Andrei Nicolescu, mesaj clar către sponsorul tehnic: ”Dinamo merită un echipament personalizat!”

Datoriile făcute de spaniolii lui Pablo Cortacero, au urmări și astăzi!

Dinamo pregătește asaltul play-off-ului Ligii a 2-a și pot obține un BOOM de încredere în relațiile cu actualii sau noii sponsori.

În urma semnării actualului contract cu firma italienească, Macron și vechea conducere, dirijată de Pablo Cortacero, echipa noastră are de suferit.

Din 2017, clubul de fotbal Dinamo București are o relație dezechilibrată cu sponsorul tehnic. Lucru dezvăluit chiar de noul acționar din Ștefan cel Mare, Andrei Nicolescu.

”Trebuie să normalizăm relația cu sponsorul tehnic. Din punctul meu de vedere, care sunt nou în relația asta, mi se pare că relația este dezechilibrată și fac eforturi în această zonă, în a o echilibra, fie să încercăm ce partener sau sponsor tehnic respectă acest brand.

Am comunicat acest lucru, sper să avem un răspuns concret, luăm în calcul orice variantă. Este politica corectă când respecți suporterii unui brand, dincolo de numele unui sponsor tehnic, contează calitatea și detaliile pe care ți le oferă. Sigla merită să fie cauciucată, tricoul merită să aibă simbolurile necesare inscripționate pe tricou, calitatea să fie diferită, Dinamo nu este o echipa care să îmbrace un echipament de serie, de catalog. Dinamo merită un echipament personalizat și făcut special, pentru tradiția, istoria și conotația pe care le poate avea orice an competițional pentru Dinamo.

Mie mi se pare incredibil că singurele lucruri cerute de Macron a fost să se vândă un anumit număr de tricouri. Fanii vor să poarte trening, short, echipament de prezentare, lucruri care sunt normale pentru orice club”, a transmis Andrei Nicolescu în cadrul emisiunii dedicate suporterilor dinamoviști ”Dinamo 7/9” de la playsport.ro.

(n. r. Despre rebanding) ”Orice schimbare se face cu o consultare prealabilă, prefer să răspund în termen general. Marile cluburi, undeva într-un termen de 12-17 ani, simt nevoia să facă un rebranding, înseamnă suflu nou, energie și energie nouă. La nivel conceptual. la nivel de schița,înseamnă implicarea comunității alături de club. Este un alt mod în care clubul vine mai aproape de suporteri”, a mai spus Nicolescu.

(n. r. Planul de viitor al marketing-ului la Dinamo) ”Avem proiecte pe marketing, le avem pe hârtie, trebuie să le gândim bine, vor fi și resurse la un anumit moment, dar ce pot să spun, suporterul dinamovist va primi din ce în ce mai mult din ce merită.

Suntem în era comunicării, dacă acum 20 de ani se uitau la TV, acum toată lumea are alternativă de a vedea pe telefon informația. În cazul lui Dinamo, comunicarea este esența transmiterii acestei emoții.

Tocmai de aceea, Dinamo trebuie să facă eforturi să comunice cu suporterii într-un mod direct, avem câteva proiecte în minte, un Dinamo TV, o aplicație dedicate, realizate ușor, ușor, până nu normalizăm lucrurile pe platformele sociale, nu are rost să vorbim de pașii 2 și 3”, a mai afirmat noul președinte executiv.

CITESTE SI:

Handbal I România și-a luat revanșa!

CCA a anunțat arbitrul de la Dinamo – Timișoara

”Câinii”, al doilea SOUL-OUT într-o săptămână!

Publicitate

3 gânduri despre &8222;Andrei Nicolescu, mesaj clar către sponsorul tehnic: ”Dinamo merită un echipament personalizat!”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s