Detalii despre bilete la meciul cu CSC Șelimbăr

Dinamo va disputa la sfârșitul acestei săptămâni, cea de-a doua ”finală” în drumul spre play-off-ul Ligii a 2-a. În prezent, Dinamo se află pe locul 6 din Liga 2, cu 27 de puncte obținute după 17 meciuri jucate.

În ultima partidă de campionat, echipa noastră a învins-o într-o manieră categorică pe Unirea Constanța, cu scorul de 6-0.

La sfârșitul acestei săptămâni, Dinamo se va deplasa la Sibiu, pentru partida de sâmbătă, în compania formației locale, CSC 1599 Șelimbăr. Meciul este programat să se dispute pe stadionul ”Municipal” din Sibiu, de la or 12:00.

Clubul din Șelimbăr a anunțat scoaterea la vânzare a biletelor în sistem online, urmând ca vineri și sâmbătă acestea să fie disponibile și la casa de bilete de la Stadionul Municipal Sibiu. Prețul este 30 lei la Tribuna I, 20 lei la Tribuna II, 10 lei la peluze, iar un loc la lojă costă 200 lei.

PREȚURI BILETE:

Tribuna 1 : 30 lei;

Tribuna 2: 20 lei;

Peluza Oaspeți : 10 lei

Suporterii dinamoviști își pot achiziționa bilete în sectorul dedicat acestora și anume:

  • Peluza Sud – B1 – oaspeți
  • Peluza Sud – B2 – oaspeți

De biletele online se ocupa platforma Bilete.ro, și sunt disponibile AICI
Se anunță o prezență masivă a suporterilor dinamoviști pe ”Municipalul” din Sibiu. Astfel, potrivit informațiilor noastre, o parte din ”câinii” își vor achiziționa bilete și la Tribuna a 2-a.

Programul caselor de bilete:

Vineri (03/03)

Interval orar: 12:00 – 18:00

Sâmbătă (04/03)

Interval orar: 8:30 – 12:00 (posibil și după începerea partidei)

Ovidiu Burcă: ”Ne așteaptă un meci infernal la Sibiu!”

Dinamo s-a impus fără probleme în partida cu Unirea Constanța, dar tehnicianul din Ștefan cel Mare, îndeamnă la pragmatism și spune că drumul echipei noastre către play-off începe abia sâmbătă, în deplasarea de la Sibiu cu Șelimbăr, echipa antrenată de fostul dinamovist Claudiu Niculescu.

”Pentru noi, campionatul începe săptămâna viitoare. Astăzi a fost o repetiție. Am întâlnit o echipă care abia s-a format în ultimele săptămâni. A fost un antrenament pentru sâmbătă, ne așteaptă un meci infernal la Sibiu!

Vom întâlni o echipă care s-a schimbat foarte mult. Știu că au fost multe schimbări la nivelul lotului, a venit și Claudiu Niculescu. Îl știți, e un antrenor cu o foarte mare experiență, un antrenor care poate că merita mai mult respect atunci când a fost la Dinamo. Întâlnește echipa lui de suflet, dar va face tot posibilul să câștige, interesul personal primează.

Ne bucurăm foarte tare, încheiem etapa asta că va depinde numai de noi că să ne ducem în play-off. Astăzi am făcut un pas, mai urmează două. Arcul de Triumf este cochet, modern, suporterii sunt alături de noi, mi-ar face plăcere să evoluăm în continuare aici”, a mai spus Ovidiu Burcă.

În intervenția sa, Burcă a avut și un mesaj pentru fani: ”Contează mult să avem suporterii aproape. Era greu să îi avem la Giurgiu în număr mare, acum aproape au umplut stadionul, au văzut goluri, au plecat acasă fericiți. Mulți dintre ei au suferit și s-au îndepărtat de echipă, dar cred că reușim să-i readucem înapoi. Retrogradarea nu înseamnă finalul, dragostea pentru Dinamo nu trebuie să înceteze”.

Cu 27 de puncte și golaveraj 24-16, Dinamo urcă pe locul 6, ultimul calificabil în play-off. E la egalitate cu Gloria Buzău (golaveraj 23-19), echipă care are în favoarea sa rezultatul direct, dar acesta contează abia la finalul sezonului regular, în cazul în care egalitatea persistă.

În ultimele două etape ale sezonului regulat, Dinamo va juca cu CSC 1599 Șelimbăr (4 martie, 12:00 / deplasare) și SSU Poli Timișoara (11 martie, 11:00 / acasă).

Clasamentul Ligii a 2-a:

  1. Steaua București – 17 mj – 34 de puncte;
  2. Politehnica Iași – 17 mj – 34 de puncte;
  3. Oțelul – 17 mj – 32 de puncte;
  4. Unirea Slobozia – 17 mj – 30 de puncte;
  5. Unirea Dej – 17 mj – 30 de puncte;
  6. DINAMO – 17 mj – 27 de puncte;
  7. Gloria Buzău – 17 mj – 27 de puncte;
  8. FK Miercurea Ciuc – 17 mj – 26 de puncte.

CITESTE SI:

Dusan Uhrin își cere banii. Răspunsul lui Răzvan Zăvăleanu

Răzvan Zăvăleanu îl contrazice pe Nicolae Badea în contextul investițiilor făcute la Dinamo

Video I Concluziile lui Vlad Iacob, după 6-0 cu Unirea Constanța: ”Nu mai stăm la mâna celorlalte rezultate” . Ce a spus despre noul acționariat