Video I Andrei Nicolescu, recunoaște că a fost impresionat de Burcă

”Câinii” sunt pe locul 6 în Liga 2, ultimul calificabil în play-off, și mai au un singur meci din sezonul regular pentru a se menține cel puțin pe această poziție și, astfel, a-și îndeplini primul obiectiv al sezonului. Apoi urmează lupta pentru promovare.

Andrei Nicolescu, acționar cu 60 la sută din procentele firmei care a preluat 80,7758 la sută din acțiunile clubului Dinamo, a recunoscut că echipa ar fi fost într-o situație mult mai grea dacă Ovidiu Burcă nu făcea o treabă extraordinară din poziția de antrenor. Noii proprietari vor să îl ajute cât mai repede pe partea de organizare.

În cadrul emisiunii dedicate suporterilor dinamoviști ”Dinamo 7/9” de la playsport.ro, noul președinte executiv, susține că Dinamo are șanse mari la calificarea în play-off-ul Ligii 2 și să se lupte la promovare, și asta se datorează doar lui Ovidiu Burcă. Acesta a reușit să revitalizeze o echipă despre care se spunea că va retrograda chiar și din liga secundă.

”Munca lui Ovidiu este impresionantă, nu avem cum să nu o respectăm. Am văzut asta și ca suporter, apropiat al lui Dinamo, dar apoi am asistat și la unele antrenamente, iar intensitatea și modul cum se desfășoară, m-au impresionat.

Burcă își merită laudele, la nivel de grup, mentalitate, coeziune și la nivel de exrpimare în joc, raportat la ce lot a avut la dispoziție, este cel care a reușit cel mai mult din tot fotbalul românesc. Ovidiu va continua, indiferent de finalul sezonului, nici nu trebuie să semnăm ceva, suntem și prieteni.

La momentul acesta, Dinamo e un brand, dar ca și club nu are o organizare necesară pentru o grupare de liga 1 sau 2, de aceea suferă. Dar o să creștem, o să fim mai organizați, lucrurile vor merge în bine. Proiectul nostru putea lua naștere în august anul trecut. Era o situație mai bună, nici nu pierdeam timp și puteam organiza clubul din punct de vedere organizatoric, pentru că sportiv, Ovidiu chiar a făcut o treabă bună.

Noi trebuie să realizăm niște lucruri, acum, pe avarie. Trebuie să rezolvăm problemele cu licența, cu planul, cu comunicarea în ceea ce privește brandul Dinamo. Mie mi-a fost rușine, ca oficial Dinamo, să văd lipsa de comunicare cu fanii. Avem atâta conținut de oferit, mai ales când vine vorba de brandul Dinamo și noi nu o făceam. Am început să rezolvăm și acest aspect, foarte important. Este ceva natural la un nume ca Dinamo”, a declarat Andrei Nicolescu.

Oficialul din Ștefan cel Mare speră ca Dinamo să aibă din vară un nou director sportiv, cineva care să îl ajute cu adevărat pe Burcă, dar și clubul. Oficialul crede că, până în acest moment, un astfel de rol era mai mult decorativ la Dinamo.

”Ne dorim un director sportiv, cu care vom creiona o strategie pe următorii ani. Dinamo va trebui să înceapă să creeze fotbal, ne vor trebui fotbaliști care să se potriverască pe mentalitatea care o construim. Vrem transferuri de viitor, nu doar ca să plombăm unele lipsuri, cum se face de obicei.

Până acum, ca director sportiv, venea un fost fotbalist, cu charismă, făcea atmosferă și cam atât. Dacă erau rezultate, era bun, dacă nu, era prost, dar fără să avem o analiză despre ce făcea exact. Noi dorim pe cineva care să ne ajute la dezvoltare, să aibă metodele lui, să ne ofere feedback lunar despre evoluția echipei, să traseze niște criterii clare pentru selecție, exact pe principiile fotbalului profesionist de afară.

Avem modele de afară, dar nu se pot aplica în totalitate, că România are o altă particularitate de la tipologia jucătorului și la modul de relaționare. De exemplu, fotbaliști din Spania se adaptează mult mai ușor la noi decât cei germani”, a mai precizat președintele clubului nostru.

Dinamo București, se confruntă de mai multă vreme cu probleme de ordin financiar, societatea care administrează clubul aflându-se în reorganizare judiciară.

Dinamo nu a reușit să rezolve problemele financiare, după ce planul de reorganizare a clubului a fost respins de către instanță.

Clubul Dinamo se află în insolvență din iunie 2021. În această vară, administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu și administratorul special Vlad Iacob au căutat investitori importanți, dar n-au ajuns la niciun acord.

CITESTE SI:

FABULOS! Reacţia lui Răzvan Burleanu în cazul fotbalistului-parior din Superligă

Dinamo – Timișoara I Bănățenii anunță că vor face totul pentru a o încurca pe Dinamo în ultima etapă

Oficialii lui Șelimbăr amenință cu memoriu la CCA în urma partidei cu Dinamo: ”Am fost dezavantajați”

3 gânduri despre &8222;Video I Andrei Nicolescu, recunoaște că a fost impresionat de Burcă&8221;

Lasă un răspuns