Noutăți în Ștefan cel Mare! Dinamo a intrat pe normalul făgaș

Dinamo se pregătește să intre într-o nouă eră odată cu decizia lui Dorin Șerdean de a ceda pachetul majoritar de acțiuni grupului Red&White 2022 Management, din care fac parte afaceristul Eugen Voicu și Andrei Nicolescu.

Cei doi dorind să treacă clubul nostru organizatorică prin care să finanțeze Dinamo București.

Deși FC Dinamo 1948 se află în insolvență și este în grija lui Vlad Iacob (administrator special) și Răzvan Zăvăleanu (administrator judiciar), funcționarea clubului pare să fi intrat pe un făgaș normal, clubul schimbându-și recent acționariatul.

În aprilie 2022, “câinii” au lansat noul site oficial al clubului, realizat de IQ Agency, o companie specializată în digital marketing, aceeași care se va ocupa și de lansarea noului magazin virtual al echipei. În perioada următoare, dinamoviștii urmează să deschidă și un magazin oficial într-unul dintre mall-urile bucureștene.

Potrivit ultimelor informații, Dinamo s-ar afla foarte aproape să semneze un contract cu un nou sponsor tehnic și să oficializeze înțelegerea cu o companie pentru a deveni noul sonsor principal al echipei, cu clauze avantajoase în caz de promovare.

Până la infuzia de capital a noilor acționari majoritari, oficialii clubului au anunțat că se va lansa Dinamo Market, un site pe care suporterii pot face cumpărături online, iar un procent din banii plătiți va merge în bugetul clubului favorit. Numele platformei a apărut deja pe panourile publicitare la meciul cu Unirea Constanța, disputat pe Stadionul “Arcul de Triumf” și câștigat de Dinamo cu 6-0.

Practic, fanii echipei antrenate de Ovidiu Burcă pot apela la acest magazin virtual, pot face cumpărăturile obișnuite de la 15 companii împortante din România, printre care liderul liderului pieței de comert online sau site-uri mari de electronice, electrocasnice, haine, încălțăminte, nutriție, medicamente, bricolaj, cărți și produse de teleshopping, iar clubul de fotbal Dinamo va primi un procent din fiecare achiziție, fără niciun cost suplimentar pentru cumpărători.

“Vreau să anunț suporterii dinamoviști că, începând de pe 27 februarie, au o nouă platformă, Market Dinamo, de unde își pot face cumpărăturile online. Este un proiect unic, deocamdată, în fotbalul românesc. Îi încurajez pe toți suporterii lui Dinamo să acceseze acest site pentru orice fel de cumpărături online, pentru că așa își ajută clubul favorit”, a încurajat Vlad Iacob.

În acest moment, conform site-ului oficial, partenerii clubului Dinamo sunt Programul DDB (platforma de strângere de fonduri a fanilor dinamoviști), Delta Glass (sticlă securizată pentru clădiri), 888 (pariuri online), Smile Center (clinici stomatologice), Macron (echipament sportiv, sponsor tehnic), Phoenicia Grand Hotel (hotel de 4* din București) și Duo Life (training abilitățile manageriale).

Cu 27 de puncte și golaveraj 24-16, Dinamo urcă pe locul 6, ultimul calificabil în play-off. E la egalitate cu Gloria Buzău (golaveraj 23-19), echipă care are în favoarea sa rezultatul direct, dar acesta contează abia la finalul sezonului regular, în cazul în care egalitatea persistă.

În ultimele două etape ale sezonului regulat, Dinamo va juca cu CSC 1599 Șelimbăr (4 martie, 12:00 / deplasare) și SSU Poli Timișoara (11 martie, 11:00 / acasă).

Clasamentul Ligii a 2-a:

  1. Steaua București – 17 mj – 34 de puncte;
  2. Politehnica Iași – 17 mj – 34 de puncte;
  3. Oțelul – 17 mj – 32 de puncte;
  4. Unirea Slobozia – 17 mj – 30 de puncte;
  5. Unirea Dej – 17 mj – 30 de puncte;
  6. DINAMO – 17 mj – 27 de puncte;
  7. Gloria Buzău – 17 mj – 27 de puncte;
  8. FK Miercurea Ciuc – 17 mj – 26 de puncte.

CITESTE SI:

Video I Răzvan Zăvăleanu, despre ședința avută cu noul acționariat de la Dinamo: ”După atâtea eșecuri cu acționarii, îmi doresc ca lucrurile să funcționeze”

DDB, un nou record în campania ”Om la Om”!

Detalii despre bilete la meciul cu CSC Șelimbăr

Un gând despre &8222;Noutăți în Ștefan cel Mare! Dinamo a intrat pe normalul făgaș&8221;

Lasă un răspuns