Noul președinte a lui Dinamo a explicat politica transferurilor în acest sezon: ”Fanii să înțeleagă”

Dinamo are o nouă conducere. Clubul nostru a fost preluat de firma Red & White, marcând astfel un nou început pentru viitorul lui Dinamo.

Andrei Nicolescu, președintele lui Dinamo, a vorbit astăzi despre planurile pe care noua conducerea o va aborda.

Oficialul din Ștefan cel Mare a explicat condiția posibilă, pentru a debloca cât mai repede situația transferurilor.

”Noi ne aflăm în situația în care am putea transfera un jucător, dar acel jucător va avea niște condiționări. Este liber de contract, asta înseamnă că nu s-a antrenat organizat în ultima perioadă, decât prin parcuri. Iar nou ne trebuie un jucător care, în următoarele 10 meciuri, să marcheze 10 goluri.

Este un randament bun chiar și pentru Liga 1. Așa că toți ne-am pus de acord că, dacă un astfel de prilej se ivește, ne putem asuma aceste riscuri. Înseamnă niște eforturi suplimentare să deblocăm situația transferurilor acum.

Nu ar fi o problemă neapărat condițiile salariale, dacă găsim un jucător liber. Putem oferi și bonusuri substanțiale, dar trebuie să existe un asemenea jucător. În plus, un astfel de jucător, remunerat mai mult, poate crea unele disensiuni și în vestiar”, a explicat Andrei Nicolescu.

Nicolescu le-a transmis fanilor că nu trebuie să se îngrijoreze, chiar dacă echipa nu va promova. Cele 12 milioane promise de acționari vor fi investiți așa cum s-a stabilit.

”Planul pe care l-am făcut a fost într-o perioadă când Dinamo nu traversa o perioadă bună, pierduse 5 meciuri la rând. Noi am pornit de la conceptul normal, că Dinamo nu promovează în acest sezon, chiar dacă luăm în calcul scenariul extraordinar că poate promovăm.

Acești bani sunt necesari dezvoltării clubului, într-o perioadă specială care necesită unele sume suplimentare, din cauza situației în care ne aflăm. Această sumă este prevăzută pe o perioadă de 3 ani jumătate, mai ales că Dinamo va juca aproape sigur pe alt stadion.

Dar Dinamo trebuie să construiască o relație corectă cu fanii, să poată dezvolta brandul, să vină în întâmpinarea acestora cu produse destinate brandului, în care Dinamo să dea audiența pe care trebuie să o aibă. Este o previziune bazată pe veniturile pe care ar trebui să le aibă Dinamo și se raportează și la necesitășile pe care le-ar putea avea clubul

La finalul perioadei trebuie să fim un club foarte bine organizat administrativ, să fim foarte activi în comunicarea cu fanii, să trezim emoții în rândul sutelor de mii sau milioanelor de fani din România.

Dinamo trebuie să aibă o academie de juniori de elită. În plus vrem să facem sport de masă, o necesitate pentru un astfel de brand important. Putem crea o comunitate apropiată, un copil, chiar dacă nu are talent, tot va trebui să se simtă bine că joacă la Dinamo. Dacă vom reuși toate acestea, atunci și sportiv lucrurile vor fi bine”, a mai transmis oficialul lui Dinamo.

Acesta a detaliat și viziunea pe care noua conducere o are pentru o performanță îndelungată:

”Noi nu ne vom axa pe rezultatele imediate. Din experiența mea, pot să zic că dacă faci toate lucrurile bine, uneori poți avea ghinion, o dată, de două sau trei ori. Și atunci, din frenezia presei din România și a fanilor să apară ideea unei crize. Dar nu este așa, din experiență pot zice că dacă faci totul bine, atunci rezultatele vor veni sigur. Uneori, poți face lucrurile prost, dar să ai noroc și, din presiunea fanilor și a presei, să consideri că totul este de fapt bine, dar fundația să nu fie solidă”, este concluzia lui Andrei Nicolescu, noul președinte executiv al lui Dinamo.

Dinamo în drum spre PLAY-OFF

Dinamo va disputa duminică de la ora 13:00, ultima ”finală” în drumul spre play-off-ul Ligii a 2-a. În prezent, Dinamo se află pe locul 6 din Liga 2, cu 30 de puncte obținute după 18 meciuri jucate.

În ultima etapă a sezonului regular, Dinamo o va întâlni pe teren propriu, pe ”Arcul de Triumf”, pe Poli Timișoara, echipă clasată pe penultimul loc în clasament, la egalitate cu ”lanterna roșie” Unirea Constanța. Partida este programată duminică, de la ora 13:00.

CITESTE SI:

Video I Andrei Nicolescu, recunoaște că a fost impresionat de Burcă

FABULOS! Reacţia lui Răzvan Burleanu în cazul fotbalistului-parior din Superligă

Dinamo – Timișoara I Bănățenii anunță că vor face totul pentru a o încurca pe Dinamo în ultima etapă

5 gânduri despre &8222;Noul președinte a lui Dinamo a explicat politica transferurilor în acest sezon: ”Fanii să înțeleagă”&8221;

Lasă un răspuns