorbim aici despre acționarul majoritar, Dorin Șerdean, care a ales să se țină de scaunul confortabil de la biroul din Parcul Sportiv Dinamo fără a se achita de responsabilitățile care îl mențin pe acel loc de cinste.

Mai mult decât atât, acționarul majoritar fără investiții s-a declarat nemulțumit când i-a fost luat acest confort ca urmare a faptului că suma investită de acesta în activitatea clubului Dinamo nu a putut umple nici măcar un rând din caietul unui elev de clasa 1 care abia începe să deslușească tainele adunării.

Ca să vă dăm un exemplu elocvent, dacă vă plimbați prin Parcul Sportiv Dinamo și pierdeți din portofel 1 RON, iar un sportiv găsește banii respectivi și își cumpără o pungă de plastic pentru a-și căra echipamentul, ați investit mai mult decât acționarul majoritar al echipei de fotbal.

Sătui de lipsa de implicare a celui care ar trebui să asigure nu doar ziua de mâine, ci întreg viitorul clubului nostru iubit, am dori să îl întrebăm următoarele:

Când ai de gând să îți asumi rolul de acționar majoritar?

Când ai de gând să plătești primul salariu?

Când ai de gând să achiți prima factură în club?”, este mesajul postat de Peluza Cătălin Hîldan, pe Facebook.

Dinamo se bate la play-off!

În 2023, Dinamo va juca două meciuri ”acasă”, cu ultimele două clasate, Unirea Constanța și Politehnica Timișoara, și un singur meci în deplasare, cu CSC 1599 Șelimbăr, unde antrenor este Claudiu Niculescu.

Dinamo are 24 de puncte și este la un singur punct distanță de următoarea clasată, Csikszereda Miercurea Ciuc. Gloria Buzău este pe locul șase, cu 26 de puncte, iar Unirea Dej ocupă locul cinci, cu 27 de puncte și fără victorie în ultimele cinci etape.

Iată, mai jos, adversarii dinamoviștilor în perioada de pregătire:

18 februarie: FC Brașov.

Meciuri jucate de Dinamo:

Dinamo – CS Păulești 0 – 0;

Dinamo – CSO Plopeni 1 – 1;

Progresul Spartac – Dinamo (anulat);

Dinamo – CSM Slatina (anulat);

Dinamo – Gloria Buzău (anulat);

Dinamo – CS Blejoi 5 – 0;

Muscelul Câmpulung Elite – Dinamo 0 – 3;

Unirea Slobozia – Dinamo 2 – 0;

Dinamo – Farul 2 Constanța 0 – 0.

Dinamo, a ales Săftica și Buftea

Ovidiu Burcă a explicat de ce preferă ca antrenamentele să nu se desfășoare în baza de pregătire de la Săftica:

”Vom rămâne pe plan local, vom rămâne la Săftica. Începând de săptămâna această vor veni și ploi, e diferență între temperaturile dintre noapte și zi. Tot ce am făcut, să dăm cu îngrășământ pe teren, am distruge total gazonul dacă am face antrenamente la Săftica. Va fi îngheț în primele ore ale dimineții, varianta cea mai viabilă este să facem pe teren sintetic.

Am discutat pentru Buftea, antrenamentele tehnico-tactice vor fi la Buftea, partidele amicale încercăm să le facem pe terenuri sintetice. La Buftea este un teren de nouă generație, de bună calitate. La volumul de antrenamente din această perioadă, suprafața de teren este foarte importantă. Nu este bine să schimbi suprafețele de teren, orice schimbare deasă, poate să aducă accidentări dese, cum ar fi tendinita”, a explicat Ovidiu Burcă.

CITESTE SI:

Cum ar modifica clasamentul retragerea Unirii Constanța din campionat

Prima adversară oficială din 2023 a lui Dinamo, și-a oprit activitatea

Dorin Șerdean, prima reacție după ULTIMATUM-ul transmis de DDB

3 gânduri despre &8222;Repatriere la Dinamo!&8221;

Lasă un răspuns