DDB, un nou record în campania ”Om la Om”!

Campania ”Om la Om” se bucură de un adevărat succes în rândul fanilor dinamoviști.

Dinamoviști și grupuri de dinamoviști s-au mobilizat încă o dată în număr foarte mare pentru a cumpăra tricourile de joc ale jucătorilor.

Campania de implicare a suporterilor din programul socios, ”Doar Dinamo București” pentru deblocarea situației cu Macron s-a bucurat de un real succes.

A fost transmis un comunicat din partea programului în această după-amiază.

”RECORDURILE SUNT FĂCUTE SĂ FIE DEPĂȘITE

Pentru rezultatele din teren, responsabili sunt băieții lui Ovidiu Burcă. Au dat 6 goluri în meciul trecut. Unul mai frumos ca altul! Ăștia sunt Câinii noștri! Ăsta e Dinamo!

Noi, Câinii din peluză, nu putem rămâne mai prejos. Am bătut orice record! Vă spunem imediat!

Înainte de toate, mai avem o veste bună! Am trecut pragul de 5.800 de membri activi! Mulțumim tuturor suporterilor care ne acordă încredere! Suntem fericiți să vă avem alături! Drumul este lung, dar nu mai e așa anevoios. Totuși, trebuie să rămânem concentrați și determinați!

Acțiunea de deblocare a situației la Macron s-a materializat in achiziții de tricouri OM la OM. Începea campionatul, iar suporterii nu au mai avut răbdare să aștepte, așa că au intrat în echipa lui Ovidiu Burcă. Asta s-a văzut încă de la primul fluier, care a încheiat vacanța sportivă. Dinamo a înscris 6 goluri și nu a primit niciunul. Cei care au jucat alături de băieți, în meciul cu Unirea Constanța, au fost:

DDB Tulcea, DDB București, Patron, Ion Sandu, DDB Brașov, DDB Cluj-Alba, DDB Iasi, Dinamovisti din Banat – DDB Banat, DDB Canada, Ddb Ialomita, DDB Sibiu, Radio Dinamo1948, DDB Italia, DDB Prahova, DDB Scandinavia, DDB Italia Supreme și DDB Mureș

Ca urmare a mobilizării Câinilor la acest meci, DDB a centralizat suma de 5.950€! Iar Dinamo a înscris 6 goluri! O frumusețe de meci, cu o impresionantă galerie!

Urmează meciul cu CSC 1599 Șelimbăr. Suporterii s-au întrecut pe ei înșiși. Pentru acest meci, suntem deja la antrenament cu echipa. OM la OM!

DDB Canada, DDB US, DDB NEAMȚ, Gorgănel – DDB NEAMȚ, Natalia – DDB GALATI, DDB Iasi, DDB Germania, DDB Bacău, Patron, Dinamovisti Din Banat – DDB, Sorin Nicoară – DDB Hunedoara, DDB TORINO, Dinamovistii din Italia, Gabi Meglei – Ddb Ialomita, DDB Constanta, DDB Italia Supreme și Veteranii.

Deși meciul nu s-a jucat încă, suma strânsă de suporteri este 5.950€! Urmează victoria în teren! Câinilor, ne adunăm la Sibiu in peluză! Marile victorii încep din peluză, și tot acolo se termină!

Acum urmează adevăratul record! Nu suma în sine, ci gestul! Dăruirea! DDB UK a cumpărat toată echipa de start de la meciul cu Politehnica Timișoara! 11 jucători plus ANTRENORUL!!! 12 tricouri!

DDB UK

Suma strânsă de DDB UK este de 4,200€! MAN to MAN! United We Stand!

DDB a strâns, prin intermediul filialelor din țară și din străinătate, precum și prin intermediul grupurilor afiliate, un total de 16.100€. Din acești bani, DDB va vira 2.260€ către Dinamo, în cursul zilei de mâine, pentru a debloca livrările de tricouri de la Macron. Imediat ce le vor veni facturile pentru noile tricouri, vor achita și diferența până la 6.000€. Restul de 10.100€ vor rămâne în conturile DDB, până vom decide împreună destinația lor.

Exemplar! În viața asta mai avem ceva de făcut! Nu numai să le arătă ăstora ce înseamnă Dinamo, ci și să doborâm împreună record după record!”, se arată în comunicatu emis de DDB.

CITESTE SI:

Detalii despre bilete la meciul cu CSC Șelimbăr

Dusan Uhrin își cere banii. Răspunsul lui Răzvan Zăvăleanu

Răzvan Zăvăleanu îl contrazice pe Nicolae Badea în contextul investițiilor făcute la Dinamo