Dusan Uhrin își cere banii. Răspunsul lui Răzvan Zăvăleanu

Dinamo are parte de un nou început, asta după ce clubul nostru are noi investitori, după ce firma Red&White a cumpărat 80 la sută din acțiuni, de la Dorin Șerdean și DDB.

La finalul stagiunii trecute Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istoria de 74 de ani în liga secundă. Acum, antrenorul care a fost pe banca echipei noastre la retrogradarea din liga secundă, Dusan Uhrin, a vorbit despre banii pe care îi are de primit din partea clubului.

Tehnicianul, care în prezent este sub contract cu Viagem Pribram, din liga secundă cehă, nu a mai urmărit situația de la Dinamo.

„Nu i-am urmărit în acest sezon de Liga 2. Nu am avut timp, m-am concentrat pe clubul meu. Nu prea sunt la curent cu ceea ce se întâmplă la Dinamo. Nu știam nici despre noii proprietari ai clubului. Nu știu nimic de zvonurile legate de barajul cu „U” Cluj sau despre vreun blat. Întrebați jucătorii.

Pentru mine este istorie, rămâne în trecut, eu am făcut tot ceea ce am putut pentru a încerca să salvez clubul de la retrogradare. Da, am bani de primit de la Dinamo. M-a sunat Vlad Iacob, săptămâna trecută, pentru a amâna plata restanțelor până la vară. Nu știu dacă pot intra în faliment sau nu. I-am dat numele avocatului eu.

Va trebui să vorbească cu el, eu nu pot să zic nimic altceva. Totul depinde de avocatul meu, practic, el va lua decizia pentru mine, sigur, după ce vom discuta. Până acum am vorbit doar prin telefon. Sunt mai degrabă trist decât supărat pe ceea ce se întâmplă, pe întreaga situație”, a spus Dusan Uhrin.

Răspunsul lui Zăvăleanu pentru Dusan Uhrin

Administratorul judiciar al clubului, Răzvan Zăvăleanu, a explicat situația antrenorului și de ce nu s-a ajuns la o înțelegere cu el.

”În ceea ce îl privește pe domnul Uhrin, aș vrea să precizez că nu l-a ignorat nimeni, dar înainte de a face cererile pe care le-a făcut nu ne-a căutat, nu ne-a contactat.

Iar pe de altă parte, noi nu avem o problemă cu banii pe care trebuie să îi plătim pentru perioada în care a lucrat la Dinamo, dar vreau să vă reamintesc că a doua zi după retrogradare, domnul Uhrin, fără să lase măcar un program de pregătire, aflat sub contract pentru încă o lună, a plecat acasă. Nu găsesc că ar trebui plătiți acești bani, nu mi se pare nici moral corect, dar nici legal. Asta a fost discuția între noi și domnul Uhrin: nu vă plătim pentru perioada în care ați plecat. Așa ar trebui, așa ar fi logic.

Cert e că există un litigiu pe rol, partea asta financiară ne aparține și nu am fost de acord să îi plătim pentru perioada în care nu a mai lucrat efectiv la Dinamo. Îi recunoaștem datoria până la data retrogradării, dar ulterior a plecat fără să ne zică la revedere”, a spus Răzvan Zăvăleanu.

”Există totuși o strategie de comunicare. Sunt convins că o să apară pe piață în scurtă vreme ceea ce și-au propus ei să facă. De la bun început, aceasta a fost gândirea, una de natură corporatistă. Ideea a fost să se creeze o companie la care să se atragă diverși investitori, companie care la rândul ei să gestioneze Dinamo.

Astea sunt discuții care au avut loc încă de acum câteva luni. Ei și-au stabilit strategia în jurul acestui lucru. N-aș putea să vă spun astăzi, deși evident am anumite informații, cine vor fi investitorii, dar nu cred că acești oameni, în acest moment, care e foarte dificil, s-au aruncat cu capul în față fără să aibă back-up”, a specificat Răzvan Zăvăleanu.

Dinamo poate promova după doar un sezon

Chiar dacă a avut un start prost de sezon, în care speranțele promovării erau inexistente, situația lui Dinamo s-a îmbunătățit semnificativ.

„Câinii” au început 2023 cu o victorie, 6-0, cu Unirea Constanța, și urmează să joace cu Viitorul Șelimbăr, în deplasare, și cu Poli Timișoara, acasă, în ultimele două runde ale sezonului regulat.

Dacă învinge în cele două confruntări, atunci Dinamo va avea locul asigurat în play-off și va putea spera în continuare la revenirea rapidă în Liga 1.

În ultimele două etape ale sezonului regulat, Dinamo va juca cu CSC 1599 Șelimbăr (4 martie, 12:00 / deplasare) și SSU Poli Timișoara (11 martie, 11:00 / acasă).

Clasamentul Ligii a 2-a:

  1. Steaua București – 17 mj – 34 de puncte;
  2. Politehnica Iași – 17 mj – 34 de puncte;
  3. Oțelul – 17 mj – 32 de puncte;
  4. Unirea Slobozia – 17 mj – 30 de puncte;
  5. Unirea Dej – 17 mj – 30 de puncte;
  6. DINAMO – 17 mj – 27 de puncte;
  7. Gloria Buzău – 17 mj – 27 de puncte;
  8. FK Miercurea Ciuc – 17 mj – 26 de puncte.

CITESTE SI:

Răzvan Zăvăleanu îl contrazice pe Nicolae Badea în contextul investițiilor făcute la Dinamo

Video I Concluziile lui Vlad Iacob, după 6-0 cu Unirea Constanța: ”Nu mai stăm la mâna celorlalte rezultate” . Ce a spus despre noul acționariat

Modul în care Dinamo ar putea să revină în Superliga

Publicitate

3 gânduri despre &8222;Dusan Uhrin își cere banii. Răspunsul lui Răzvan Zăvăleanu&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s