Răzvan Zăvăleanu îl contrazice pe Nicolae Badea în contextul investițiilor făcute la Dinamo

Nicolae Badea (74 de ani), care a vorbit despre preluarea pachetului majoritar de acțiuni de la Dinamo de către compania Red&White, a dezvăluit și cum s-a implicat financiar la clubul nostru.

Omul de afaceri, care a fost acționar la Dinamo în perioada 1998-2013, susține că a adus bani la Dinamo și în perioada insolvenței.

”Nu e o sumă mare, e o contribuție în calitate de suporter, nu altceva. Putem vorbi de 400.000, 500.000 de euro. Au fost contracte de publicitate, care la vremea aceea au reprezentat bani necesari pentru Dinamo.

Au mai fost contracte de mecenat. Nu numai eu am contribuit prin susținerea financiară a unor jucători prin contracte de mecenat. Au fost alte obligații de plată preluate în numele și pentru Dinamo”, a declarat Nicolae Badea.

Badea a vorbit și despre perioada în care a fost președinte al Consiliului de Administrație și când se afla practic la conducerea clubului.

”Mi-e greu să le enumăr ca să-mi asum niște merite. Cum știți nici în perioada când am fost acționar sau președintele Consiliului de Administrație nici alții nu au vorbit de sumele cu care am contribuit chiar dacă într-un final au fost milioane de euro pierdute și de mine și de foștii acționari ai lui Dinamo.

Repet, vorbim de milioane.

Sunt lucruri în viață care te costă, sunt pierderi, trebuie să ți le asumi”, a mai spus Badea.

Răzvan Zăvăleanu surprins de afirmațiile făcute de Nicolae Badea: ”Este absolut surprinzătoare o astfel de afirmație”

Răzvan Zăvăleanu, despre implicarea financiară a lui Nicolae Badea, fost acționar în Ștefan cel Mare. Acesta s-a declarat surprins de declarația lui Badea.

Administratorul judiciar al lui Dinamo a explicat de ce banii lui Nicolae Badea nu au ajutat clubul Dinamo. Mai mult decât atât, a spus și că implicarea lui Nicolae Badea chiar a creat conflicte în vestiarul lui Dinamo.

”În ce perioadă? (n.r. în această perioadă tulbure) Este absolut surprinzătoare o astfel de afirmație. Nu are legătură cu niște transferuri care s-ar fi făcut către Dinamo, în niciun caz. Poate că așa cum obișnuia dumnealui le mai făcea contracte separat jucătorilor, dar…

(n.r. a vorbit despre un mecenat) Nu ne-au ajutat deloc aceste mecenate, pentru că noi aveam datorii la jucători, trebuia să le plătim salariile și calea firească ar fi fost să primim bani în club și să dăm salarii. Noi rămâneam cu datorii, jucătorii își luau în plus față de salariu însă rămâneau și cu datorii…

(n.r. Dinu Gheorghe, prezent în studio: Unii luau, unii nu luau) Aveți dreptate, au fost numeroase scandaluri din cauza acestor bani care se împrăștiau așa cum se împrăștiau. Că au fost cinci sute de mii, un milion sau zero pentru ceea ce înseamnă Dinamo și șansele de supraviețuire ale acestei entități juridice nu a însemnat nimic”, a spus Răzvan Zăvăleanu, la ProSport Live.

Cât de mare este pericolul falimentului pentru Dinamo?

Întrebat cât de mare este pericolul falimentului pentru Dinamo în acest moment, Răzvan Zăvăleanu a recunoscut că este cea mai frecventă întrebare pe care o primește și nu îi place deloc.

Totuși, administratorul judiciar al clubului Dinamo s-a declarat optimist în ceea ce privește acest subiect.

”Nu îmi place întrebarea asta, pentru că am auzit-o de atât de atât de multe ori… (n.r. Dinu Gheorghe, prezent în studio: Și o să o mai auziți) Da, eu nu numai că sunt optimist din fire și mi-am dat foarte tare interesul, noi, cei din echipa RTZ, ne-am dat foarte tare interesul ca Dinamo să fie salvată, dar în câteva momente au apărut tot felul de titluri: faliment, șoc și groază și nu știu ce. Nu este cazul.

Am convingerea că nu se va întâmpla acest lucru la Dinamo. Există multe forțe care se coalizează în acest moment pentru salvarea clubului. Trebuie luate lucrurile pas cu pas, așa cu atenție și fără prea mare tam-tam, dar părerea mea este că vom rezolva într-un interval de timp relativ scurt problemele”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu.

Nicolae Badea, înjurat la primul meci după vânzarea clubului Dinamo

Dinamo a reușit să câștige detașat meciul jucat împotriva celor de la Unirea Constanța, scor 6-0, iar suporterii lui Dinamo prezenți la această partidă, l-au înjurat pe Nicolae Badea, la primul meci după ce clubul a fost vândut chiar prin intermediul acestuia.

În prima repriză a acestei întâlniri, ”Peluza Cătălin Hîldan” l-a înjurat pe Nicolae Badea, omul care a intermediat tranzacția de vânzare a clubului Dinamo. Imediat după ce și-au făcut numărul, suporterii au scandat ”Dinamo suntem noi”!

3.500 este numărul aproximativ de spectatori care și-au făcut apariția la meciul dintre Dinamo și Unirea Constanța.

Suporterii lui Dinamo, susținere totală pentru jucători

Cu două zile înaintea partidei cu Unirea Constanța, suporterii au mers la Săftica să discute cu jucătorii. Aceștia au salutat staff-ul și pe elevii lui Ovidiu Burcă, apoi s-au strâns într-un cerc.

Dinamoviștii au ținut să le transmită jucătorilor că vor fi alături de ei în continuare, chiar și pe Stadionul ”Arcul de Triumf” și că vor încerca să facă eforturi și pentru a le fi alături și în deplasări.

”Suntem acolo, pe «Arcul de Triumf», facem eforturi să venim și la Sibiu. Aveți meciuri la mâna voastră. Vremuri grele, sper să se concretizeze alte condiții, pe toate planurile. Nici noi nu putem susține continuu echipa. Ne pare rău că nu am putut oferi condiții mai bune”, a fost mesajul suporterilor.

CITESTE SI:

Video I Concluziile lui Vlad Iacob, după 6-0 cu Unirea Constanța: ”Nu mai stăm la mâna celorlalte rezultate” . Ce a spus despre noul acționariat

Modul în care Dinamo ar putea să revină în Superliga

Noi acționari trebuie să rezolve problema Andrei Radu: ”Am discutat cu Andrei și voi încerca să mai discut”

4 gânduri despre &8222;Răzvan Zăvăleanu îl contrazice pe Nicolae Badea în contextul investițiilor făcute la Dinamo&8221;

  1. Dacă securistul de Badea crede ca ne poate îndupleca cu scuzele fata de Lupescu se înșală .Dle Badea când au fost aduși Muresan și Zavaleanu erai in aceiași barca cu Elias voi ați decis ,acum ca ai scufundat Dinamo ne arati compasiune .Un securist mincinos și jegos .Cu stadionul deasemenea ai tărăgănat parca l-ai adus de la mata de acasa .Tu și Borcea ați dat curs la distrugerea clubului .Rusineee

Lasă un răspuns