Video I Care va fi relația dintre Andrei Nicolescu și Vlad Iacob la Dinamo

Dinamo are începând de la data de 24 februarie, o nouă administrație administrativă. Mai exact, societatea Red&White 2022 Management a devenit acționar majoritar al FC Dinamo 1948.

Prin urmare, Andrei Nicolescu, va ocupa funcția de președinte și director general în Ștefan cel Mare și va lucra alături de Vlad Iacob în managementul clubului.

În cadrul emisiunii dedicate suporterilor dinamoviști ”Dinamo 7/9” de la playsport.ro, noul președinte executiv, a explicat cum va colabora alături de Vlad Iacob, care ocupă postul de administrator special, nefiind o luptă pentru putere între cei doi și vor lucra pentru binele clubului.

”La momentul acesta, Dinamo este un brand, dar ca și club, nu are organizarea necesare unui club de primele două ligi și suferă din acest punct de vedere. O să creștem ușor, ușor, vom deveni mai puternici, mai organizați.

Eu îl știu pe Vlad din iulie anul trecut, știți și povestea, proiectul meu referitor la reconstruirea acestui brand putea lua ființă din august, erau condiții mai bune atunci, puteam lua măsuri de organizare și de management care ar fi dus clubul administrativ mai bine. Sportiv, Ovidiu chiar a reușit să facă un lucru extraordinar. Începând de acum 6-7 luni am intrat într-o discuție de viziuni, idei, mod de implementare a unor idei, de dezvoltare a unui club, avem congruență în ideile pe care le avem.

S-a creat și pentru mine această încredere, chiar dacă mă face vulnerabil, că ofer încredere, oamenii știu că se pot baza pe mine. Am ajuns la un mod natural să lucrăm împreună, fără să mă simt amenințat sau influențat, să știm că sunt 2 persoane care negociază pentru o poziție de putere.

Vlad m-a impresionat deoarece are cunoștințe teoretice bune, are o dorința foarte mare, îi lipsește puțin experiența și sper că i-am ajutor pentru a duce unele bătălii în alt mod decât le percepea. Cu dobândirea experienței, va fi din ce în ce mai bine.

Eu am fost cel care le-am explicat viziunea mea, am creat cu Eugen o relație de încredere, s-a materializat în februarie, simțeam că nu prea mai e timp pentru o decizie de genul acesta”, a explicat Andrei Nicolescu.

CITESTE SI:

Gabi Tamaș: ”E Dinamo București, mă bucur pentru ei!”

Funcția necesară din cadrul clubului anunțată de Dinamo: ”E foarte important în cadrul lotului”

Noul președinte a lui Dinamo a explicat politica transferurilor în acest sezon: ”Fanii să înțeleagă”

3 gânduri despre &8222;Video I Care va fi relația dintre Andrei Nicolescu și Vlad Iacob la Dinamo&8221;

Lasă un răspuns