Ovidiu Burcă, înaintea duelului cu Timișoara: ”Ne aşteaptă ultima finală”

Dinamo o înfruntă duminică, de la 13:00, pe Poli Timișoara, într-o confruntare din etapa a nouăsprezecea a ligii secunde.

Dinamo are de îndeplinit o simplă formalitate, teoretic, în ultima etapă a sezonului regular de Liga 2, cu Poli Timișoara, pe teren propriu. Duelul va avea loc pe ”Arcul de Triumf”, pe arena de casă a ”câinilor”.

Astăzi, Ovidiu Burcă și Deniz Giafer au susținut conferință de presă premergătoare partidei cu Politehnica Timișoara.

„Ne aşteaptă ultima finală din această parte de campionat. Noi ne-am dorit foarte mult să ajungem la momentul ăsta. Puţini au crezut că putem realiza lucrul ăsta, acum suntem în faţa unui meci de accedere în play-off şi asta ar fi cumva pentru noi un obiectiv intermediar pe care ar trebui să-l bifăm.

Jucăm cu un rival clasic, de aceea va avea o altă încărcătură meciul, e o rivalitate cunoscută în fotbalul românesc. Cred că suntem pregătiţi. Nu aş vrea să vorbesc despre meciul ăsta ca şi cum ar fi meciul meciurilor, este un moment important al clubului, ne-am dorit să ajungem la momentul ăsta şi ar fi extraordinar să bifăm acest moment”, a declarat Burcă.

Tehnicianul a anunţat că meciul se va disputa cu casa închisă, echipa oaspete fiind susţinută din tribune şi de o parte a suporterilor rapidişti: „Ne dorim să ne reconectăm cu fanii, să readucem la viaţă spiritul lui Dinamo. În mod natural, Arcul de Triumf a devenit în stadion sold-out. Şi de aici şi cererea de bilete pentru meciul acesta. Întotdeauna fanii sunt esenţiali, mai ales în meciurile de acasă, sper să fie un astfel de meci, să ne dea energie, să ne dea curaj. Cunosc suporterii de la Timişoara şi pe cei de la Rapid, dar şi pe ai noştri şi cred că va fi un spectacol frumos”.

Ovidiu Burcă afirmă că odată cu preluarea pachetului majoritar de acţiuni de către compania Red&White, clubul bucureştean şi-a revenit din punct de vedere financiar.

„A fost o perioadă de incertitudine, dar noi am fost liniştiţi. Mă aşteptam să apară oameni interesaţi să investească la acest club. Cred că odată cu venirea noilor acţionari şi băieţii s-au mai liniştit, au ieşit din nebuloasa care învăluia clubul în ultimul timp. Avem garanţie că tot ceea ce înseamnă plăţi pentru obţinerea licenţei pentru anul viitor vor fi rezolvate.

În conturile tuturor săptămâna trecută a intrat un salariu restant. Probabil că o să avem şi o primă, aşa este când intri în play-off, când bifezi un obiectiv intermediar, performanţa vine la pachet cu recompensa financiară”, a mai spus Burcă în cadrul conferinței de presă.

Dinamo în drum spre PLAY-OFF

Dinamo va disputa duminică de la ora 13:00, ultima ”finală” în drumul spre play-off-ul Ligii a 2-a. În prezent, Dinamo se află pe locul 6 din Liga 2, cu 30 de puncte obținute după 18 meciuri jucate.

În ultima etapă a sezonului regular, Dinamo o va întâlni pe teren propriu, pe ”Arcul de Triumf”, pe Poli Timișoara, echipă clasată pe penultimul loc în clasament, la egalitate cu ”lanterna roșie” Unirea Constanța. Partida este programată duminică, de la ora 13:00.

CITESTE SI:

Video I Care va fi relația dintre Andrei Nicolescu și Vlad Iacob la Dinamo

Gabi Tamaș: ”E Dinamo București, mă bucur pentru ei!”

Funcția necesară din cadrul clubului anunțată de Dinamo: ”E foarte important în cadrul lotului”

4 gânduri despre &8222;Ovidiu Burcă, înaintea duelului cu Timișoara: ”Ne aşteaptă ultima finală”&8221;

  1. It’s interesting to see how Dinamo will perform against Poli Timișoara in the upcoming match. Even though it’s just a formality for Dinamo to secure their spot in the next round, it’s still important for them to maintain their form and momentum. I wonder what strategies the coaches will use and how the players will adapt to the game plan. It’s always exciting to watch these matches, especially when there’s a lot at stake. I hope both teams will play their best and give us an entertaining match. Do you think Dinamo will dominate the game or will Poli Timișoara cause an upset?

Lasă un răspuns