”Câinii”, al doilea SOLD-OUT într-o săptămână!

Fanii dinamoviști sunt de neoprit! Dacă în mai puțin de 24 de ore, au epuizat toate biletele pentru meciul de fotbal cu Politehnica Timișoara, suflarea dinamovistă a mai reușit un SOLD-OUT.

Dinamo se pregătește de marea finală pentru play-off cu Politehnica Timișoara, de pe stadionul ”Arcul de Triumf”. Partidă programată, duminică, de la ora 13:00 și contând pentru etapa a 19-a, din Liga II.

Asta nu e tot! Dinamoviștii au cumpărat toate biletele și pentru meciul de handbal masculin din optimile Champions League, cu Kiel.

Acțiunea ”câinilor”, este o performanță remarcabilă, având în vedere că meciul este programat peste 11 zile, pe 22 martie, la Sala Polivalentă din București!

Dacă vor reuși să treacă de nemți, Dinamo va avea parte de un duel de cinci stele în sferturile Ligii Campionilor, cu PSG, care este direct calificată în faza următoare a competiției.

În campionat, Dinamo este de neoprit la handbal. Are 20 de victorii din tot atâtea meciuri și punctaj maxim. Cu 60 de puncte, ”dulăii” sunt la 13 puncte de următoarea clasată, CSM Constanța. Rivala Steaua este pe locul patru, cu 37 de puncte.

”SOLD OUT LA MECIUL CU KIEL!

Dacă la fotbal am reușit cu 5 zile înainte de meciul cu S.S.U. Politehnica Timisoara să epuizăm toate biletele pe „Arc”, la meciul de handbal dintre DINAMO si Kiel am reușit să dăm gata toate cele 5000 de bilete puse la vanzare CU 2 SĂPTĂMÂNI ÎNAINTE DE MECI!”, au anunțat, băieții de la Dinamo1948unofficial.

Totodată, eventim.ro (n. r. platforma online ce pune în vânzare tichetele de acces), ne informează, că nu mai există tichete disponibile.

Întârziații, mai au o șansă de a putea să își cumpere un bilet de acces, asta în cazul în care cineva, din diferite motive, va renunța la bilet. Puțin probabil, spunem noi!

DE REȚINUT! Nu achiziționați tichete de la SPECULANȚI! Posibil să nu puteți intra în sală cu acele tichete.

Xavier Pascual declarație de dragoste pentru Dinamo: ”Dinamo este familia mea!”

”Pasqui” este parte a succesului național și internațional al ”dulăilor”. Tehnicianul spaniol în vârstă de 55 de ani, este cel care a reușit o performanță incredibilă pentru sportul dinamovist, dar și pentru tot sportul românesc, să o ducă pe Dinamo în fazele eliminatorii ale Champions League.

Antrenorul venit în 2021 la Dinamo va continua în Ștefan cel Mare și în următorii ani Acesta spunând că se simte ca acasă la Dinamo și obiectivul este că în următorii ani să îi ducă pe campionii României în Final Four.

”Cum am acceptat să vin în România? Răspunsul este foarte simplu. În această viață, fiecare avem în față câteva provocări. Pentru mine, ideea de a veni la Dinamo a fost un adevărat challenge. După Barcelona s-a ivit ocazia de a prelua o echipă diferită, cu altă mentalitate, cu alte posibilități.

Este normal să te gândești că Dinamo nu poate câștiga în prezent Liga Campionilor, dar în viață nu e totul despre trofee, cel puțin în opinia mea. Sunt aici pentru că am fost motivat de ceea ce se poate face. Spre exemplu, faptul că am ajuns în fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor este deja un trofeu important. Și sunt convins că în următorii 2-3 ani se poate face încă un pas mare să ajungem, de ce nu, chiar și într-un Final Four, cu toate că acest obiectiv este foarte complicat.

Când am decis să vin aici, am știu de la bun început ce găsesc. Știam câteva lucruri și despre România, pentru că am fost antrenorul echipei naționale în perioada 2016-2018. Nu-mi place să vorbesc despre lucruri pe care le-am schimbat, dacă au fost aspecte negative ori ba. Dar e clar că putem face lucrurile să funcționeze mai bine, care până la urmă se traduce și în rezultate. Eu sunt fericit însă cum mergem acum” , a declarat Xavi Pascual intr-un interviu acordat pentru welovesport.ro.

(n. r. – despre obiectivul stabilit pe plan european): ”Obiectivele de performanță pe termen mai lung este să încercăm să jucăm un Final Four. Acesta este un obiectiv mare, complicat, dar este obiectivul nostru.

Avem nevoie de un plan și evident că îl avem, dar nu vorbim acum despre el. Dacă se poate să ajungem în această perioadă până în F4, va fi perfect. Dacă nu se poate, dar am dat sută la sută din ce s-a putut, iar este bine, înseamnă că alte echipe au fost mai bune decât noi.”

(n. r. – despre relația cu jucătorii): ”Sunt foarte exigent cu toată lumea. În activitatea noastră avem două roluri, unul profesionist și celălalt personal. Dar dacă nu avem o linie între aceste două roluri, este o problemă foarte mare. Din experiență am înțeles că este nevoie de această linie. Problema mea trebuie să fie doar a mea, iar a jucătorului, trebuie să fie a lui. Iar decizia profesionistă nu este la fel ca decizia personală, dar multă lume nu înțelege. În activitatea noastră, la nivelul la care ne găsim, decizile trebuie să fie profesioniste, chiar dacă este de multe ori împotriva deciziei personale și sunt în conflict.”

CITESTE SI:

Avancronică I România – Feroe. Jucătorii naționalei, noi probleme cu transportul

Video I Noi detalii despre contribuția lui Badea în vânzarea lui Dinamo: ”A fost un sprijin important!”

Antrenorul lui Poli Timișoara, PANICAT de meciul cu Dinamo: ”Este o presiune foarte mare”

Publicitate

3 gânduri despre &8222;”Câinii”, al doilea SOLD-OUT într-o săptămână!&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s